Va rog sa ma ajutati, daca stiti vreun tratament de furunculoza acuta provenita de la un stafilococ auriu, care nu trece cu niciun tratament dat de dermatologi.
Am facut si auto-vaccin si tot nu a trecut, am fost si pe la descantece.
Astept raspuns cu remedii!
Va multumesc!
MIBAZON - o crema de uz veterinar.Eu am citit pe diverse forumuri de persoane care si-au tratat si furunculele cu ea si singura data cand am avut un furuncul urat am folosit-o. Era chiar dupa a doua nastere situat la subosoara si ma durea ca naiba. M-am dat cu ea vreo 5 zile parca de doua ori pe zi,am zis ca sa nu dau prea des ca si alaptam.Si dupa vreo 3 zile s-a desumflat locul,nu ma mai durea,nu mai era rosu defel.Dupa vreo saptamana nu se mai vedea nici urma de furuncul Si inainte de asta m-am dat degeaba vreo 2-3 zile cu alte creme recomandate de asistenta doctoritei de familie (care nu era la cabinet) ,ea mi-a zis sa merg la urgente sa mi-l scoata.Din ce am citit pe net atunci, am vazut ca exista cazuri la care reapar dupa operatii si cu Mibazon si-au rezolvat urgent problema.Eu zic sa incerci,e o crema care contine mai multe antibiotice puternice - e folosita pentru mastita la vaci
Noa io cum si alaptam pe-atunci,la o adica nici nu eram departe
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"