Gemanutzele in arsita verii!
Raspunsuri - Pagina 7
blackgirl0 spune:
Doina, sunt vesti bune! Sper ca refacerea sa mearga repede, fara probleme si complicatii. V-ar da o ambulanta pana acasa, ambulanta pe care sa nu o platiti? Din cate stiu, transporturile de genul acesta se taxeaza. Ceva noutati de nepotica mai ai? Creste bine, papa, doarme?
Mercedes, bine ai ajuns acasa! Cand am sa ajung in Oradea... desi nu ma astepta prea curand, caci duminica am avut o tentativa de iesit la Slanic Prahova, insa Dragos a varsat mai tot drumul! Sensibilos tare!
Eu sunt prinsa intre cabinet, alergat pt cele necesare renovarii, actele pt centrul de permanenta. Din pacate, pe Dragos il vad maxim 3 ore pe zi si week-endurile si mi-e tare, tare dor de copilul meu. Oare cum o fi mai incolo? Deja ma apuca jalea!
olim spune:
doina recuperare rapida lui Dan si tie multa sanatate
black,incearca sa nu ii dai sa manace cel putin inainte u o ora de Drum, si stai cu el in spate si ii distragi atentia cu jocuri, carticele, daca il lasi sa se uite pe geam mult, sansele sa vomite is mari.Al meu nu a vomitatpana acum, decat cand manca ceva inainte sa plecam sau apa, dar mai nou se uita pe geam si ameteste
spor la treaba cu actele necesare
va pe toate
doinabita spune:
Black, nu stiu care este sistemul cu ambulanta...a ramas ca Gicu sa vada ce si cum acolo...atat stiu caci se incadraza ca diagnostic sa ii dea ambulanta gratis:paraplegie! Insa vom vedea daca v-a trebui sa o platim. El are tetraplegie, deci ...De la nepotica stiu putine, cica mananca, doarme , plange si face in pampersi...asa mi-a spus Catalin la ultima discutie, mai acum ...rece, distant, scurt...il deranjam.Cu Ioana nu am vb de la cununie....Mi s-a spus ca nu vrea sa fie deranjata...probabil decat de mine si nu vreau sa ii fac probleme, e leuza, alapteaza....nu mai zic nimic...Deschid pozele pe care le-a trimis Catalin de la maternitate, lui taica-su si Dan le-a salvat in PC...ma uit la ei toti trei si Voi incerca sa ma obisnuiesc cu doar doi copii.
Iubire din mila si dragoste cu sila nu se face!
olim spune:
trec sa vad noutatile; dar nu prea sunt, cred ca fetele profita de vremea buna
o duminica frumoasa ca la noi ploua
LoraG76 spune:
'Neata!
Am trecut pe la voi sa va ofer o cafea! Noi suntem bine, dar cam aglomerati cu toate...serviciu, casa, copii, cumparaturi pentru scoala etc.etc.
Doina, ce mai face Dan?
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
olim spune:
lora, multumim de tratatie si spor la cumparaturi pentru scoala.
doina, cum se simte dan, tu ce mai faci, cum esti?
black, ce mai spui, cum stai cu hartogariile.Dragos ce face?
koky, mercedes, ralu voi ce mai spuneti, dati in semn de viata!
va pe toate!
doinabita spune:
Fetelor, Dan s-a plictisit rau...sta numai in pat, numai pe o parte intors...azi i-au mai dat doua suntuir , plesnisera doua fire acolo.Caldura e mare, el are termoreglarea distrusa din cauza accidentului de acum 15 ani, au ventilator, tin usa, geamul deschis, dar in un salon de doua persoane sunt bagate 4 paturi cu bolnavi si trei insotitori...va dati seama ce caldura e acolo? Azi a vorbit Gicu cu profesorul, si a zis ca abia saptamana viitoare se va putea discuta de plecare acasa, daca nu apar neprevazute...Eu ma simt obosita , mai mult de ganduri...ca doar sunt mama...mi s-a facut dor de ei...astept sa vina acasa...Norocul meu este ca e Dana cu mine acasa, altfel...cred ca turbam...la propriu...
Voi ce faceti?
blackgirl0 spune:
Nici eu nu am vesti bune. A cazut si apartamentul acesta, aveam nevoie de-o expertiza tehnica; are peretele spart intre bucatarie si living, perete pe care noi vroiam oricum sa-l ridicam la loc, dar ni s-a spus ca expertiza respectiva ne-ar costa 8000 euro (pt a se constata ca nu este vb de un perete de rezistenta. Si deja mi se pare prea mult, mai ales ca proprietarul, in loc sa alerge el pt toate aceste prostii, ne-a acuzat pe noi ca numai vrem sa cumparam.
In fine, ieri de nervi si distrasi sotul a facut pana cu masina, iar eu am distrus un vaccin (mi s-a scurs serul pe jos). Noroc ca mai aveam unul de rezerva in frigider. Acum umblu dupa modele de proces-verbal, ca merg sa dau explicatii si sa primesc unul in loc, ca doar mai am un copil de vaccinat maine. Nici cu somnul numai stau bine absolut deloc: ma culc dupa 12 noaptea si la 6 deja tb sa fiu treaza si vreau si eu sa doooorm mai mult.
Dragos tot cu lingura alergand dupa el mananca, in schimb a inceput sa rupa toate cuvintele. Repeta dupa noi, chit ca de multe ori este pura chineza. Noroc cu el, ca el ne tine pe linie.
Olim, la drum cu Dragos, eu stau numai cu el in spate. Avem inclusiv un mini... ceva (gadget de la sot, caci eu nu ma pricep), unde i-am pus multe dvd-uri cu desene, inclusiv preferatele lui: Chuggington. Iar de mancat la drum, tu glumesti? Nu mananca nimic, bea doar apa de sete. Tu ce mai faci? Creste burtica?
Doina, daca ai face si tu un drum de-o zi la Bucuresti sa-ti mai alini dorul de copil si de sot? Sa inteleg ca in spital nu au aer condiitionat. Off, pe caldurile acestea, mai ales la campie. Este cald la noi, la munte. Poate in zona Lorei sa se simta nitel racoare!
Lora, bizi-bizi-bizi! Emotii pt inceperea scolii?
Liliac,?