Gravidutze si mamici de Cluj - 175

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare fete!

Alex, ii dau 10 ron pe ora pt curatenie...dar isi merita toti banii..

sa stii ca hainute de baietei sunt destule, cel putin in ultimii ani au aparut si pt ei mai mult decat suficiente... eu nu mai am pb asta... plus ca eu mai comand si de pe net..

duminica frumoasa doamnelor! profitati din plin, ca urmeaza vremea urata...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Salut fetele! Am un marsupiu rosu cu crem de la chicco, foarte putin folosit, stiti pe careva care are nevoie de el? Eu nu-l mai folosesc si n-are rost sa-l tin in dulap, poate ii trebuie cuiva. Daca aflati zilele astea, dati-mi de stire.

Azi am dus-o pe Diana iar la gradinita dupa aproape 2 saptamani de lipsa, inca nu i-a trecut de tot raceala dar oricum e mult mai bine, a fost totul ok, a fugit la copii, n-a avut nici o treaba. Sa vad acuma cate zile o sa mearga pana la urmatoarea raceala.

Andrei e tare marait, i-a iesit partial un incisiv superior central si unul e pe vine, il doare tare, merge in 4 labe prin casa si plange, afara e tare marait, saracutul. Ieri la amiaz si aseara i-am dat nurofen sa poata un pic dormi.
Vineri am avut cu copiii un mic incident, Diana se urcase in picioare pe un scaunel de plastic si andrei era in picioare tinandu-se de scaun si ceea ce presupun ca s-a intamplat ca nu eram langa ei, Andrei cred c-a pus gurita pe scaun si Diana s-a enervat si l-a smuls, eu l-am gasit pe el pe burta si cu gurita plina de sange, Diana cand l-a vazut s-a speriat si-a inceput si ea sa urle. Bineinteles ca Diana mi-a cam deformat adevarul, sa nu o pedepsesc, oricum n-am pedepsit-o de data asta pentru ca era deja suficient de speriata, doar am avut o discutie cu ea. Cumva a mancat Andrei de amiaz dupa-aia, l-am culcat si cand s-a trezit pernita lui era iar plina de sange si el iar cu gurita cu sange si-am mers la noi la policlinica, au un cab de urgente la domiciliu si s-a uitat o d-na dr la el si-a zis ca-i ranit la frau, sus, chiar sub buza si de acolo sangereaza. Nu-i puteam da nici suzeta, nici jucarie ca sangera si daca plangea iar ii curgea sange. MI-a zis sa-i pun un tamponel, da credeti c-am putut? Noroc ca seara am putut sa-i dau laptele si n-au fost probleme cu sangerarea, da m-am speriat un pic.
Diana il iubeste si se joaca cu el, dar are momente de razvratire cateodata si ii mai face cate ceva, mai ales acuma de cand se deplaseaza si cam ajunge si unde nu vrea ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

FETELOR , AM NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU, VA POG SA NE ACORDATI UN VOT AICI

http://apps.facebook.com/offerpop/Contest.psp?c=25087&u=8707&a=100142423390621&p=140184762681375&v=Entry&id=92359&rest=1
MULTUMESC MULT...LINKUL ANTERIOR ERA GRESIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ioana, e superok la gradi, copiii ma iubesc, iar eu ii ador! Facem activitati super, Sofi super la cresa e foarte iubita acolo, o gasesc mereu in bratele ingrijitoarelor, are fata asta un lipici...
pana acum 2 ture scurte de muci, nimic serios. Sper sa scapam usor!

Andreea, super ca ai gasit pe cineva potrivit laa curatenie!.

