televizor nou/ probleme cu cablul?
Mama mea a cumparat un televizor nou, sigilat, saptamina trecuta.
Nu l-am incercat la magazin fiindca era cu 5 minute inainte de ora inchiderii.
Acasa l-am testat, am cautat cu functia automata toate canalele.
Pe unele dintre ele se vede exceptional. Pe altele se vede cu purici, imaginea e dublata de alta ( de pe alt canal) etc.
Am incercat sa reglez acele canale care nu se vad bine ( si care sint mai multe decit cele care se vad ) cu functia de acord fin.
Nu am reusit decit sa imbunatatesc oarecum, in niciun caz nu se vede asa cum trebuie.
Problema e ca nu stiu care e cauza.
Televizorul? ( atunci de ce pe unele canale se vede perfect, oare asta nu inseamna ca televizorul functioneaza, de fapt?)
Cablul? ( n-o fi compatibil cu televizorul acesta? inainte aveam un alt televizor la care totul functiona perfect cu cablul)
Ce nu e bine?
Sa schimbe televizorul? ( Cam dificil, in conditiile in care ambalajul a fost aruncat, am inteles ca se anuleaza garantia).
Sau sa chemam de la firma de cablu pe cineva? ( as chema oricum dar mi-e sa nu refuze auzind ce problema e si sa ma puna sa schimb televizorul oricum. Plus ca e cam dificila treaba asta cu programarile la firma de cablu).
A mai patit cineva asa?
Cum s-a rezolvat?
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Raspunsuri
Sabina spune:
ce fel de telvizor e/ din ala model vechi sau e LCD cu HD?
eu cred ca e de la cablu. daca tipi la ei indeajuns, vin:D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
daniela_b spune:
Da, Sabina, e model din ala vechi, cu tub mare ca o cocoasa patrata, in spate .
Multumesc pentru sugestie :)), daca-i de tipat (doar) ma descurc...
.
To live a creative life, we must lose our fear of being wrong - Joseph Clinton Pearce
ni-na spune:
Sotul lucreaza in CATV si mi-a zis ca e de la semnal,singurii in masura sa repare buba sunt cei de la cablu.Depinde unde sunteti abonati,insa la unele firme,cat audit intern au,,,,,,nu-i nevaie de tipat........factura pt reglaj TV........si isi fac treaba.
daniela_b spune:
Multumesc, ni-na, chiar m-a ajutat informatia, am facut mai multa presiune pe firma, sa trimita pe cineva.
A fost tipu' de la cablu si a constatat ca era semnalul prea puternic.
S-a rezolvat mult mai simplu decit parea dar asta dupa ce a trebuit sa am o rabdare de 5 ori mai mare cu persoanele din centrala care refuzau pur si simplu sa trimita un om sa verifice.
To live a creative life, we must lose our fear of being wrong - Joseph Clinton Pearce