Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***331***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Eu, care de cand am iesit din facultate lucrez numai la stat, pot sa-ti spun ca nu e asa roz situatia. Si la stat exista dumnezei care se pun cu curu' si te cheama la munca si intre Craciun si Revelion daca vrei (mie nu mi s-a intamplat, dar stiu cazuri). Si la stat te trezesti cu drepturi salariale neacordate, desi nu le da nimeni "din banii lui". Si stii care-i problema? Ca la privat mai poti misca ceva in privinta schimbarii dinozarilor/dumnezeilor, la stat nu, ca in general au o sustinere puternica din spate.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Subscriu cu mainile si cu picioarele. Traiesc "experienta" statului de 8 ani, din care 4 ani intr-un oras de o ideologie si structura a caracatitei ca si Bistrita sau poate mai rau (eu Braila o vad mai jos decat Bistrita desi este numeric mai mare)...Viata la stat e ceva ca in replica "Pe afara vopsit gardul inauntru leopardul"...Nu intru in detalii caci nu e cazul. Dar iti dau un exemplu de la actualul loc de munca...NU Avem internet deoarece "am putea sa ne jucam in timpul programului"... in conditiile in care comunicam cu Directia (aflata la B.) prin MAIL

Sefa mea NU a auzit de programe de blocare a anumitor siteuri sau limitare de banda sau multe altele ....Intelegi situatia...Deci pt ea NU exista nevoia de informare...Eu una nu pot sta fara net in conditiile in care lucrez cu oamenii pt care trebuie sa sun pe ladiferite institutii, etc. si pot cauta repede pe net un nr de tel, o adresa si cate altele...

Eu is fata desteapta desi nu par si v-am spus ca am un sistem "ascuns" de accesare a netului dar o fac pe barba mea si pe ferite...

Revin oricand in discutie dar acum trebuie sa plec...

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput