Aspirante optimiste> 20ani (700)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

neata fetelor!

J.D. - imi pare rau ca nu e cu ochisori luna asta, dar poate luna viitoare ne faci si noua un cadou cu doua liniute
Mihaela - ma bucur ca esti mai bine si mai ales ca ai ales varianta naturista pentru a tratata chistul de pe ovar

Eu sunt z7 DPO. Peste 3 zile ar trebui sa imi vina CM-ul (pt ca eu am ciclu intre 24 si 28 de zile). Inca mai am dureri de "burta". Aseara deabia am putut sa dorm. Tempertaura a crescut la loc la 37,1.

Am fost si mi-am facut progesteronul azi fiind la 7 zile DPO. Astept rezultatul maine seara.

pe toate si sa aveti o zi frumoasa!

viitoare
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

eu daca vreau sa fac o monitorizare ecografica a ovulatiei pot sa ma duc pur si simplu la giulesti sa ma bag inseama? cand e spre exemplu dr. puia...
as vrea sa mai fac si asta in ziua 10 si apoi in ziua 13 sa zicem....
sa vad daca am ovulat....

exista anumite simptome cand nu ovulezi?

Mergi la inceput

m-as fi gandit sa ma duc in ziua 10 - adica pe 28. iulie si inca o data in ziua 13 dar pica Duminica
daca ma duc luni, adica ziua 14 e tarziu sa mai vada daca am ovulat?

ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Monique, eu am facut luna asta monitorizarea ovulatiei, si m-au chemat din doua in doua zile. Cand a vazut ca e foliculul gata sa plezneasca m-a chemat a doua zi deci la un interval de vreo 18 ore cam asa, ca sa confirme ovulatia.

Nu stiu la Giulesti cum e, eu sunt din provincie :(

viitoare
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

m-as fi gandit sa ma duc in ziua 10 - adica pe 28. iulie si inca o data in ziua 13 dar pica Duminica
daca ma duc luni, adica ziua 14 e tarziu sa mai vada daca am ovulat?

ce parere aveti?

eu ovulez cam in ziua 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

poate va ajuta http://terapiebowen.ro/Fertilitate-tehnica-bowen-o-solutie.html

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Bob Pixel imi pare bine ca ne mai vizitezi. Nu vreau sa par nu-stiu-cum, dar banuiesc ca daca aveti pisicut, ai facut analiza pentru toxoplasmoza...?
Mihaela, ma bucur ca totul e din nou binesi ca ai trecut de cumpana asta, cred ca DD ne incearca sa vada daca suntem destul de tari, inainte de a ne da un in grija.
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor, eu am uitat sa imi iau temp azi, de bezmetica ce sunt am sarit din pat de dimineata ca ma intalneam cu cineva si ma trezisem tarziu... oricum, doar ziua 9 deci poate nu-i asa bai mare ca am uitat.
Mihaelafalt si mie imi tot curge o secretie maronie, sper sa scap de ea pana plec in concediu, duminica viitoare am vrea, abia astept.
Hai pupici.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Edit: deci eu presimt ca si luna asta o sa fie talmesh-balmesh cu ovulatia&menstruatia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna si de la mine
Eu tot cu musafirii, dar m-am eliberat putin.
Moni, dar nu mai bine incerci si ceva inseminari? sau altceva, decat direct fiv...
EU am facut luna asta monitorizare pe ciclu normal si m-a chemat in Z 10, 12 si urma 14 dar cum nu am foliculi nu mai ma duc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna si de la mine
Eu tot cu musafirii, dar m-am eliberat putin.
Moni, dar nu mai bine incerci si ceva inseminari? sau altceva, decat direct fiv...
EU am facut luna asta monitorizare pe ciclu normal si m-a chemat in Z 10, 12 si urma 14 dar cum nu am foliculi nu mai ma duc.

Gabiv scuze dar de ce nu ai foliculi? Care e diagnosticul?

asa amarate suntem toate pe aici,o veste buna n-am mai auzit

http://lt2m.lilypie.com/kQr6p3.png

Mergi la inceput