Licurici de ianuarie-februarie 2009 (148)
Raspunsuri - Pagina 11
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Porumbita |
Corect
Poate ar fi bine sa intrebati si medicul pediatru macar pt linistea voastra daca zici ca nu are dificultati la urinare.
Crisspy,
fericita de
Razvi si
35 sapt
Andra - Maria
micola spune:
Porumbita, multumesc f mult!
merg si eu la farmacie sa iau preparatul, dupa 17.00 e gata
noi l-am decalotat de la inceput, din primele zile, tibi s-a ocupat
miereamara spune:
Porumbita, noi nu l-am decalotat deloc. S-a uitat medicul la el de vreo doua ori (la controlul de un an si inca o data cand l-am intrebat eu). Aici fi-miu oricum e raritate pt ca nu e circumcis
, majoritatea baieteilor sunt circumcisi inca din primele zile de viata.
Pe la un an jumate a inceput sa se decaloteze singur, a tot tras de putza, era f incantat ca are si altceva acolo
. Nu a avut niciodata probleme, gen sangerare sau discomfort, pielea aia s-a retras natural, intre un an jumate si doi ani aproape ca s-a decalotat singurel la fiecare baie, acum a uitat, rareori isi aduce aminte...am observat ca mai este putin prinsa pielea intr-un singur punct, dar de decalotat se decaloteaza total.
Nu stiu ce sa te sfatuiesc, la noi totul a mers natural, fara sa fortam nimic.
Tiny baby gator
Baby gator
anna-mama spune:
Porumbita, nici Vladut nu e decalotat decat jumate, nu-l impiedica si-l deranjeaza cu nimic, nici cand face pipi. Nici noi nu l-am decalotat si sunt in mare dilema daca sa-l duc la doctor, nu as vrea sa mi-l traumatizeze fara rost...nu stiu ce sa te sfatuiesc ca nici eu nu stiu ce sa fac 
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
19+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Bee, ce concediu frumos o sa aveti, sigur o sa va relaxati! 
Vorbeati de baietei linistiti, al meu face parte din categoria asta, el se joaca f bine cu copii linistiti si creativi, jocuri cu roluri si personaje... Ma uitam in parc, majoritatea baieteilor de varsta lui alearga haotic pe masinute si triciclete, al meu nu, al meu merge cu masinuta, se opreste, o parcheaza, ii baga motorina, o spala...mai merge, se face ca se opreste la magazin si cumpara ceva...etc In general cu fetitele se joaca mult mai bine, sunt mai intelegatoare si mai putin agresive, si se potriveste mai bine cu ele la stilul de joc.
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
19+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
miereamara spune:
Anna nu stiu de ce dar as fi jurat ca asa este vladut, linistit cum il descrii, asa arata si in poze
Aidan are extreme, cateodata e f f agitat, alearga, sare, tot timpul in continua miscare, dar cand vine vorba de arts and crafts (pictat, lipit, decupat si modelat) sau rasfoit carti, poate sa stea si o ora concentrat pe activitatea respectiva, f f meticulos.
I-am modelat o data o girafa din lut si i-am dat-o sa o picteze, iar ca instrument i-am dat un betisor din ala de urechi cu vata in varf. a stat o ora sa o termine si nu a lasat nici un coltisor neacoperit![]()
Tiny baby gator
Baby gator
crisspy spune:
Am reusit sa mai pun si eu niste pozici cu Razvi aici si aici
Crisspy,
fericita de
Razvi si
35 sapt
Andra - Maria
miereamara spune:
Le-am vazut in partea cealalta:)), e tare scump!
Mi se pare ca a mai slabit...sau s-a inaltat, oricum nu mai are burtica:)
Dar tu mami? unde esti? vrem sa iti vedem si tie burtica!
Tiny baby gator
Baby gator
Porumbita spune:
dc aveti vreo idee dati aruncati un ochi si aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165771