Piatra Neamt, Perla Moldovei (89)
Raspunsuri - Pagina 17
sunflower1979 spune:
ce spor ati avut la scris, fetelor; asa-mi place!
pogonici (desi am fost vecine, uite ca nu stiu cum te cheama), intr-adevar la Floare de Colt e doar gradinita, cu program prelungit, deci camin, sa-i zicem, nu cresa. Denis merge acolo si eu iarasi sunt multumita, chiar mai multumita decat de cresa.
cu tratarea racelilor, mamele cu state mai vechi stiu, la un copil care nu-i exagerat de sensibil, ele mai trec si de la sine, eu nici nu le mai bag in seama tare mult. si instinctul iti spune cand e serios si mergi la pediatru sau cand il ajuti cu un ceai, o frectie, un remediu homeopat.
zic si eu ca Magda, e vremea concediilor, unii vin, altii pleaca, desi in asa aglomeratie cum ati petrecut voi, cristina, nu stiu cat mi-ar placea. de asta eu merg in iunie - e mai ieftin, mai curat, nu-i foarte cald, nici asa aglomerat... numai bine pentru noi.
in week-endul asta vrem sa mergem cu cortul la Slanic Moldova, sa vedem daca ne lasa vremea, caci sambata am vazut niste averse in zona aia. Laura, voi unde mai mergeti?
Alexa, am rasuflat eu usurata ca n-are Stefanut varicela, d-apoi voi. acum s-a linistit si cu dintii, numai bine sa petreceti un concediu minunat!
Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)
cosminiq spune:
Laura, ghiozdanel am cumparat pentru scoala la 45 de lei.Am vazut ghiozdane si la 250 de lei ''de fente''.Si asa sunt vremurile astea asa de grele,offff>.. nu vreau sa il invat pe copil cu figuri.
La oftalmo am fost si cica am conjunctivita alergica.Maine fac analize de sange la clinica Sf.Andrei.
Ochii mei sunt umflati si ma mananca asa putin!...
Nu stiu de la ce am facut alergie(pot fi mai multe cauze dar in nici un caz nu am facut de la sare...asa ma gandeam eu)trebuie sa investighez unde e terenul alergic la mine in organism.
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://bazar.desprecopii.com/browse.asp
LoraG76 spune:
Vreau si eu cu cortuuul!!! Da' n-am cu cine, de data asta...sau na, doar o familie, ceea ce-i cam putin pt. noi.
Cristina, zi drept...tu pentru nhudisti te-ai dus, de fapt! Cat despre cum ai descris totul...uite d-aia nu mai calc eu pe litoralul nostru de ani buni. Nu tu verdeata, nu tu liniste, nu tu curatenie, nu tu respect...nimic. Decat nervi. Atunci, pentru ce?! A, iritatii pe piele de la soare am avut si noi si dispareau la racoare/umbra.
Alexa, gata bagajele? Drum bun si un concediu linistit si frumos, sa aveti!
Mihaela, ai ceva poze cu vila? Vreau si eu, te rog! Pastreaza nr.!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
allexa06 spune:
Salutare !
Fetelor, multumesc pt urari,sper si eu sa avem parte de un concediu placut.pe de o parte stiu ca asta va fi concediu pt copii, nu pt noi...dar daca ei se simt ok si le place atunci suntem si noi fericiti
Lora - bagajele...nu sunt gata , am mai iesit si astazi si am mai facut ceva cumparaturi, am pierdut jumatate de zi prin oras se circula tare greu,foarte aglomerat si la magazine la fel.
Pogonici - la Floare de Colt,este gradinita, se primesc copilasi de la 3 ani in sus.
http://community.webshots.com/user/allexa06
pogonici1977 spune:
blehhh,..si eu care credeam ca merg in pijamale sami duc fata la cresa (ca floarea de colt e in spatele blocului meu).............naspa...dar e ceva de soi cresa celebra din Maratei??
hai fetele cu experienta..spunetiu voi
printesa mea nui sensibila deloc...tine bine la tavalealala...o indop cu fructe la greu.....si ii multumim lui DD ca ea nu stie ces alea medicamnete pana la varsta asta....
ellinia spune:
Citat: |
Cristina, zi drept...tu pentru nhudisti te-ai dus, de fapt! |
Na ... ca m-ai prins!
Alexa, parca azi plecati, nu? Sau esti probabil deja pe drum! Sa aveti un concediu placut, sa va bucurati de vreme buna! Si odihna cat cuprinde.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
cosminiq spune:
Lora, am poze din interior
acu mi-am dat seama ca nu am pozat-o din afara
Am sa postez cateva poze poate maine, oricum e tare frumos, e frumoasa zona,numai drumul prin chei e greoi pt mine ca ma zapacesc curbele alea,si prin praid e putin incomod ca trebuie sa urci si apoi cobori tot prin curbe
Dar se merita tot efortul,parerea mea!
cosminiq spune:
nu da nimeni o cafea ca nu mai pot de somn!
Azi noapte pe la 3 umblam pe la urgenta cu sotul meu.Are pietre la rinichi!
Si dimi mi-am facut si eu analize deci azi sunt varza,nu sunt buna de nimic...poate doar de stat pe scaunnu ma pot concentra la nimic.
E si maine o zi...
cosminiq spune:
Lora, si eu vreau cu cortul
Sa va zic ca eu am juma de cort...
da, da numai jumate .Am fost sapt trecuta cu finii la o prajitura la Central unde am papat prajituri si ne-au dat un bon pt concurs.Am castigat impreuna un cort.Asa ca acuma am si eu un cort (juma de cort!!! glumesc normal)cu care pot merge la padure
cosminiq spune:
Va intreb si eu ceva: nu are nimeni vreo peruca de vanzare???ma termina copilul asta al eu ca vrea sa se faca indian.E mort dupa indienii astia care canta pe la mare si nu numai(si pe la noi vin si canta in fata la Petrodava)
Am gasit la lacul rosu pe la tarabe dar nu mi-au placut, plus ca era de culoare galbena si rosie.
Are el o perioada acuma cand e foarte incantat de ei(isi pune o cutie in mijlocul camerei in care strange banutzi de hartie, ia un fluer si canta invantindu-se in cerc)
I-am cumparat cd cu muzica lor asa ca are dupa ce sa reproduca!
Dar vrea neaparat o peruca!Zicea cineva ca as putea gasi pe la petrodava dar nu am apucat sa merg pana acolo.