Mamici inimoase de Constanta (154)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Mery, multa sanatate lui Ionut!

Eu pe aici cu AMR-ul . Nu mai pot sa ma trezesc nicicum dimineata. Mai rau e ca nu se intrezareste in viitorul apropiat (de fapt, cred ca nici in cel mai indepartat ) nici o zi in care sa ma trezesc tarziu, ca am copii harnici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Ionut, SANATATE

Cornelia, te mentin tanara copiii

Ce cafeaua buna beau, te pricepi Rox

Camelia, durerea ta de picior este motiv de stat in pat si soata din dotare sa te serveasca, sa te maseze, sa scoata fetele la plimbare, sa gateasca ceva, sa calce rufele,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Neatza, fetele!

Am fost MIA din mai multe motive...miercuri a facut pisoiul febra, joi am fost la dr, n-avea decat muci, am luat homeopate, dar mai greu noaptea cu mucii, trebuie sa schimb aspiratorul ca se sperie...
Sambata a fost ziua mea dar am fost la acte la niste prieteni, duminica a trebuit sa fac gratar pentru rude de departe desi dimineata ma trezisem cu gatul umflat, luni am fost cam varza cu raceala si gatul, dar fiind si Maria si fiind o gramada de sarbatoriti in gasca, am plecat prin Mamaia. Cand m-am intors acasa deja nu mai puteam sa vorbesc decat in soapta si am tinut-o asa vreo 2 zile...
Ieri a fost mama cu pisoiul la dr. sa nu impart ceva la copii pe acolo ca Mos Craciun, care a constatat ca e bine si i-a facut vaccinul de 6 luni. Asa ca dupa vaccin ne-au apucat iar mucii, ca reactie cica,altceva n-am avut, dar ce muci...
Pe mine ma omoara tusea cu toate medicamentele si siropurile si ceaiurile asa ca sunt chiauna de oboseala...

Ah, am uitat sa urez toate cele pentru sarbatoritii de Sf. Marie, la multi ani!

www.breslo.ro/Shop/dannasrainbow" target="_blank">GIGELELE MAMEI si ale www.breslo.ro/Shop/indieshop" target="_blank">MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
Alina sotul a prestat o parte din cele enumerate de tine . Azi sunt mai bine asa ca...punct si de da capat.
Mariana sanatate lui ionut, mai dar sunteti asa de vreo 2 saptamani, parca pe 5 ne-am intalnit si mi-ai spus ca incepuse cu febra, afte & co. Sanatate si sa ne dai vesti bune cat mai curand.
Cristina sanatate si sa nu impati cu bb boala ta.
Cornelia nu poti plasa "harnicutii" macar o noapte la bunici sau alte rude? Macar sa te odihnesti pana plecati la munte ca acolo...slabe sanse de odihna cu ei.

Va doresc o seara linistita!

Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ct
Merryinsanatosire grabnica lui Ionut,iar tie multa ,multa putere si rabdare.
Cornelia
Pisoiinsanatosire grabnica

Noi,suntem ok...timp nu prea este dar multumim lui Dumnezeu pentru tot.
Las cafa

o zi si un wk cat mai placut!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
m-am intalnit ieri cu Diana si cu cea mai mica membra a familiei... din pacate eram in masina si maimuta maraia... dar Diana arata super!!
Cami bine ca esti mai ok azi.
Cornelia cand plecati?
Pisoi, sanatate si tie!
hai ca e vineri... trebe sa fie o zi buna, nu?

Mergi la inceput

mneatza,

e vineri, pe vremea raposatului era zi scurta, acum....

ma duc sa ma apuc de munci si sa termin cafeaua, s avaeti o zi usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

mneatza,

e vineri, pe vremea raposatului era zi scurta, acum....

ma duc sa ma apuc de munci si sa termin cafeaua, s avaeti o zi usoara

Ha-ha, nu mai, pe vremea aia sambata era zi scurta .

La noi vinerea e scurta. Dar la cata treaba am, nu stiu cat d escurta va fi la mine.

Roxana, pe 29 plecam.

Camelia, teoretic ii pot pasa la mama. Dar ea sta oricum toata ziua cu ei si nu mai poate! Ar fi o cruzime sa ii dau si noaptea, chiar si din cand in cand. Nu ma lasa inima

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia
pe 29 plecam.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009)

si noi tot atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Roxana, lulu
merry - sanatate lui Ionut!
Ce bine de voi ca plecati sau ati fost in concediu!!! Noi (in formatie completa) abia pe la iarna poate plecam si atunci la sora-mea. Dar nu-mi pare rau. E asa frumos sa fii mamica de bb!!! Intre timp baietii mei mai fac cate un concediu . Au fost in Delta, la munte, putin prin strainataturi, plus ca sotu' de cate ori pleaca il ia si pe Tibi cu el, asa ca sa fie mai usoara acomodarea cu noul membru al familiei.
Pup si un week-end minunat tuturor!

Mergi la inceput