Piatra Neamt, Perla Moldovei (89)
Raspunsuri - Pagina 16
allexa06 spune:
Salutare !
Fetelor multumesc,deja incep sa-mi fac listuta cu ceea ce am de luat , pt noi, pt copii Astazi am fost la cosmetica,m-am pregatit pt concediu ,maine si joi fac bagajul si ultimele cumparaturi si
Stefanut si-a revenit,este ok, i-a revenit si pofta de mancare,gata cu repriza asta de dinti
Pupici la toate lumea
http://community.webshots.com/user/allexa06
pogonici1977 spune:
ce de activittae aici mai....se vede ca eu am cel mai mic piticut langa mine si nu ma lasa la PC...dar va creste ea mare si e vai si apoi sde aceste taste ce voi bate eu in ele/////
ancuta dar de ce cresa vorbiti voi acolo??? cresa de la Floarea de Colt?? dar nu sunt locuri suf?? sau se intra cu ..
aoleu zimi si mie cu cat timp inainte ai inscriso pe Sabinuta?? ca si noi din iunie poate la anul tot cresa scrie pe noi......ma apuca jalea pe mine
Cristinuat vecina draga..nu uita ca treb sa ne dai lectii de naturiste aici ptr bebici...
si nu mai vb de concediu ca eu deja..noi peste o luna abia plecam...
Ancutza_Bro spune:
neatza, haideti la
pogonici e vorba de cresa Maratei...Floare de colt nu are cresa, doar gradinita...inscrierile se fac in 2 zile stabilite de directorul cresei centrale, nu mai poti inscrie copilul cu nu-stiu-cat-timp inainte
legat de dat ceva, sa stii ca nu am dat nimic, si totusi a intrat si mandra mea (de asta am si avut emotii, ca daca dadeam ma durea la basca, stiam sigur ca era intrata)...auzisem ca sunt multi copii si putine locuri, nu stiu sa-ti spun daca e real sau sunt doar zvonuri...oricum, pana la anu' mai ai, stai linistita, nu e cazul sa iti faci ganduri de pe acum
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
pogonici1977 spune:
carei cresa aia din maratei?? cea de langa centrala ciuperca??? sincer eu stiu ca la floarea de colt e si cresa si gradinita..sper ca nu mi sa spus gresit
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pogonici1977 carei cresa aia din maratei?? cea de langa centrala ciuperca??? sincer eu stiu ca la floarea de colt e si cresa si gradinita..sper ca nu mi sa spus gresit cea mai fericita mami de printesa http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png |
cresa Maratei este cea de langa piata Maratei, langa Sc. 26, la ciuperca e tot gradinita, dar cu program scurt.
eu nu stiu cine tot duce vorba ca Floare de Colt e cresa, am fost acolo si am intrebat si mi s-a spus clar ca nu au decat gradinita, apoi l-am intrebat pe directorul cresei de la Paharnicu (de care apartin toate subunitatile din oras) si mi-a spus clar ca Floare de colt nu are cresa...cumnata-mea si-a inscris fetita la "cresa" Floare de Colt (eu nu intelegeam cum a putut sa faca asta, dar daca ea asa a zis, am crezut-o pe cuvant)... i s-a primit dosarul, nu i-a zis nimeni ca nu e cresa acolo, apoi s-a facut o lista in care fetita aparea ca respins...directorul Cresei Piatra Neamt mi-a spus ca Floare de Colt este o gradinita care apartine de o scoala generala.
asta stiu eu, acum fiecare face cum crede de cuviinta...
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
cosminiq spune:
'neatza!
Buna cafelutza!
Laura, vila unde am stat e noua si nu o gasesti pe net.Se cheama vila stelelor.Daca te intereseaza iti dau nr de telefon.Camera e 80 de lei iar langa este o alta vila care ia 60 de lei pe zi.
trebuie sa plec ca am programare la oftalmolog
pa
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://bazar.desprecopii.com/browse.asp
ellinia spune:
Neatza!
Salutari de la cei intorsi din concediu! Ieri am ajuns inapoi, la Costinesti am fost, aglomeratie mare!
Incerc sa ma reobisnuiesc la serviciu, inca nu mi-am revenit dupa drum, sper sa fiu mai apta maine!
Am facut alergii la soare si eu si Stefan, eu mai putin ce-i drept, Stefan a avut bubite peste tot. Oare de ce facem alergii la soare numai acolo? Eu am patit-o si anul trecut, la Stefan e prima data. Aici nu stam sub acelasi soare? E nivelul radiatilor mai mare? Poate ca ar trebui sa incepem sda luam antihistaminice cu cateva zile mai inainte? M-a cam enervat ca trebuia sa-l dau pe Stefan cu crema peste tot si nu avea rabdare sa stea in picioare. Nu-i intra aia bine in piele ca trebuia sa-l dau cu cea de protectie si tot asa, ne-am cremuit non-stop
In rest a fost bine, as mai vrea vreo saptamana prin vreo statiune ca ma cam dor shalele maica! [emoticon care se tine de spate ]
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
Laura25 spune:
Cristina, bine ati revenit, plimbaretilor! Da' zi ce facushi maica, de te dor shalele? Concediu, concediu, dar chiar asa, sa vii rupta de shale? Cum mai e in Constinesti? a fost curata apa? Inteleg ca acolo e aglomeratie mare in august, am mai auzit chestia asta si anul trecut de la cineva. Bune conditiile de cazare? I-a placut lui Stefan?
Cosminiq, tine bine nr. de tel sa nu il pierzi si te caut sa mi-l dai daca ne hotaram sa mergem odata. Sper a vii cu vesti bune de la oftalmolog. Cum stati cu pregatirile pt scoala? Ati luat uniforma, ghiozdan?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
magdaR spune:
Eiiii...ce de activitate pe aici! Care vine, care pleaca, care se sarbatoreste...
Pai atunci: Alexa sa aveti drum usor si vreme buna...dar mai ales distractie maxima si voua si baietilor va doresc!
Ellinia bun venit din concediu! Pacat cu alergia la radiatiile solare.
Ancuta te felicit ca ai reusit sa iti inscrii fetita la cresa. Trebuie sa vad si eu cum fac, poate se gaseste si pt Teo un loc.
Sunflower tine-te pe aproape cu retetele si sfaturile medicale ca toate avem nevoie de ele pt puii nostri.
Dar de vremea asta ce spuneti?...parca se anuntase canicula...sau nu?
Magda, mamica fericita de fetite: Ana Maria si Teodora
http://magdahobbyarts.blogspot.com
ellinia spune:
Laura, problemele mele cu spatele sunt vechi da' niciodata nu am facut tratament decat cu antiinflamatoare, asa ca s-au tot agravat de la an la an. In Costinesti e o lume pestrita, de la familii cu copii la adolescenti amatori de discoteci si nudisti pe langa care treceam in fiecare zi cand veneam si plecam de la plaja. Nu-s eu mai pudica asa, da' zau ca nu-i inteleg. Mai ales cand stau la un loc cu toata lumea. E drept ca aveau o zona rezervata dar tot la un loc cu toata lumea. Treceam zilnic si pe langa cortul celor de la MISA si se auzeau incantatii si muzica de meditatie, plus pe plaja erau cativa care faceau yoga de se uita Stefan la ei cu gura cascata cand ii vedea in ce pozitii stateau. Apa era curata si foarte calda, alge nu erau, plaja era asa si asa, dar tot oamenii sunt vinovati pentru ca nu va mai zic ce ramanea seara pe plaja. La fel si statiunea. Era extrem de murdar peste tot, foarte multi promotori care-ti dadeau tot felul de fluturasi si toti sfarseau pe jos. Seara era aglomeratie de stateai la rand sa mergi, muzica asurzitoare pentru noi astia mai copti si in wk cel putin nici n-am putut sa dorm din cauza discotecilor, desi eram cazati destul de departe, in zona epavei. Conditiile au fost bune, cam departe dar a fost bine ca altfel ma intorceam cu 5 kile in plus, cred...
Lui Stefan i-a placut, s-a balacit cat a putut de mult, s-a bronzat, i-a prins bine. Eu m-am intors destul de obosita, mergeam destul de mult si la plaja si sa mancam, noaptea nu prea dormeam din cauza muzicii, daca inchideam geamul muream de cald, tabieturi . In concluzie, nu mai merg in Costinesti, nu-i de noi, aici a fost singurul loc unde am gasit cazare cu doua zile inainte de a pleca asa ca n-am avut incotro.
Stii, ma gandeam la pozele voastre, cum erati aproape singuri pe plaja, la gradina aia mare, presupun ca era si liniste. La noi s-a construit si s-a exploatat fiecare metru patrat, rar vezi cate un copac, cate o vie, flori, doar in zonele in care au ramas casele oamenilor. Nu mi-a placut. Pacat de litoralul nostru, nu au grija deloc... Am fost in Eforie Sud cum ne-am dat jos din masina ne-au cerut 10 lei pe parcare de ne-am enervat si am plecat. In Saturn am fost de cateva ori, am mancat, ne-am plimbat. Si acolo e aglomerat dar parca nu e asa mare mizerie, noaptea poti dormi fara sa te asurzeasca muzica sunt mai mult familii cu copii, plus ca plaja e mult mai lata, are toata lumea loc.
M-am intins ca o zi de post...
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral