Gravidutze si mamici de Cluj - 175

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

in sfarsit mai dau si eu pe aici.
Am si eu o micuta gradinara n-am avut ce face. trebuie sa-mi ajut sotul la munca. n-am cu cine s-o las. am gasit o gradi foarte aproape de biroul nostru. ii place tare mult. e cea mai micuta din grupa cam greu cu trezitu dimineata. de fapt si pt mine la fel
Maine duc la gradi ceva prajiturele, coifuri si trompetute pentru copilasi. luni, cand a fost ziua Alexandrei, nu a fost momentul pentru asa ceva. am amanat cateva zile sa se acomodeze piticeii

Elena ii transmit de acum iuliei la multi ani si sa fie sanatoasa si fericita
Alex felicitari pentru burtica
Gabi succes la gradi

multi pupici de la noi

Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Salutare,
Alexandra La Multi Ani, mami felicitari pt micuta gradinara!

Multumim de urari, vi le intoarcem inzecit!

Gabi felicitari pt aceasta toamna plina de inceputuri! Wow, ce fericiti trebuie sa fie copilasii cu asa doamna educatoare! Cum e Sara la grupa?

Meli micile gelozii intre frati sunt normale, la Ana s-au estompat tot mai mult, insa vad ca Tudor e tot mai posesiv cu proprietatea lui personala:MAMA si nu pare dispus sa ma imparta cu surioara. DAvid nu iti pare gelos?

Alex felicitari pt baietel! am savurat si pozele de vacanta, la mare si soare...

Raluca sanatate Dianei!

Ana a reinceput gradi, merge cu drag si e foarte fericita acolo. Am avut si sedinta cu parintii, s-a pus problema introducerii unei uniforme pt grupa lor, la voi la gradi aveti uniforme?

Tudor a implinit un anisor, si-a dat drumul la mers, e foarte curajos dar mi se pare cam dezechilibrat, e foarte diferit de Ana la aceeasi varsta dar foarte zambaret si haios.

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

seara buna si de la noi!

Ana scumpa, La multi ani cu intarziere!!!

Diana-nu, david nu e gelos deloc, poate pt ca o adora pe Timea, pacat ca nu e si invers...sper sa fie mai ok...in schimb e extrem de mamos...si mie-mi placeeeeee

Gaby-felicitari pt job mamico, sigur e fain, stai toata ziua cu Sara,hihi

kitzy-imi pare tare rau ca sunteti deja bolnavioare,lasa mami ca asa-si formeaza imunitatea!

Alina-felicitari pt mica gradinarita,hihi

Andrea-imi spui tu cand esti mai libera si cand poti, sa ne vedem asa in fuga

pup fetele cochetele!

Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ne-am inscris la un concurs, unde marele premiu e un aparat foto, la care visez de cel putin 2 ani, ca sa pot sa imi fotografiez cei 3 puisori ai mei. Asteptam un vot daca se poate http://www.facebook.com/photo.php?fbid=240923669287605&set=o.140184762681375&type=1&theater . Multumim din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

La multi ani, Iulia!

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULTI ANISORI IULIA!!!!!
ELENA felicitari din toata inima si mult succes sa castigi aparatul

Mergi la inceput

Ms mult GABI si mult succes cu noul job
ANA multumesc ...a trecut asa de repede vacanta :( ,felicitari pt piticut ca merge ...ce repede mai trece timpul asta
MELI zici ca e iubaretz David ? fetele sunt mai iubarete cu taticii asa ca am sanse ca baietelul meu (ce fain suna :)) sa ma pupe toata ziua
ALINA bafta la gradi si LA MULTI ANI pt mamaruta

o seara frumoasa

Mergi la inceput

Buna dimineata
Daca nu aveti planuri si vreti sa "papati "un gratar va astept cu mare drag la Ciurila dupa ora 10 ,sunati ma

o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Bafta muuuulta, ELENA!

Citat:
citat din mesajul lui elenuta23

ne-am inscris la un concurs, unde marele premiu e un aparat foto, la care visez de cel putin 2 ani, ca sa pot sa imi fotografiez cei 3 puisori ai mei. Asteptam un vot daca se poate http://www.facebook.com/photo.php?fbid=240923669287605&set=o.140184762681375&type=1&theater . Multumim din suflet

Cea mai implinita,mama, Elena si iepurasii ei , Dragos Stefan , Iulia Anamaria si Adelina Ioana

Oana si printesa inimilor noastre Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu sunt cu 2 copii raciti acuma, vai ca nu stiu zau cand o sa avem vreo 2 saptamani la rand fara muci si tuse, ca din luna august tot asa suntem si numa nu le trece de tot.

Mergi la inceput