Aspirante optimiste> 20ani (700)
Raspunsuri - Pagina 24
cixinica spune:
mihaelafalt
ma bucur ca ti-au iesit analizele bine, ai scapat de o grija
tu ce ceai ai baut pentru chist?(imi cer scuze daca ai mai spus dar nu mai retin) 
bafta sambata la dr. din iasi, sa vii cu vesti la fel de bune 
Mihaelafalt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bob_Pixel Hello, girls! Rasfoiam netul si m-am gandit sa arunc un ochi si pe aici, dupa pauza de DC de 4-5 luni (sau cate or fi). Suntem tot in formatie de 2, din pacate. Am refacut HSG in aprilie, in iunie am avut o intarziere de 7 zile de am crezut ca... dar nu, suntem tot doar eu, el si pisicul . Din experienta acestor luni pot zice c-a fost o idee mai bine fara sa controbai neincetat pe internet legat de subiectul , dar mania inca exista, nu ma pot dezbara de ea... Bob e in gandurile mele zilnic, uneori atat de puternic incat imi taie rasuflarea, merg la baie si plang pe saturate... . Ma tot gandesc sa ne dau termen pana in toamna, apoi sa mergem la doctor sa vorbim despre inseminare (stimulare nu e nevoie, din moment ce amandoi functionam ca la carte), dar deocamdata cica ne "relaxam", fac eforturi titanice in acest sens (acum 2 luni am avut niste momente de cuplu foarte dificile si mi-a fost tare teama ca voi strica ce avem). Asadar, vroiam sa va spun doar ca sunt si eu inca aspiranta, cu aceleasi emotii in fiecare luna, cu aceleasi sperante, cu aceleasi lacrimi din z1, doar ca nu mai intru pe forum sa impartasesc astea.Va tin pumnii tuturor sa vi se indeplineasca dorinta cu biberon ![]() Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna ! ![]() |
Bine ai revenit la noi, sa intri mai des si cat de repede cu vesti bune

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui dana0000 Mihaelafalt de vreo 2luni iau muguri de zmeur,nu am mai fost la ecograf sa vad daca s-a schimbat ceva. Nu stiu daca sa iau un coctail de naturiste,sa nu imi faca mai mult rau decat bine. Tu ai baut ceai de coada soricelului parca? In ultimile zile am avut dureri de sani,eu nu am de obicei inainte de CM si am banuit ca ai fi cu ochisori ![]() Mai am 5 zile pana sa imi vina dar deh daca m-a mancat undeva...acum m-am linistit,banuiesc ca durerea de sani e de la inot. si o zi minunata va doreschttp://lt2m.lilypie.com/kQr6p3.png |
Da eu acum am baut ceai de coada soricelului, dar abia astept 4 august ca am programare la doctor homeopat sa imi dea tratament sa imi revin cu toate chiar si psihic simt ca am nevoie de ceva.
Nu stiu ce sa zic de zmeur eu am luat m-am simtit foarte bine de la el dar am luat in combinatie cu mai multe extracte si pastile dar recomandate de medic.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
ancadragoman spune:
eu stiu ca ceai de zmeur se bea inainte de nastere sa usureze nasterea,aveti grija ce beti 
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui cixinica mihaelafalt ma bucur ca ti-au iesit analizele bine, ai scapat de o grijatu ce ceai ai baut pentru chist?(imi cer scuze daca ai mai spus dar nu mai retin) ![]() bafta sambata la dr. din iasi, sa vii cu vesti la fel de bune ![]() |
Ceai de coada soricelului cate 3 cani pe zi.
Multumesc si eu sper sa vin bine inapoi.
Acum doctorita mi-a dat flamexin 3 luni de zile cate 1 pe zi si carpicon supozitoare cate 2 pe zi din prima zi de ciclu, ea zice ca as mai putea avea dureri de trompa ca na a fost ceva acolo, peste 2 saptamani trebuie sa repet beta si luna viitoare in primele 10 zile de ciclu sa merg la control si eco.Ea insista foarte mult pe hsg si a vrut sa imi dea anti si am refuzat dar nu s-a suparat i-am explicat motivele dar mi-a dat foarte mare grija sa folosim prezervative sa nu imi asum riscul pana nu facem hsg si a zis ca asta probabil o sa il facem peste 4 luni si in functie de asta poate imi da voie mai repede sa ma apuc de
.Nu prea imi convine cand stiu ca trebuie sa aman dar parca imi pare bine ca o luna deja a trecut.

Monique77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Moni ce s-a intamplat mami? Hai te rog curaj si ai putere sa mai incerci inca o luna, sunt alaturi de tine drgaguto. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Pai mai Miha....oricum acum n-am bani si nici nu stiu de unde o sa-i iau....pentru FIV
nu mai putem face nici un credit ca avem vreo 5 deja
o sa incerce sotzul meu sa mearga la Bancpost ca cica au un program de refinantare si cica s-ar putea refinanta. iar de diferenta sa ne dea bani. poate doar asa...altfel....
asa ca pana atunci, cand o fi acel 'atunci'....voi mai incerca asa...in scarba, ca m-am saturat, e misiune imposibila, parca mai zicea cineva
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman eu stiu ca ceai de zmeur se bea inainte de nastere sa usureze nasterea,aveti grija ce beti ![]() anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
Eu nu am baut ceai de zmeur ci am luat extract de zmeur.

Mihaelafalt spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Monique77
Pai mai Miha....oricum acum n-am bani si nici nu stiu de unde o sa-i iau....pentru FIV nu mai putem face nici un credit ca avem vreo 5 deja o sa incerce sotzul meu sa mearga la Bancpost ca cica au un program de refinantare si cica s-ar putea refinanta. iar de diferenta sa ne dea bani. poate doar asa...altfel.... asa ca pana atunci, cand o fi acel 'atunci'....voi mai incerca asa...in scarba, ca m-am saturat, e misiune imposibila, parca mai zicea cineva |
Moni imi pare rau ca te vad asa suparata, uite un sfat incearca asa in scarba poate o sa iti iasa, detaseazate un pic de problema bebe poate o sa fie bine.

ancadragoman spune:
Monica dar FIv-ul este ultima solutie?
Miha am inteles![]()
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Mihaelafalt spune:
Gata fetelor fug sa fac niste acte ca trebuia sa le fac de marti dar nu a avut cine, revin mai tarziu si aper sa gasesc si niste vesti bune.

. Din experienta acestor luni pot zice c-a fost o idee mai bine fara sa controbai neincetat pe internet legat de subiectul
. Ma tot gandesc sa ne dau termen pana in toamna, apoi sa mergem la doctor sa vorbim despre inseminare (stimulare nu e nevoie, din moment ce amandoi functionam ca la carte), dar deocamdata cica ne "relaxam", fac eforturi titanice in acest sens (acum 2 luni am avut niste momente de cuplu foarte dificile si mi-a fost tare teama ca voi strica ce avem). Asadar, vroiam sa va spun doar ca sunt si eu inca aspiranta, cu aceleasi emotii in fiecare luna, cu aceleasi sperante, cu aceleasi lacrimi din z1, doar ca nu mai intru pe forum sa impartasesc astea.