Prietene la bine si la greu - 128

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Salut
Lumi, sedere placuta in japonia Abia astept sa vad pisicoasa in costumatie noua
Cuscri, pai sunt de invidiat cei ce racesc pe canicula. Inseamna ca s-au bucurat cumva de racoare
Strumfy, poate nu reuseste Andra sa adoarma de la caldura. Si Mihnea adoarme mai greu, chiar daca la 21-21:30 e in pat. Uneori adoarme si dupa mai mult de o ora de cand il asez in pat... cat despre adormit doar cu mama.... hm! daca gasesti o solutie sa-mi dai de stire si repede, ca in curand voi adormi 2 copii nu 1 singura( tu mai ai putin timp in plus... la mine incepe sa ticaie ceasul)
Dy, ma bucur sa te revad si online. Imi pare rau ca nu ai ajuns la intalnire Trebuie sa reusesti sa ajungi si tu.... si as prefera sa faci asta inainte sa nu mai pot eu veni
Ancutza, Sabi e un copil cu personalitate

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Salutare

Noi tot la programul de intarcat suntem, eu sunt cand acasa cand la tara, dar mai mult acolo pt ca Mariuta a dormit asta noapte acolo, pt ea a fost relativ bine, nu a plans, dar cand ma vede tot vrea titi. eu am suferit ca un caine ...tare tare greu(pt mine)...dar trece.

Ramonik multumim de intrebare, maine o iau acasa si sper sa ne descurcam cumva singure.

Lumi ne-am acomodat fara tati, ne imbarbatam cu ideea ca pe 15 august vine din nou acasa. Distractie maxima si profitati din plin de unul de altul.

Dymo imi pare rau ca Danut e mofturos si esti singura cu el si cu soacra. poate daca are tati cateva zile libere iti mai revii si tu.

Smara cum esti? ce face printesa?

Licu tu cum te simti? ai rechemat ajutoarele?

strumfy poate dupa primul trim iti revii cu starile de rau si poate mai incearca tati de andruta sa o mai culce.

Andre voi cum sunteti? ce mai face Chiara? tot cu buni sunteti?

trimit si revin

Mami fericita de Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

realy?
eu ma gandeam sa-i pun un buton de reset, pt cand o ia pe aratura
ai vazut si tu ce hal de baterii are, de am fost singura care alergam de nebuna dupa copil tot parcul, cand ceilalti nu paraseau perimetrul "mama"

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Heeeeelloooo, hello dragele babei

Vin spasita si sper sa ma primiti care cu sprancene ridicate, care cu furci, care cu topoare, sa-mi ingaduiti doua vorbe.

N-am avut motive serioase, serioase, ci o lipsa totala de organizare in creierii mei si ai noptii. Caci ziua Matei nu ma lasa sa ating calculatorul fara sa vizionam ceva impreuna (CARS sau emoticoanele de pe DC sunt in top) iar noaptea am motive serioase ca invat cum e cu acordarea de prioritate, acostamentele, garoul, arborele cotit, biela, boltzul si altele asemenea. Sper sa dau curand de baut in cinstea carnetului.

Tocmai ne-am intors dintr-o vacanta frumoasa la Lisabona, destul de multumitoare ca obiective atinse din punctul de vedere al adultilor si cred ca si pentru junior, ca numar de canale calcate cu caruciorul dar si ca numar de circuite incinse ad hoc cu masinutele din dotare pe fiece bordura, banca sau margine de fantana.
Destul de greu cu somnul pentru ca Matei nu mai stie ce-i ala dormit in carucior asa ca a trebuit sa ne intoarcem la hotel in jurul pranzului sau sa doarma in Manduca. Daca excludem faptul ca-si cerea dreptul la nani aka tzatza cand vedea banci, scaune chiar si in metrou cand aveam de mers o singura statie, daca ignor micile crize facute ca nu era servit pe loc si de indata, a fost frumos, chiar daca nu am reusit sa vizitam ci doar sa dam o tura in jurul multor obiective.
Asta de bine ca ma miram ca Matei nu cere afara sa fie alaptat de cand nu mai doarme in carucior, m-a mirat mereu treaba asta, ca nu il streseaza deloc 'exteriorul'. Azi a cerut in parc, dar nu-i convine daca n-avem pat. Aaaa, in Lisabona am vizitat un palat cu camere regale si...paturi cu baldachin, ghiciti cine se arcuia in brate in crize de plans ca sa fie culcat printre exponate.

