Strugurasi de Sept-Oct 2011 (85)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Marryan uff ce te invidiez ... de ce? ca as vrea sa am casa mare si bani sa ii iau la piti tot ce mi-as dori...
tu cum mai esti ? cand mai mergi la control?

iris
cat mai ai de mers la munca? imediat poti intra in prenatal..

33+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Vai ce am de scris ca tre sa fac cApitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Sei, de maine sunt in concediu de odihna 3 sapt. si dupa intru in prenatal .
Nu mai aveam rabdare la munca, desi parca daca ma gandesc pe termen lung, ma ia cu depresii gandindu-ma ca nu mai merg atata timp. De fapt cred ca nici nu ma mai intorc la munca acolo, nici dupa cei 2 ani.
Oricum, important acuma e sa fie bebe-le sanatos, e tot ce imi doresc (si doresc tuturor burticilor )!

29+ cu ANTONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

seidana, am vazut ca-s trecuta,d ar nu mi-ai trecut kilogramele :D
ca am vazut ca ai facut update dar de cele 8 ale mele ai uitat ca mai zisesem si ieri de ele :)

eh, o simt zilnic, dar vroiam sa stiu daca se numara loviturile sau reprizele.
ca idee.

mie mi-e rau

29+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

caty, sper sa ti se intoarca bebelina la timp.

pana la urma de 10 ori trebuie sa numeri loviturile sau reprizele de lovituri?
cine imi zice si mie?

cine are chef s-o sune pe elly?

29+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

May,a mea de regula cand loveste,nu loveste doar o singura data,dar daca se misca doar o data,notez pe tabel.Eu numar reprizele si fiecare miscare,pentru ca daca misca,misca si nu trebuie sa fie neaparat o repriza de lovituri.SI am inceput tabelul de la 32 saptamani...asa ca nu trebuie sa te impacientezi daca e mai "puturoasa" cateodata
A mea ieri a fost lenesa(ca si mami ei)dar azi si-a revenit si este mult mai activa...deh...au si ele zile cand sunt mai active si zile cand nu au "chef"...sunt ca si noi(cel putin a mea e ca mine...cum ma trezesc,incepe dantuiala)
mamica si burtica

Fericita 35+ cuLoriana-Maria

AMR 5 sapt max

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Caty.. cum sa nu ai loc printre noi... esti de-a noastra, asa in ritmul tau .. bebe mai are timp sa se intoarca , imi zicea o colega ca bebelina ei s-a intors in sapt 37+.. sper sa fie cum vrei tu , sa nasti cum e mai bine

Multumesc frumosEsti o scumpa
Si eu sper sa se intoarca dar mai are pana pe 28 iulie cand mergem la control la moasa si daca nu e intoarsa mergem la spital sa facem ecograf si in functie de cum sta la eco,fixam data cezarienei...Eu vreau sa nasc in apa,dar acum...cum vrea "capoasa" mea mica
Tu cum mai esti?Cum te mai trateaza domnisoara ta?

fata si pe mami ei

Fericita 35+ cuLoriana-Maria

AMR 5 sapt max

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

buna
eu n-am intrat de ceva timp pe forum... o sa am tot baietel.. am fost la control saptamana trecuta si la 32 de saptamani, placenta mea e praevia laterala... e la 3 cm de col.. mai este vreo gravidutza in situatia asta? mai am sanse sa se ridice? prima nastere a fost naturala si asa mi-as dori sa nasc si acum.. sangerari nu am avut deloc, dar nici in pat nu am putut sta avand in vedere ca am un copil mic..

11+ si mami de Andy 2 ani +

Mergi la inceput