Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 18
roxy_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi la multi ani pt sambata, in 16: radu andrei de ana!! ![]() ![]() ![]() la multi ani pt duminica,serban de roxanda!! ![]() ![]() ![]() iar pt azi, la multi ani: Maria de Happiness Rares de Anemi Sebastian de Lauriciu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
La multi ani!bebei dulci si din partea noastra, asa cu intarziere.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
strumphitza spune:
Copiloi , gand la gand deci ![]()
am vazut papusa, i se citeste pe fata ca e pusa pe shotii 
si din cate imi aduc aminte e toata tati, de la tine nu prea imi dau seama sa fi luat ceva
las` ca si la mine e aceeasi situatie daca te incalzeste cu ceva
si a mea piscoata e toata tac-su
Bafta la lucrare si tinem legatura, vreau sa te intalnesc cand vin in Iasi in sept, poate mergem la o plimbare pe Copou
, asta bineteles daca o sa poti si o sa vrei si tu 
Roxyyyyy
pai tu ce faci? vrei sa mor de inima rea ?
ce-s cu pozele alea 2, ultimele de azi, tu chiar vrei sa mor aicilea uh ?
nu ma mai joc , imi iau jucariile si plec acas` la mine
nu se poate sa arati asa bine ..off off viata mea, ce mi-ai facut, am ce ma zgaraia pe fatza acum , se vede cata invidia in mine

_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)
roxy_s spune:
citat din mesajul lui madutza_bra in 2 ore plecam la mare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sunt deja calare pe bagaje va puuuupic si ma gandesc la voooooi!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
superrrr ca plecati la mare. va doresc distractie placuta si vreme super

strumphitza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui roxy_s
superrrr ca plecati la mare. va doresc distractie placuta si vreme super ![]() ![]() ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
tu o feliciti cand ea deja cred ca se intoarce acasa de la mare
esti cam in urma cu stirile doamna, fa ceva update 
_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)
alina.n spune:

Bunaa ce fac fetele??
Am reusit sa intru si eu putin. Noi suntem la parintii mei la Costinesti ,am fugit de caldura din Bucuresti ca nu se putea sta acolo.
Alex creste, am inceput de 1 sapt diversificarea cu suc de morcov si azi am introdus si suc de mar.
Nu mai tin minte ce se dadea dupa aceea, voi ce scheme aplicati pt diversificare?
Imi e tare dor de voi insa din pacate nu pot tine pasul , nu reusesc sa citesc si sunt in urma rau cu discutiile.
ioanna16 spune:
hello hello
am aparut si eu
ana - multumim de urari!
strumphi - multumim si tie de urari si gata
uite sampania e rece; gata am venit la apel sa nu te mai superi pe mine ca nu apar cand ma strigi![]()
azi chiar am lasat bucatareala, insa fac niste fise pentru sotul meu, deci... un pic de trebuta si mai pe seara plec la un ilie, deci party...
caut sa vad ce pozici mai noi am si promit sa pun zilele astea
ally - edutu este scump, scump, scump 

yasmi - felicitari pentru progresele facute cu casuta
anda - un dulce si bebe alexandru
copiloi - pup eu puiul mic si zambaret
alina.n - distractie placuta la parinti
la multi ani celor care poarta numele de Ilie si derivatele![]()
mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
lalely07 spune:
| citat din mesajul lui viss -off, lalely- imi pare raui ca ati facut rosu in gat. stiu ca beteii nostri sunt mai deosebiti ca sunt bolnaviori- cu un rinichi "prost", dra treb sa ne straduim, sa nu-i victimizam mai mult decat sunt.sotulk zicea odata cum sa mergem noi la munte la mare cu baiatul bolnav? pe moment i-am raspuns, ca doar n-o fi paralizat la pat?si asa, dc era costient, il puteam pune pe banchet din spate a masinii sa-l ducem s amiroasa si el atcvea decat aerul camerei noastre, sa-si bucure privirea cu altceva decat cei 4 pereti, si auzul cu niste ciripit de pasarele, nu? asa ca, ce sa facem, mergem inainte, bine? -o sa faca si varsat de vant, o sa-si scranteasca/ fractureze mana poate alergand la un meci de fotbal, sa -si invineteasca ochii, cazand fix intr-un creion..diverse.. - deci, mami, capul sus, ca vin sa te urechez treb sa ne bucuram de ei, chiar dc . sunt asa cum sunt.ei oricum o sa aiba suferinta lor o parte din viata, noi nu treb sa aparem cu o fata trista langa ei, dc se poate, sa-i facem sa rada cat mai mult, sa -i facem sa uite ca ei ca sunt mai deosebiti, bine?Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens - http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/ - mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :) |

Mai urecheaza-ma..poate asa uit si eu putin de boala lui David..
Stiu ca se va imbolnavi,,..si mai stiu ca am si tendinta sa ma alarmez prea tare..si asta numai din cauza rinichilor...incerc sa imi pastrez optimismul si sa am un chip vesel astfel incat sa-i insuflu si lui curaj..acum nu stiu daca imi va iesi..
Asteptam rezultatele de la eco...Bafta!!
Mamica
de comoara
David Andrei 15.04.2011Doamne iti multumim pt acesta minune!
roxy_s spune:
scrish ma bucur ca ti-a placut la munte. ai vazut ce aer este seara? si ce racoare si bine? poze n-ai facut?
antguess fratior sau surioara?? 
abia astept sa vad ce zice testul![]()
![]()
pisuc unde la Cheia mergeti? pe langa Valenii de munte? si noi mai mergeam acolo in week-end-uri. este frumos.

cami si eu as incepe tot cu legume dar sa vad ce ma sfatuieste si pediatra

roxy_s spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi daa cami a mers ff usor si de la sine!! si eu va doresc la fel. piu sa nu il deochi dar al meu e tareee papcios ca si surioara lui ![]() apropo, ca intreba roxy: storcator de fructe nu am folosit deloc iar celebra razatoare de sticla (plastic) am folosit cateva zile la inceput si atat. nah ca am avut si o pofta in seara asta ![]() acum 'devorez" tot...![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
si tu ai pofte din astea seara? ca si eu

dar cum ai facut sucurile? de morcov, de exemplu? sau i-ai facut la inceput cu razatoarea si apoi le-ai facut cu blenderul? sau cum?

roxy_s spune:
| citat din mesajul lui lalely07 Buna si de la noi, Am fost la medic cu David si are rosu in gat.. ![]() ..asa ca acum suntem pe tratament si daca nu cedeaza apelam la antibiotic...ma dispera faza cu antibioticul...dar poate cine stie...In rest..azi serbam 3 ani de casatorie.. ![]() ..ma gandeam ca poate ieseam si noi undeva diseara..dar cu bebe bolnavior chiar nu am chef..asa ca vom sta acasa!!!!Voi cu ce ati tratat bebei de rosu in gat?? Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011Doamne iti multumim pt acesta minune! |
La multi ani fericiti! sa fiti sanatosi si sa va bucurati de puiul vostru
offf, dar cum o fi facut rosu in gat? multa sanatate la puiut.

in 2 ore plecam la mare
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011