Monica si eu citesc cu mare interes cum decurge dezvatul la voi. EU am plecat o saptamana fara Matei la inceputul lui mai si tot nu a renuntat, ba dimpotriva, cred ca asta i-a declansat niste crize de afect. E o poveste lunga, poate o povestesc la un moment dat.

Pup toate burticile si ma bucur tare si pentru cel mai proaspete - Strumfy si Lavi

AM retinut din ultimul capitol cam asa:
Tina A avut si Matei o raceala usoara cu stomatita si afte si eu banuiesc ca si cu o candidoza ca i-am vazut interiorul obrazului alb , la fel si cerul gurii. L-am tratat acasa cu glicerina si nistatin si n-am luat cu mine flaconul crezand ca a trecut. Acolo a avut doua zile cu limba alba insa dupa 2 zile a inceput sa se curete singura. Poate a coincis cu faptul ca i-am dat niste goji, i-am cumparat de acolo pentru ca nu stiam ce sa-i dau pentru imunitate, oricum, daca ii dai alimente bogate in zinc, fier vitamina A si C, bune pentru imunitate cred ca trec si fara glicerina.
Chiar incep sa cred in epidemia de stomatita depre care tot aud. Intre timp vad ca a trecut si la Geo, eu scriu la mesajul asta de 3 zile

Am observat la Matei ca de fiecare data cand e bolnavior are si limba mai incarcata, trebuie sa caut un naturopat sau un homeopat insa clar ar trebui sa ii tai din zaharoase si fainoase si mai mult iaurt si alte produse fermentate. Si mi-a intrat in cap ca si alaptatul asta non stop nu-i a buna, am vazut caninii usor ingalbeniti si un punct negru pe masea de care nu sunt sigura dar nici nu mai vrea sa-l spalam pe dinti, nu vrea singur sau vrea putin dar nu e suficient, mananca pasta si fuge.

Smara Si eu m-as incumeta la o naturala dupa cezariana, insa sper sa si gasesc medicul care imi spune ca ar risca asta cu mine. Mai ales ca citisem pe undeva ca taietura verticala duce fara echivoc la alte C-sections. Nu stiu de ce, nu inteleg foarte bine.Sa stea don'soara bine merci pana face 4 kg., iar tie la cat mai multa lectura tihnita.

Raluci pup u, pe Bubu si pe Cezar Ioan , eu nu stiam ca Colargolul e cu argint coloidal in compozitie, banuiam niste iod dupa culoare, si noi ajungem invariabil la Colargol, are un mod de a raci Matei cu muci limpezi si curgatori la inceput care apoi devin grosi si coboara in spatele nasului si zona gatului (cred ca alea sunt parasinusurile ) devin grosi, se ineaca si vomita de la ei. Asa am descoperit Sinupret, pe baza de plante, imediat dupa administrare,incepea sa ii curga nasul.
Mai nasol e cand iesim afara si ii curge lichid de frana din nas.[:)))], s-a dus socializarea in parc, a sarit o tanti sa ma atentioneze ca ii curge sange din nas.

Cu trainingul la olita, o am pe Tina in gand cu constipatia lui Geo, citeam de curand ca in jurul varstei de 2 ani ei considera ca caca e al lor, ceva din ei si nu trebuie eliminat, se lupta sa nu il elimine, apoi inteleg povestea. AM mai auzit ca unii copii nu fac pana nu le pui pamper, tocmai din cauza asta si pentru ca asociaza in continuare caca cu pusul scutecului.N-am inteles daca el era constipat inainte.
De asta mi-e groaza, imi pare o poveste tare complicata ( si nu mi-e frica de curatat neaparat) ci ca nu vreau sa ii transmit si lui stresul meu, d-aia n-am incercat deloc, deloc si parca as face eu asta pana ma intorc la munca.

Am o curiozitate, cum se prezinta fontanela piticilor care nu au primit Vigantol? Andre sigur nu a dat . S-a inchis? Ma intreb in ce masura am fortat inchiderea ei cu Vigantol dat si pe timpul verii, acum am lasat-o mai moale dupa ce m-au intors din drum niste povesti de pe net, oricum tardiv. La Matei e inchisa aproape complet, in interiorul craniului se simte inchisa, iar deasupra a ramas usor sesizabil , cat o boaba de mazare mica.

Laura-A, reteta ta de batoane cu ovaz este si compozitia unor batoane organix, insa nu se pun la foc si sunt foarte bune. Daca adaugi si un pic de ulei de cocos sunt si mai onctuoase si mai gustoase.
Mi-am amintit de povestea cu zaharul ce trebuie dat copiiilor, sfatul pediatrului. Inteleg pe undeva unde batea, adica nu batea chiar campii, am si eu in minte exemplul hipoglicemiei date de diabet, e logic pe undeva ce spune, dar zaharurile au diverse surse, nu doar in zahar. Eu n-am inteles-o p-aia cu cerealele au multe grasimi. Am citit eu bine?

