Mamici inimoase de Constanta (154)
Raspunsuri - Pagina 19
Dodo-pui spune:
Ct
La multi ani Luca(de Lulu77)Sa fii sanatos si sa ai parte doar de bucurii!
Las cafa
Un wk placut tuturor!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Ontica Camelia spune:
La multi ani Luca! Sa cresti mare, frumos si sanatos!
Alina sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii si...poate ii faceti lui Luca cadou un fratior/surioara.
Eu din zori am intrat in bucatarie si cu greu am reusit sa ies, mai am pe foc si sa facem si poate dupa-amiaza mergem la plaja .
Va doresc we placut!
Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi
1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia
mery_anna spune:
La multi ani,Luca!!!!!!Sa cresti mare si puternic!Aniversare frumoasa!Astazi esti omul zilei si ne bucuram ca te putem felicita din toata inima!Asteptam poze...Alina,sa va traiasca baiatul si Doamne-Ajuta sa apara si un fratior sau o surioara!
Noi am fost la logopedie si acum ne pregatim sa plecam acasa.Astazi Ionut e in sfarsit mai bine,inca nu a avut scaun si nici nu mai e asa balonat.Au venit o parte din rezultatele la analize si sunt chiar foarte bune,doar coprocultura nu a venit.Medicul spune ca este un sindrom enterocolitic,dar la el,datorita problemelor sale,s-a manifestat mult mai agresiv.Astept sa vad cum se prezinta azi si ma gandesc sa plec marti la Cluj,ca am tot amanat...nu prea am curaj cu trenul,dar nu am incotro...
Sa aveti o zi minunata,ca e tare placut afara oriunde doriti sa o petreceti!
simonapro spune:
Cu scuze pentru intarziere:
La multi ani LUCA, sa ai o viata fericita si implinita alaturi de cei dragi
Alina: un brat de
Noi ieri am fost la botez, la nasul cel mic al lui Lucian, ne-am distrat pana spre dimineata si azi putin la plaja, dar a fost cam racoare, batea vantul, dar la baietii cei mari le-a placut, s-au balacit in valurile marii.
Mery: ma bucur ca Ionut e mai bine, Doamne ajuta in continuare!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
roxanaz spune:
neata doamnelor
cum v-a fost week end-ul? la noi aglomerat, azi noapte s-au agitat copiii.. yuck, numai bine incepe lunea
treceti la apel si la cafea, ok?
simonapro spune:
Neata!
Noi am luat-o de la inceputul saptamanii, Lucian de dimineata a facut febra, maine trebuie sa ajungem urgent sa-i fac un exudat si apoi la pediatra mai pe dupa-amiaza. Nu-mi vine sa cred ca 2 ani si jumatate, nu am avut probleme si acum dupa doua saptamani de cand a luat antibiotic, a inceput iar cu febra
sa aveti o saptamana frumoasa!
lulu77 spune:
mneatza,
multumesc din suflet de urari, dragelor, sa fie toti copiii nostri sanatosi, asta este cel mai important.
am petrecut frumos, in cadru mai restrans.
https://picasaweb.google.com/103620645474562028354/PARTY4ANI?authkey=Gv1sRgCPb1gMfk7JXMLw# poze
simona, poate este ceva viral, luat in week-end daca toti v-ati plimbarit si a luat contact si cu alti pusti.
si eu vreau maine dimineatza sa il duc pe Luca la vaccinul de 4 ani, sa fie fresh pana in week-end cand plakem in condeiu.
ca dupa ce ne intoarcem ...slabe sanse sa il mai prind 100% sanatos, odata cu inceperea gradinitei, vin mucii&co
Leditia spune:
Salutare si de la noi.
Lulu,mii de scuze pt intarziere..la multi ani lui Luca.Sa fie sanatos si fericit!
Simona,sanatate multa,multa lui Lucian.
O zi minunata tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
simonapro spune:
Alina: e posibil sa fie si viral. Am zis sa merg sa-i fac si un exudat, sa stau linistita, ca toata ziua e cu mainile pe animale si peste tot afara si apoi le mai baga si prin gura si prin nas
Mi-a placut cum v-ati sarbatorit, copiii s-au distrat de minune, cred ca o sa incep sa adopt si eu varianta asta, ca acasa e prea multa munca.