Licurici de ianuarie-februarie 2009 (148)
Raspunsuri - Pagina 12
crisspy spune:
'Neata,
Miere a mai slabit, nu mai e asa pufos. Intr-o luna de cand l-am adus la Bucuresti a slabit 1,5kg (1 kg de la gradi + jumatate in spital). Acum e si mai activ decat era inainte si bineinteles ca nici nu mai mananca asa mult cum manca la mami acasa.
Maica-mea este tare necajita ca a slabit Tzumpiliano si promite sa-si ia revansa cand vine la Buc. Eu oricum cred ca s-a mai inaltat un pic dar nu ma lasa sa-l masor deloc.
Poze cu burtica mea nu am, nu stiu de ce nu am facut. Poate zilele astea sa am amintire si cu ea. Oricum si la Razvi am facut numai in ultimele saptamani.
Porumbita asa incepe sa zica si lumea, desi mie nu mi se pare. Macar asta mica sa semene si cu mine la fizic daca la Razvi nu mi-a iesit pasenta cum trebuie.
Crisspy,
fericita de
Razvi si
35 sapt
Andra - Maria
micola spune:
neata
noi suntem mai binisor;
a mancat ieri jumatate de banana si lapticul de seara cu gris si banana pasata;
Si azi de dimineata laptic tot asa, cu banana si gris
si ceai bea la greu
deci sper ca se va termina si asta cu bine...
de decalotat, si la Alex a fost ceva simplu, nu a trebuit chinuit, nu a fost lipita pielita, din primele zile la baita l-a facut tibi, din ce in ce mai jos. acum la fiecare dus si baita il facem, ca sa-l spalam bine
problema cu care ne confruntam noi acum e dragul de..cuc
si pe olita si cand il las cu chilotei e numai cu manutele acolo...pe olita, nici nu are pe unde face pisu, daca el nu-l lasa deloc...il morfoleste si-l mesteca de....am incercat si sa-l ignor, si sa-l cert si sa-i explic frumos...mai am sa-i dau peste manute si chiar nu stiu ce sa mai incerc..
mi-e frica sa nu ramana cu tic...ca am vazut barbati care vorbesc cu tine si se scarpina sau mai stiu eu ce fac acolo...
Porumbita spune:
micola mie pediatra mi-a zis ca e normal dupa ce dai pampersul jos sa faca asa pt ca acum "se misca pe acolo ceva liber" ![]()
si R a facut in primele 2 pasrca 3 sapt; i-am tot zis ca nu facem in public si acum vad ca a renuntat, mai pune mana pe acolo cand ii vine sa faca pipi
asparagus spune:
buna fetele!
Noi cu decalotarea nu avem experiente. Aici nu s-a auzit de asa ceva.
CAnd avea Lucas vreo cateva luni l-am intrebat pe pediatru si s-a uitat la mine de parca vroia sa cheme protectia copilului. Mi-a zis sa-l las in pace, sa nu ma ating de nimic...Oricum, Lucas nu are probleme deloc la urinat desi pielita aia este in fata..
Crispy, super pozele! Razvi e dulce foc
Miere, esti asa de frumoasa...
Yupiii, maine vine Lucas
...e bine sa ai timp de relatie, sa bei cocktailuri seara si apoi sa devii romantic, stiti voi...dar ajunge...vrem copil![]()
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui asparagus Yupiii, maine vine Lucas ...e bine sa ai timp de relatie, sa bei cocktailuri seara si apoi sa devii romantic, stiti voi...dar ajunge...vrem copil |

Sa vezi veselie pe Lucas

Vreau si eu timp de cocktail
Crisspy,
fericita de
Razvi si
35 sapt
Andra - Maria
roxanaz spune:
| citat din mesajul lui crisspy De dimineata chiar ma intreba Adi noi cand mai dormim macar pana la 9 dimineata |
ha ha ha
eu de 7 ani nu mai dorm dupa 7. nici macar in concediul fara copii! se formeaza asa rau reflexul incat... asta e. ne obisnuim.
am jurat doua lucruri: 1. ca o sa trag de ei la ora 6 in fiecare dimineata cand s-or intoarce de la petreceri la 4, sa vaza cum e
si 2. o sa ma oblig in prima zi cand pleaca ei undeva in tabara sa dorm si eu pana la 10. asta daca ma chinui si tot o fac
anna-mama spune:
Crisspy, ce frumos e Razvi si are niste ochi mari superbi
M-am topit dupa pozele de la baie si filmulet
Super dulce!
Si era asa de dragalas bebe, cat avea in pozele alea? De unde ai luat covorasul antiderapant pt cada pt ca sunt si eu in cautare?
Ioana, ce bine ca vine Lucas
Cred ca sunteti topiti de dorul lui! Eu nu am trait pana acum experienta de a fi nici macar o noapte fara el, dar cred ca este f greu sa-l stii departe 
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
19+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Micola, ce ma bucur ca e mai bine Alexutul 
Azi am o domnisoara f activa, mi-e asa drag ca am inceput si eu sa o simt 
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
19+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
crisspy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui roxanaz
ha ha ha eu de 7 ani nu mai dorm dupa 7. nici macar in concediul fara copii! se formeaza asa rau reflexul incat... asta e. ne obisnuim. am jurat doua lucruri: 1. ca o sa trag de ei la ora 6 in fiecare dimineata cand s-or intoarce de la petreceri la 4, sa vaza cum e si 2. o sa ma oblig in prima zi cand pleaca ei undeva in tabara sa dorm si eu pana la 10. asta daca ma chinui si tot o fac |
Imi place regula no. 1

Mey eu numai liniste sa am ca dorm si mai mult...eu nu am reflexul asta
Crisspy,
fericita de
Razvi si
35 sapt
Andra - Maria
crisspy spune:
| citat din mesajul lui anna-mama Si era asa de dragalas bebe, cat avea in pozele alea? De unde ai luat covorasul antiderapant pt cada pt ca sunt si eu in cautare? |
Hahaha...bebe e nepotelul, dupa lupte seculare l-am convins pe Razvi sa ma lase sa-l pun in balansoar
Covorasul l-am luat din Carrefour sau Billa, nici nu mai tin minte. Sigur gasesti la chestiile de baie.
fetita miscareatza...a mea are program de liniste acum, dar sa te tii mai pe seara Crisspy,
fericita de
Razvi si
35 sapt
Andra - Maria