Dana pup si burtica ta, n-am retinut , te-ai vazut cu fetele in Bucuresti? Nici eu nu vad avatarul tau.

Cam atat am putut, pregatesc niste poze ca sa ne mai recunoasteti pe strada de ne-om vedea.
Va pup si revin.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

realy?
eu ma gandeam sa-i pun un buton de reset, pt cand o ia pe aratura
ai vazut si tu ce hal de baterii are, de am fost singura care alergam de nebuna dupa copil tot parcul, cand ceilalti nu paraseau perimetrul "mama"

Eu cred ca ai vazut rau.... daca intrebi pe sotul meu sau pe Ramonika, iti vor spune altceva....

Mergi la inceput

Coque, sa va fie de bine plimbarea si spor la invatat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Coque nice to see you
Ionela nu te contrazic , doar ca nu am vazut rau, nu am vazut deloc, fugeam dupa un omulet cu Duracell in fund
...si degeaba sustii contrariul, eu cred ca ai cel mai cuminte copil din lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Uelcam bec, coque! muah! Mi-a fost tare dor de tine si de stilul tau de scris.
Sa va fie de bine vacanta!
Am tot facut eu pana acum pe viteaza cu nasterea naturala, dar totusi nu cred ca ma risc, avand in vedere ultimul eco si tonajele mandrei. Daca era undeva pana in 3 kg sau putin peste, as fi incercat, desi pe sot il lua cu calduri numai cand discutam posibilitatea asta.
Auzi, dar tie ti-au facut taietura verticala? Sau nu am inteles eu? Ca a mea e orizontala, foarte joasa - sub linia chilotului.
Nu mai retin explicatiile ci doar concluzia medicului - cum ca nu ar fi asa o problema o nastere naturala (asistata de el), pentru ca am fost taiata si cusuta "inteligent" , si chiar daca nu au trecut 2 ani, s-ar putea, insa sa nu fie bebe prea mare.
So...desi as fi vrut natural (sa scap de chinurile de dupa operatie...), am decis astazi ca mergem pe cezariana. Ce-i sigur ii sigur...

monica
, succes cu intarcarea. Cred ca iti este tare greu. De-ti povestesc ce am facut eu intr-o zi...
Nu stiu daca iti este cunoscut cantecelul "O vioara mica de-as avea". Printre altele, i l-am cantat de multe ori lui Timi de cand era mic. Intr-o zi...intr-una din zilele de dupa intarcarea fortata (cam la vreo 2-3 luni dupa), din motiv de epuizare a repertoriului si lipsa totala de inspiratie, ma apuca sa cant: "O tzatzuca mica de-as avea/ o tzatzuca mica mi-ar placea /toata ziua as papa/lapte din tzatzuca mea" Pfooooaiii, a inceput Timi al meu sa planga in hohote de nu stiam cum sa-l opresc. Am scos repede tzatza, l-am pus, nu mai vroia, plangea de rupea, iar mie imi venea sa ma dau cu capul de pereti ca i-am putut face asa ceva.
Eu o luasem ca pe ceva funny, si nu mi-am imaginat vreo clipa ca l-ar putea afecta. Si acum imi dau lacrimile cand imi amintesc.

Ancutzule, cine stie, poate ar face fantomitza mea asa o figura , numai ca nu cred ca ma lasa medicul pana in saptamana 40, ci probabil va programa mai repede cezariana. Maine il sun si vedem.
Sabi cu personalitate.

Sunt fleoasca, nu mai pot de cald. Ma duc sa caut ceva rece prin frigi.

PS: Licu, esti mai bine? Mai mergi la spital?

Mami de Timi nazdravan si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Coque ma bucur ca sunteti ok.
Eu am luat carnetul din prima.A fost usor.La mine a fost examen pe bune.Eu zic sa te relaxezi si vei vedea ca vei reusi.
Legat de Geo:era constipat si inainte.Pot spune ca de cand cu olita iese un pic mai bine dar tot constipat e.

sarcina usoara Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci,Laviniablaga si strumphy!
haide Smara cu fetita,dar la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

La noi e furtuna.Zici ca ridica blocul pe sus.

sarcina usoara Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci,Laviniablaga si strumphy!
haide Smara cu fetita,dar la termen!

Mergi la inceput