Prietene la bine si la greu - 128

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Sa mai zic ceva, azi fiimea a descoperit ca poate sa escaladeze patutul de lemn si urca singura in el.
Patutul de bb era singura mea salvare, acolo ma gandeam ca o sa pot tine bebele mic in caz de urgente cand nu o pot supraveghea pe Amalia, ca macar acolo nu ajunge sa urce pe el, sa il loveasca, traga de el, smotoceasca...Acum nici locul ala nu mai e sigur.
Se urca cu picioarele , si escaladeaza grilajul, pe urma isi face vant si cade in patut, daca va vine a crede Faza e ca patutul oricum are un grilaj putin mai mic decat majoritatea patuturilor standard, si de asta ii e usor...

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 32+ cu Radu Stefan

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Smara, daca e dupa ceza esti curajoasa sa incerci intai natural. Sper sa fie cum e mai v=bine pentru amandoua

Dana, spuneam ca peste 4kg nu e neaparat sa fie o problema la nastere naturala, nu ca nu sunt cazuri cu nasteri grele. Asa, sunt cazuri cu nasteri dificile si la bebei de nici 3kg. Sunt multi factori la mijloc. Eu stiu mamica ce a nascut bebe de 4,4kg, natural cu un travaliu de 2 ore ( de abia a reusit sa se interneze ca era sa-l nasca pe hol) Eu cand o aud.... ma iau ametelile cand stiu cat de greu trecea timpul la mine
Se pare ca tot nu s-a rezolvat cu avatarul

Many, spor la munci sa terminati repede si sa iasa cum va doriti.

Smara, acum chiar ca te alinti, inca 2 sapt.... Acu', daca ti-a face fiica-ta o gluma si vine la 41+ sa te tii

Tina, distractie placuta , odihna si vreme buna la munte

Licu, la capitolul scutece schimbate si noi batem zilnic recorduri. Mihnea bea muuuuuulta apa de felul lui.... acum papa pepene( pumu, cum spune el) si apoi cere apa..... sau papa pepene si mai ia cate o gurita de apa. iti dai seama cam ce e acolo la el. Incerc sa vad partea buna: se hidrateaza. E drept ca schimbatul scutecului e o "aventura"pentru mine. Azi nici nu voia sa i-l mai pun ( cred si eu ca prefera la fundicul gol)asa ca ... nu stiu ce sport e mai ok: plimbatul cu mopul prin casa sau schimbatul scutecului
Pai, o faci alpinista pe Amalia si gataaa

Danku, eu nu ma mai joc! nu-mi mai place de tine! Mi-ai facut o pofta de balacealaaaaaaaaaaa

NB

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna dimineata,dragele mele!

Va servesc cu cafelute de Japonia si va doresc o zi frumoasa!

Smara, pregatesc agitatele

Licu,mai bine accepti ajutorul celorlati,ca oricum de vorbit tot vor vorbi

Iesencele,tare frumoase sunteti in pozici,abia astept sa ma intorc si sa va intalnesc...poate am norocul sa vina si Ancutza
Am vazut fulgusorii frumosi,dar cel mai mult m-a impresionat Ari(pt ca nu am mai vazut-o de foarte mult timp), e o fetita atat de frumoasaaaaa!!!!

Si am mai vazut poze de la Lili cu actrita cea frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neatza
a tras o ploaie buna ieri dupa-amiaza pe la noi. se mai racorise nitel, insa noi eram la tzara... asa ca nu prea ne-am putut bucura de aer liber cu ploaia asta...
eu am reusit sa racesc... probabil dintr-o combinatie fatala de aer conditionat acasa si in masina, bere super rece si strand... insa ma consolez si eu ca cica numai "desteptii" racesc vara... mai ales pe canicula...

licu of, ma bucur ca nu e foarte grav, m-am speriat cand ai zis de perfuzii si internare, stai cumincioara si accepta ajutor, mai degraba sa comenteze rudele decat sa nu fie bine bebe.

smara multa putere iti doresc si tie, sa treaca mai repede cele 2 sapt. sau cat mai e pana la nastere.
parerea mea personala (de neprofesionist) este ca mai bine faci ceza. e ok sa nasti natural dupa ceza cand au trecut mai multi ani intre cele 2 nasteri, insa la tine nu sunt nici doi ani, se poate produce ruptura de uter, asa zic medicii. deci eu as alege ceza. parerea mea, repet.

na-bo La multi ani pt. ieri!

Tina vacanta placuta!

Dana felicitari pt. chiar daca va doreati fetita, cel mai important e sa fie sanatos.
nici eu nu pot vedea imaginea, poate nu are dimensiunea potrivita, nu stiu...

dankutza foarte faine topoganele, mi-ai facut chef de balaceala

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

monica cum a trecut noaptea fata tztz? sper sa decurga totul cat mai putin stresant pt. voi.

Lumi cam scurtuta povestea despre Japan. ce mai faceti voi acolo? pisicoasa ce face? cum se impaca singura cu buni?

raluci Cezar imi place, Ioan nu prea. iar combinatia Cezar Ioan prea suna a cuvantul "cezarian", poate daca le inversati Ioan Cezar. zic si eu. pam-pam

Lidia, miany, RamoC, dymomo, krelia, ava, broscutza, biara, stephy, Doris, ralu pe unde umblati?

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Neatza!!!
Lili, Licurici greturile mele sunt la locul lor...nu ma lasa deloc in pace... nu pot sa vad mancare in fata dimineata iar pe la 5-6 ma paleste foamea, iar inainte de culcare imi vine pofta de cate ceva.
De 2 saptamani Andra nu imi adoarme inainte de 23 -24 si se trezeste la 10. Ma tot chinui sa ii reglez programul dar tot la miezul noptii ajunge sa adoarma indiferent dak doarme sau nu la pranz. Eu la 22 abia dak mai vad altceva in afara de perna si imi vine asa greu sa mai rezist 1, 2 ore pana adoarme ea. Iar partea cea mai nasoala e ca nu adoarme dak nu ma vede pe mine... se pune pe plans si pe strigata mama...deci pica varianta ca eu sa ma culc si sotul sa o adoarma pe ea. Nush cum o sa fac dar tre sa gasesc repede o solutie ca simt ca incep sa acumulez oboseala.
Am fost la eco... am 6 sapt si un pic si i-am auzit inimioara... e aproape totul ok. tre sa fac analize si pe 4 merg iar.
Am vazut toate pozele...dar nu am inspiratie de comentarii...pot doar sa ma minunez cat de repede trece timpul si cat de frumos au crescut puiutii.
Smara iti tin pumnii ca sa nasti in modul cel mai sigur pentru voi doua.
Licurici cum au zis si altii...cei invatati sa vorbeasca si sa critice vor face asta INDIFERENT de deciziile tale..pt ei orice decizie, pas, miscare pe care o faci va fi subiect de discutie...asa ca astupa-ti urechile si foloseste ajutorul cat mai mult posibil e pt binele copiilor tai.
Dana Felicitari pentru baietel!!!
Ramonik insanatosire rapida!
Lumi relaxare placuta ...si ganditi pozitiv
Sigur trebuia sa mai zic ceva dar abia m-am trezit..si nici memoria mea nu mai e in stare sa retina prea multe.
VA pupik pe toate

Mami fericita de strumfita si proaspat graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Eu sunt prin zona. Imi pare rau ca am ratat intalnirea(ca am deschis prea tarziu calculatorul)... Sunt total coplesita de una bucata copil mofturos si nervos(caldura asta ne ucide) si una bucata soacra si mai mofturoasa. Maine sotzul e in comisie la admitere si dupa asta sper si eu la 2-3 zile mai linistite pe care sa le petrecem doar noi trei(pardon patru ca trebuie sa includem si soacra). Ieri am fost pe punctul de a ceda psihic dar parca azi incep sa imi revin usor usor. Sunt doar muta nu si chioara asa ca voi scrieti cu spor in continuare ca eu va citesc cu mare drag. Pupam burticile si mamicile curajoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Eu savurez un cappucino.Va invit si pe voi.
Multumim de urari.Sper sa fie ok vremea.Aseara am aflat ca ramane si nepotica la munte asa ca Geo va avea cu cine sa se joace si cu cine sa faca prostioare.Va fi divin pentru ei sa stea o saptamana impreuna.
Licu al meu face rar si mult la olita (cam 300 ml-400 aproximativ ) dar transpira enorm .Efectiv curge apa de pe el.Noaptea ,de cand e cald nu mai face pipi dar e fleasca mereu din cauza transpiratiei (si bea lapte/apa noaptea de 2 ori).
Strumfy si Geo tot un program din asta are.Ziua nu vrea sa doarma si il ia somnul pe la 16.30.Doarme pana la 19.00 si apoi nani in jur de 23.00.
Nu stiu ce sa ii fac.Daca nu se culca la 16.30 nu-i problema ca tot la 23.00 adoarme.Asa face si nepotica la cei 2 ani jumate.Deci e o etapa sau noi am facut ceva gresit.Nu stiu.

sarcina usoara Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci,Laviniablaga si strumphy!
haide Smara cu fetita,dar la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

He he he, Ramonika, chiar vrei sa-ti spun ce mai facem noi aici?
Pisicioasa e bine cu mamaia si verisorii,nu a plans cand am plecat,si nu "intreaba" de mine...mai degraba de "daddy"
Eu stiam ca oamenii sanatosi racesc vara. In fine,oricare ar fi,eu sper sa-ti treaca repede si,mai ales, sa nu se molipseasca papusica

Shtrumfy,suntem foarte pozitivi,dar tot nu ne-am hotarat daca da sau nu
Sper sa treaca mai repede greturile si Andruta sa fie mai cooperanta cu somnul,sa te poti odihni si tu...

Dana,pup mamica superba de baietei! Vazut pozici pe fb(nu am avut timp sa si comentez),arati extraordinar,nu am cuvinte
Si David asa o frumusete de copil este

Nu stiu ce mai vroiam sa spun....
Tocmai ne-am intors de la cumparaturi si sunt in culmea fericirii ca i-am cumparat pisicioasei un compleu gen kimono japonez
Abia astept sa o imbrac ca pe o japonica!!!

Monica,v-ati acomodat fara tati? Mult succes cu intarcatul,sper sa nu suferiti nici una

Monis,voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

neatza la amiaza

Lumi iti doresc sa savurezi fiecare secunda din timpul petrecut cu Richard in Japonica si neaparat, dar neaparat sa-i faci poze Alexei imbracata in port japonez sa o vedem si noi

Tina, Strumfy oare o fi si asta cu somnul o perioada a lor? ca si Sabina adoarme dupa ora 23

Dymomo hang in there

Smara sa stii ca si eu ma gandeam ca Ionela sa nu te fenteze fantomita ta si sa stea peste 40 de saptamani dupa ce te-ai chinuit atat sa nu o nasti prematur

noi am fost aseara pe fuga la o aniversare, pe Sabina au apucat-o bazdacii, s-a pus pe un miorlait din ala enervant, nici nu plangea nici nu tacea de nu ne-au tinut nervii pe niciunul sa o mai ascultam, dupa ce in prealabil ne-am chinuit sa o ademenim la joaca, la alte activitati...nu a mai vrut sa stea si pace, tragea de usa de la intrare sa plece...si am plecat
cu asta mica a mea nu e cale de mijloc: ori e ca ea ori tot ca ea

duminica placuta si racoroasa

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput