LMA Nectarie si Matei-Delfinasi in sarbatoare(161)
Raspunsuri - Pagina 19
crispro spune:
Fetele, multumim de incurajari si laude!

Si eu ma gandeam sa venim in Cluj, in 30, dar am zis ca tac deocamdata, sa vad daca poate sotul. El poate, dar ieri m-a sunat un var de la tara ca si-a terminat restaurantul si ii face sambata aia sfestania- suntem si noi chemati. In mod normal nu m-as duce, dar i-am dat bani imprumut ( mama i-a imprumutat, eu am fost doar curierul) si sper cu ocazia asta sa ii primesc inapoi (adica mama), pt ca era vorba pana in iunie.. e deja sfarsit de iulie. Desi nu cred ca are banii, ca abia acum a terminat constructia -el va face nunti acolo, prima nunta o are in august- deci probabil ne amana cu banii. No, si mergem , ca vor fi multe neamuri pe care le vad doar o data in an (nici atunci nu e sigur). Cred ca trebuie sa ii iau ceva cadou. Normal as lua de casa noua. Dar, asa, de restaurant nou?
No, vad eu.
Sa-l ajutam pe Alex
saddie spune:
crispro felicitari pentru primii pasi!!! Sa vezi ce fugi dupa el acuma! ![]()
lala felicitari pentru canin!
bumble, paula ce va mai fac feciorasii, sunteti mai binisor?
bamboletta spune:
Astazi nu a mai facut febra...e vioi se joaca dar marait nevoie mare...la unul din dinti se vede sparta gingia
a avut si doua scaune apoase 
au facut ochi..merg sa-i imbrac sa iesim afara...
racusor2010 spune:
OFF TOPIC!!
cum sa trimit o poza pe forum? as vrea sa va rog sa imi spuneti parerea intre doua poze cu buchete, le-am trimis pe delfinasi, dar ma gandeam sa le pun si aici, dar nu stiu cum ![]()
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
crispro spune:
Am fost la un pediatru - cica bubitele is de la caldura, sa il dau cu talc mentolat. fontanela e ok. Eu initial i-am zis ca am venit la ea sa vad ce e cu bubitele si pt o consultatie generala, ca nu i-am facut la un an. Si ea a zis ca la ce bine arata, nici nu e nevoie de consultatie... no, l-a ascultat la plamani, inimioara, in gat, i-a verificat coastele - nici urma de rahitism (eram eu stresata, mai ales ca nu i-am dat deloc fier, asa cum mi-a rec med de fam). La putza- nu e fimoza, dar trebuie tras mai tare la baita. De abia m-am putut uita cum tragea. horror!!! A zis ca s-a adunat pe acolo ceva chestii (gen impuritati, urina), ca niste chistulete mici. Si cel mai bine e sa il vada un chirurg. Mi-a rec un chirurg, e in concediu acum, dar dupa 1 august o sun pe ea si ma programeaza la dansul. Nu e de speriat, nu e caz de intervenit chirurgical, dar tb vazut si facut ceva.
Legat de dinti - crede ca pe la 4 ani, 5 (cel tarziu) e musai de proteza dentara. Maxilarul de sus ii vine peste cel de jos. 
No, atat, m-am descarcat.![]()
Racusor, pai pune linkul de la cele doua buchete, daca le-ai vazut pe net. Daca is poze, fa-ti rapid un album picasa, cu cele 2 poze , si pui linkul.
Sa ne dam si noi cu parerea.![]()
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 OFF TOPIC!! cum sa trimit o poza pe forum? as vrea sa va rog sa imi spuneti parerea intre doua poze cu buchete, le-am trimis pe delfinasi, dar ma gandeam sa le pun si aici, dar nu stiu cum |
mie imi place mult, dar mult de tot, buchetul al doilea
. poti pune pozele la mamici pe fb sa-si dea cu parerea, se vad mai usor, si deodata 
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
eladea2005 spune:
no am intrat iar sa vad ce mai afceti...
rodi, delicios suna ce faci tu de papa, dar musai sa ma abtin...am promis sa fiu fata cuminte,...cel putin pana merg la mare...![]()
mersi de info ref la pasaport...chitanta la CEC ma duc pur si simplu si o platesc acolo, parca, nu?
chiar asa, crispro, denisa, fetele din Mures...nu veniti si voi in 30 la Cluj????
sa punem de-o MISA mai mare?![]()
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - ziua lui Filip
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crissy77 spune:
Otiliiiiiiiaaaaa,
cum sunteti?
bambo, uff, si Bea e cu scaune apoase, dispeeeer, parca nu se mai termina. Abia asteptam sa vina caldura sa scapam de raceli, acum e cald si ne kkm imprastiat
. Sanatate, bine ca nu mai face febra.
enik, vazut PM. Cand intru in mail iti trimit invitatie de join la grup. Mai pe seara, da? Acum vrem sa iesim. Azi a batut vantul tare, acum s-a mai potolit.
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Ce faci, Rodi??? Pe cand vin musafirii? cum stai cu pregatirile? ![]() |
hai, da o fuga sa vezi!!
is gata cu toate, mai putin aranjatul mesei si dushul meu. nu stiu cand vin musafirii, mai tarziu ca acuma e prea cald!! peste vreo 2 ore! azi am tot mancat intruna, cred ca-n pantaloni scurti ii astept, ca aia sigur ma incap
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)