Sotul nu vrea al II lea copil

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Imi pare rau pentru tristetea ta. Ai castigat timp pentru a lamuri problema cu sotul astfel incat data viitoare sa fie chiar o experienta de vis si nu una de cosmar in care lupti si esti terorizata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Spune-i sotului ce s-a intamplat si cum te simti acum , cat de mult iti mai doresti un copil si care sunt temerile tale vis a vis de reactiile lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Esti sigura ca nu e embrion acolo ? Ca si mie la prima ecografie mi-a vazut sacul, dar nu si embrionul ... Peste o saptamana doctorita a vazut si embrionul, asa ca, pt linistea ta, mai repeta ecografia peste 1-2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ana,nu te grabi.mai asteapta o saptamana si repeta ecografia.iti spun din proprie experienta.

andacos,eu nu pot tine un secret.si nici nu sunt de acord cu minciuna in casnicie.insa de data asta,as alege minciuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Ana, e foarte mica sarcina si e normal sa vada doar sacul embrionar. In cateva saptamani abia ii vei putea auzi si inima Desigur, daca asta iti doresti. Iti doresc sa fie cum e bine pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Ana, imi pare rau, totusi cum au zis fetele, mai fa inca o ecografie...

E greu sa faci o intrerupere de sarcina, eu nu am putut face asta, aproape innebunisem numai la gandul ca trebuia sa fac, nu stiu daca chiar s-ar fi intamplat lucrul asta, cred ca ma vizita lumea la spitalul de nebuni. E vorba de primul copil, si motivele pentru care ar fi trebuit sa avortez erau de natura medicala, o analiza de sange care nu iesise bine si virusul respectiv ar fi putut afecta fatul... In final s-a dovedit ca bebe era bine, virusul nu trecuse beriera placentara si nu mai avea sanse sa o faca... La fel, am fost si eu pe muchie de cutit... Culmea este ca eu simteam ca fatul, bebe este in regula, parca ma ruga sa-l las acolo unde e, si eu nu puteam sa demonstrez asta...tot cautam portite si solutii de iesire.. pana la urma am reusit...

Michyyy, ti-am citit povestile, cea cu nasterea Malinei si cea de a doua sarcina... f emotionante povestile! Este ca acum cand iti privesti fetele, nu concepi ca ai fi putut sa nu le ai?

Dar la al treilea copil, sotul ce a zis? Sau mai bine zis, a mai avut ceva de obiectat, sau deja era obisnuit cu ideea si a luat-o ca pe ceva obisnuit? Eu asa cred ca s-a intamplat!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

La mine sotul nu a vrut nici primul copil... insa de Craciun cand l-am anuntat ca vine al doilea copil in August 2011, si-a revenit din soc mai repede decat mine...

Depinde foarte mult ce relatie aveti, insa, daca e sa se confirme ca e un sufletel acolo, eu zic ca merita sa lupti... pana si cu sotul tau, merita orice efort.

Sa va dea Dumnezeu gandul bun si sa aseze lucrurile cum e mai bine pentru tine si familia ta intreaga:). Fruntea sus ca totul va fi bine!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Spune-mi ceva frumos... din dragoste!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_radu spune:

Am repetat egografia si rezultatul din pacate a fost acelasi. Asta este viata .....mergem mai departe.
Oricum mi-am invatat lectia de viatza si sper sa nu mai ajung in situatia aceasta.

Va pup si va multumesc petru sfaturile si gandurile bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy

Mai stiu cazuri .

felicitari.cam asa fu si la noi...

*Blackmoon Lady 11+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Avand in vedere ca postarea mea "face furori" pe un alt topic,ma simt obligata sa-i fac un comentariu si o analiza de text.
Scuze autoarei subiectului pentru

deci:am felicitat-o pe Mikyyy pentru decizia de a pastra sarcina,pentru ca e o binecuvantare data de Dumezeu,chair daca uneori nu vine cand o planificam noi...
In cea de-a doua propozitie..care a facut un anume user sa exulte..ca si la noi a fost cam la fel ca la Mikyy(adica "asemenea" am folosit) ma refeream la:
-starea ei de spirit
-temerile ei
-gandul de avort(fara decizie la mine...nu am hotarat nicicand asa ceva,dar as fi ipocrita sa nu spun ca mi-a trecut prin minte)
-situatia materiala/sociala(cei ce ma cunosc stiu ce vorbesc,traiasca MAI!)
-distanta mica intre sarcini
-lipsa ajutorului
-socul aflarii vesti etc...

Si daca afirmatia mea provoaca stupoare sau da ocazia la mesaje de genul,pe care l-am citit(in contexul altui mesaj anterior care blama alt user)...afirm cu tarie ca e doar viatza,care nu e o poveste de basm pentru unii.

Multumesc!

*Blackmoon Lady 11+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput