Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***331***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Merci, Chato, de cafea! Eu si Andrei abia acum ne-am trezit, cred ca azi nu va exista somn de pranz, dar mama-mama ce bine am dormit!

De cateva seri incerc sa incarc pozele din vacanta pe Picasa si nu reusesc nicicum . Le selectez si le incarc si,cand sa le vizualizez, poze ioc. Ati patit asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Buna fetele!

1. Am platit si noi avansul catre novusache, 150 lei [eu asa am inteles :))].

2. Chato si bananele: eu stiu ca daca un copil nu se constipa de la banane atunci e ok sa manance cate vrea [chiar 2-3 pe zi], mai ales VARA, imi amintesc cand era vero mica vara papa doar lapte si banane. Medicul mi-a zis atunci ca banana este cam singurul fruct care asigura potasiu sau magneziu [nu mai stiu exact] pe timp f calduros, asa ca lasa puiutza sa manance banane, ceva din organismul ei cere.

3. Legat de surioare si fratiori, cum spunea Aris, cred ca este evident ca subscriu la postarea ei! Cu toata teama de sarcina cu probleme, cum zicea Annan, si eu am avut frica la bb3, mai ales ca aveam 38 de ani, insa am zis ca monitorizez cat pot, m-am bazat pe medicul meu [si frumos, si destept :)] si.. am avut noroc, sunt fericita, toti 3 copiii sunt normali. Daca e sa te ajute Dzeu sa iti daruiasca un copil sanatos, o face si la primul, si la al 3-lea.. :)

4. Am citit zilele trecute despre nemultumirea voastra legata de diminutive, oameni mari, copii... Eu aici impartasesc doar pe jumate parerea vostra, pentru ca:
- e adevarat ca unii oameni chiar se chinuie/prostesc sa vorbeasca expre cu diminutive pt a se baga pe sub pielea copilului, si asa e, nu e ok prefacatoria;
- alti oameni insa [mai ales cei din oltenia, si s-ar putea chato sa stie ;)] sunt obisnuiti sa foloseasca diminutive in viata de zi cu zi, nu legat strict de copii mici, ci legat de dorinta de a indulci un pic viata. Eu ma regasesc de multe ori simtind sa ALINT [ca un fel de exprimare a dragului de cineva] si sa vorbesc cam asa: "cine vrea niste inghetatica?" sau "pentru un cubulet de ciocolata dau un pupic dulce" sau "cine este printisorul meu de smoala [catre bb3, el e mai negrut ]?". Si nu ma prostesc deloc, si nu ma prefac deloc, pur si simplu imi place sa alint... Mi s-ar parea aiurea/nefiresc sa zic: "cine este domnul din functia de print mostenitor al acestui colectiv de cetateni rromi?" sau "cine doreste un schimb intre o subsectiune de ciocolata si un gest de afectiune exprimat prin apropiere fizica?" Asa ca eu raman pe barna intre diminutive si non-diminutive, sunt o "micutica" Nadia Comaneci [nu am gasit alta rima ]

Pup si weekend placut

Poze cu noi

Veronica-Elena 13 ani, Tudor-Iulian 10 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!!

Aris sper ca nu te-am suparat cu rautacismerle mele. Sunt doar nervoasa pe mine caci vad ca se poate, dar nu la mine De mancat, nu mananc mai mult decat inainte si fac si miscare, dar se pare ca nu este de ajuns. Si mai am asa muuuuult!!! Am innebunit pe toata lumea din casa, la prima sarcina am fost mai relaxata O sa trec si eu pe la kiabi sa-mi fac stocul de blugi, caci am toata toamna si iarna de umblat cu burta.

Noi asteptam musafiri, ne vin finii din luna de miere

Fug sa termin de dat cu aspiratorul, luasem o mica pauza caci obosisem

Olga, mamica lui David iepurasul si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete

Adusei cafeaua
Se vede ca e vacanta, daca asteptati dupa mine cu cafeaua, ca nu prea sint matinala :)

Fie-mea a hotarit ca nu ii mai trebuie scutece nici pt nani o iubesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Felicitari, Chatonel! Abia astept sa ia si Eva aceeasi decizie! Am dormit si noi pana la 10:30, sper sa imi adoarma de pranz, iar acum luam micul dejun: paine cu unt si cascaval.In alta ordine de idei, cafeaua ta a venit la fix!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Niatza!
Io astept sa ia Sophiphi decizia asta ziua, ca noaptea n-are nicio treaba in a dormi cu nyunyu gol.
Paine cu unt si cascaval, wow, ce mic dejun avansat! Sophia nu accepta paine unsa cu nimic, ea cand are chef baloteaza paine goala. Cred ca de vreo 2 ori am reusit sa-i pun si niste magiun de prune si sa-l accepte...Acum tocmai mananca penne cu dovlecel si sos de rosii si e unsa pana-n varful urechilor, zici ca e Scufita Rosie:)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pai nu prea stiu ce sa ii dau la micul dejun...ieri a servit omleta cu rosii si castraveti alaturi. Azi sigur ca tot omleta a cerut, dar nu i-am dat. Nu ii dau cereale pentru ca din alea integrale nu prea mananca, iar din astea comerciale nu vreau eu sa ii dau, ca ei ii plac.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Obisnuita sa va scriu de dimineata era sa va salut corespunzator.

Vroiam sa va spun de chilotii astia. Acum vreo 2 seri imi cere Vladimir niste pantaloni scurti sa doarma cu ei. El doarme in cucurucu gol. In noaptea respectiva a scapat un shushu. Panaatunci nu facea deloc noaptea, in fundul gol fiind.
Azi-noapte, tot in fundu' gol, pe la 3.30 ma trezeste sa mergem la pipi. Am fost (noi facem pipi in baie folosind un inaltator) apoi am revenit la somn.

Pana la urma e adevarat chestia pe care ati zis-o voicu simtul chilotului. Ca orice ar fi, daca simte ca are ceva pe el scapa putin.

In rest am avut un weekend care ma bucur ca s-a terminat ca daca mai tinea juma de ora cred ca il aruncam pe geam. Nu m-a ascultat deloc si numai prostii a facut. Am introdus pedeapsa, la colt cu scuzele de rigoare duppa 30 de secunde (eu ii zic ca sta 5 minute).

Va las acum.Somn bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Acu chiar ca va scriu "buna dimineata". Va invit la cafea si va dau si o portie de orez:)).

Noi ne-am trezit de la 6 fara ceva. La 6 si 20 ne-am ridicat ca avea omul treaba.Acum 5minute l-am intrebatce vrea sa manance si mi-a raspuns ca vrea "oze", adica orez. Noroc ca aveam facut de ieri ca altfel nu stiu ce ma faceam:)). Nu i-a convenit castronul in care i-am pus si mananca din oala:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neataaa !!!

Ne-am intors si noi aseara tarziu din Retezat unde a fost supeeeer !! am stat la o pensiune mai noua, la cheie adica ne-a dat proprietarul cheia si a venit aseara dupa ea si bani, o curte imensa cu un gazon de nota 10 pe care au avut grija copiii sa-l uniformizeze, vremea a tinut cu noi adica nu a plouat decat sambata noaptea, in schimb acum toarna de cand am venit si e o intunericime de nu am niciun chef de munca

Ma pun sa recuperez

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput