Gravidutze si mamici de Cluj - 175

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ANA, LA MULTI ANI FERICITI!!! SA AI O VIATA LA FEL DE FRUMOASA CA TINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

LA MULTI ANI, ANA! SA CRESTI MARE, SANATOASA SI VESELA MEREU!

MAMI, FELICITARI PENTRU FETITA FRUMOASA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare fete!

intru si eu repede repede...am inceput gradinita binisor, adica ieri a plans putin cand am pelcat, dar azi n-a mai plans...deci suntem pe drumul cel bun...

ALEEEEXXXXX, FELICITARI PT BAIETEL!!! SARCINA USOARA!!!!

despre tanti cu curatenia - ii dau 10 ron /ora, inca n-am reusit sa vorbesc cu ea (Miha, nu te-am uitat)...

ANA, LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI!

saptamana frumoasa tuturor!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

seara buna tuturor!

ne-am intors si noi de la mare, a fost tare frumosssss!Am zis ca intru in depresie ca trebe sa ne reapucam de gradi, job si toate cele,hihi

Alex-ti-am zis!!!!!!!!!!!!!!!daca asa as castiga si la loto,hihi, am avut o presimtire!ai sa vezi tu ca nu-l-ai schimba pe 1000 de fete,hihi!

Andrea-daca mai ai hainite, ms mult, eu le duc cu mare drag,cu siguranta se vor bucura de ele!

felicitari gradinarilor, si noi am inceput de azi gradi, acum asteptam bolile...

o intrebare la voi, daca treceti careva prin asa ceva...Timea e tare incapatanata, de multe ori nu apuc sa termin ce vreau sa zic ca zice deja nu,iar cu David are momente destul de des, sa zicem 40% cand e rautacioasa si geloasa, cu toate ca incerc sa nu-i dau motiv.e normal oare?

puuuuup fetele!

Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULTI ANI ANA

FELICITARI MAMI

Mergi la inceput

Ms fetelor

Da ,mi ai zis tu Meli mare dreptate ai avut
legat de incapatanare ,nu te ingrijora si la noi exista "din plin " dar cu siguranta va trece asa cum au trecut si alte lucruri "mai grave"
asteptam pozele

Andreea si eu tot 10ron pe ora dadeam ....dar n am gasit pe cineva care sa mi fie ok :(

o seara frumoasa

poze din vacanta :

https://picasaweb.google.com/117177643159303883547/ITALIABibioneSabiadoro?authkey=Gv1sRgCJaUrOjD9ZfBjQE

Mergi la inceput

Buna dimineata ,o zi minunata sa aveti

ce septembrie frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

MELI - Poate ne intalnim (tot asa, ca data trecuta) saptamana viitoare.
Si Daria are momente cand totul incepe cu "nu", dar pana la urma face cum o rog eu, dar nu in momentul respectiv.Probabil asta-i varsta, dar cu siguranta vor trece si episoadele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna ziua, buna ziua! Mi-e asa rusine de absenta mea ca abia mi-am facut curaj sa scriu...
Mie parca nu imi mai ajunge ziua.
Am inceput gradi, eu si Sara la aceeasi gradinita, lucrez ca profesor/educator, asta asa ca decizie de moment. Am fost cam dezamagita de interviurile la joburi din domeniul meu, iar asta cu gradinita a venit asa, ca o idee lansata de educatoarea Sarei cu care ma intelegeam f bine.M-a incantat programul, 5 ore/zi numai in invatamant mai poti gasi, bine si banii sunt pe masura, dar asta a fost un aspect pe care=l cunosteam si mi-l asumam. Nu stiu pentru cat timp, atat cat imi va placea si imi va aduce satisfactii, da. Ca sistemul in sine e de....Dar copiii, adorabili. Imi reintru usor in mana, am avantajul ca ii cunosc pe copii si parinti, e grupa Sarei. ca absolventa de liceu pedagogic, am profesat 1 an ca invatatoare inainte de a da la facultate si mi-a placut mult si atunci. Acum e diferit, avand eu insami copii. Sara se comporta peste asteptari in situatia data. Si-a dorit mult sa revina la gradi alaturi de prietenii ei.
Sofi a inceput cresa, prima zi fara plans, apoi cu plans si cu nod in gat la plecare, deja e mai bine, plange mai degraba de oboseala pe la 11-12. Toata lumea o adora acolo si o gasec mereu in bratele ingrijitoarelor. Are un lipici la oameni, ceva fantastic. Vorbeste, face numai la olita, pampers mai punem la somn, mananca singura, cand va veni la gradinita va avea o autonomie...Speram sa ne ocoleasca virusii, in resti, inceputuri noi...

Altfel, fetele ma solicita la maxim si le acord fiecare clipa. Se joaca mult impreuna si parca se cearta tot mai rar.

Cam atat despre noi, pt toti scolarii si scolaritele, gradinarii si gradinaresele mult succes si fara virusi, da?

Alex, felicitari din suflet, cred ca veti fi cea mai fericita familie din lume!

Ana, La Multi Ani, sa fii frumoasa, vesela, fericita si luminoasa ca sufletul tau!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Pe noi binele la gradinita ne-a tinut 3 zile, ca orice minune de altfel, azi Diana s-a trezit infundata ca abia vorbeste si ii curge tare nasul, asistenta de acolo a zis ca s-o tin acasa o zi, doua, asa ca pana luni sper sa-i treaca suficient de mult s-o pot duce ca-i place acolo.

Mergi la inceput