Miha, take it easy, serios....uite eu acum vad din interior lucrurile. Ma declar foarte multumita de alimentatia copiilor la gradi, atat la capitolul igiena, cat si a aportului caloric. In cazul nostru se continua aceleasi deprinderi alimentare de acasa. Fructe la gustarea de dimineata, iaurt la cea de dupa=amiaza, paine integrala, noi dulciuri nu avem, dar nici nu ma supar. Mancare usoara, gustoasa, variata, proaspata. Acum inteleg de ce s-a ingrasat Sara, evident ca fiind gatita in cantitati mari e si mai gustoasa. Sa-i vedeti cum cer suplimente....Chiar mananca bine toti, nu sunt doar vorbele Doamnelor

No, va pupez, ca am o tona de calcat! Paaaaaaaaaaaaaa

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

saluti

GABI ma bucur ca esti fericita la gradi si sa nu mai vorbim de programul care e traznet ,bravo
ANDREEA si eu zic ca i f ok 10 ron/ora ,atata dadeam si eu
maine trebuie sa i cumpar o rochita la mamaruta mea si ma voi uita si dupa hainute de baietel
s a deschis H&M la Iulius si au lucrusoare f dragute si pt fetite si pt baieteii ,ar trebui sa dau o tura si pe acolo ....cand o sa am timp
de pe ce site comanzi hainutele pt puiuti ?

o zi minunata la toata lumea ........astazi bb implineste 18 sapt. ....nu mai am rabdare pana nasc de abea astept sa l tin in bratze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Draga mea Alexandra, azi maine nasti....cum trece timpul...iti dai seama ca abia astept sa iti tin puiul in brate Si eu vreau sa ajung prin Iulius sa vad magazinul nou. Acum insa umblu prin clinica sa dau de capat alergiei mele de pe maini. Mi-au facut o tona de analize, si am iesit alergica la N chestii, si inca mai am de investigat

fetelor, va pupez, sa fiti cuminti, da?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GABI crede ma ca parca i o vesnicie pana in martie ,nu mai am rabdare ,de as avea inelul lui "Arabela" mi as putea indeplini dorinta mai repede de a l tzine pe piciulica in bratze
multa sanatate si sper sa nu fie nimic complicat cu alergiile

fetelor aveti careva wc in care sa fie incorporat si bideul?
vreau sa mi cumparu unul ,am vazut la Dedeman la 18 mil ...cam scump ....daca stiti detalii astept ,ms mult

o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare fete!

Alex, am fost la H&M, mie imi plac mult hainutele lor pt copii, inainte de a se deschide la noi comandam de la diverse mamici care aduc de dincolo...am fost chiar in ziua in care s-a deschis, am cheltuit cam mult, si doar pt ei...

hainute comand din multe parti, cum ziceam, am cateva surse...

ar mai fi si site-uri romanesti de unde mai cumpar:

hainute.ro
hainedecopii.ro
iolo.ro
minou.ro (aici gasiti lichidare de stoc!!!)
hainuteminunate.ro

si altele, deocamdata astea imi vin in minte..

spor la cumparaturi!

aaaa..si pt fetite am gasit un site tare fain , am comandat pt fetita finilor nostri...

7art.ro

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Inca o minune care ne-a tinut tot 3 zile ca si prima data: gradinita. A mers luni, marti si miercuri si noaptea trecuta era deja cu febra mare, tuse, muci si varsaturi. Dupa ce se trezeste incepem antitermicele la 4 ore ca altfel nu se poate, la scurt timp dupa nurofen scade si urca iar pana la 38.5. Ce mama naibii se intampla? Merge 3 zile si 2 sapt sta acasa sa se recupereze. Am anuntat azi educatoarea ca Diana are febra si n=o duc si-o zis ca foarte bine, sa nu ia si altii de la ea de parca ea nu tot de la n copiii bolnavi din grupa a luat Imi vine sa plec in lume, de la inceputul lui august numa asa o tinem, muci, tuse, raguseala si febra, dracu sa le ia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Raluca, imi pare rau ca s-a imbolnavit Diana...din pacate daca e mai sensibila o sa cam trageti anul asta...poate incerci un tratament de imunicare. noi am facut unul anul trecut, cu bronchovaxom si se pare ce ne-a ajutat. sanatate multa!

in alta ordine de idei, dar tot legat de gradinita...stefan e din nou coleg cu prietenul lui matei, de la cresa...cu care se bate zilnic. dar niste batai adevarate, cu pumni si picioare. al meu e tot vinat pe picioare, si la ochi, zgiriat pe fata si pe miini. celalalt e la fel de "zdruncinat" nu mai stiu ce sa fac...cred ca o sa merg la directoare sa vb sa ii puna in grupe separate. voi cum ati proceda in locul meu?

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput