Strugurasi de Sept-Oct 2011 (85)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Fetele, va pup pe toate!

Azi am schimbat si noi prefixul: 30s!!!

Oana 29+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

pai oana schimba-l si de la profilFelicitari pentru cele 30 de saptamani implinite!
didi nu mai iesi din casa pe caldurile astea...am iesit si eu 5 minute si am crezut ca lesin efectiv, m-a izbit un val de caldura de nu imi venea sa credcamady e cald tare la braila, sunt de o saptamana aici si nu stiu daca am iesit de 3 ori din casabine, si acasa e la fel, insa noi avem muntele f aproape si mai dam cate o fuga sa ne racorim
sei tu iti faci singurica pernuta pentru alaptat? cu ce o umpli? ca tare mi-as face si eu una(adica as ruga pe mama sau soacra-mea ca eu habar nu am) si nu as mai da banii si pe asta ca numai bani pentru ea nu am acum...citeam pe net ca e foarte utila...
tu speri sa mai iei doar 2kg pana la sf sarcinii? vai, daca as putea si eu sa nu sar de vreo 4 ce bine ar fi...ca altfel sar de 90 si o sa fie cumplit...

30+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Am pus in listuta cu kg XX-urile ... cine vrea sa ii trec si greutatea la inceputul sarcinii sa zica...

Ma gandeam ca in 1 luna jumate teoretic nu ar trebui sa pun mai mult de 2 kg, asta ar insemna ca teoretic nu trec de 15 , desi 6-7 kg raman de dat jos

33+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

sei la mine poti trece si la 30 de saptamani tot 13 kg in plus la inceputul sarcinii am avut aproape 74, deci va dati seama ce elefant sunt acumnu imi vine nici mie sa cred...cu toate astea sunt extrem de vioaie...deocamdata.

30+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Schimbat!

Mikka,

Oana 30+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

seidana, tu nu vrei sa ma pui la tabelul cu kg?
nici eu n-as vrea ca ultimele achizitii sunt enorme... dar asta este.
adauga-ma cu 8 kg pana acum....
de maine ma apuc de regim.
paine, ingetata si cioco doar in weekend.
n-ajuta nici soacra-mea... azi imi pusese pe masa ca la un batalion.
si ciorba si fasole verde si peste si porumb fiert si ardei copti si salata de vinete si ma mai intreba daca vreau si mamaliga cu branza...
i-am zis de cand am venit sa ma lase ca eu imi pun singura ce vreau si cat vreau. i-a zis si al meu sa nu ma alerge cu mancarea... ea - nimic.
vine si-mi aduce si in camera. ma enerveaaza mai ales ca imi aduce seara cand mie mi-e rau.
nu pricepe ca nu mananc nimic dupa 6... si nu de fitze...
azi m-am ratoit la ea pe tema asta.
apoi mi-am cerut scuze.
si ea: ei, las ca stiu ca gravidele sunt mai sensibile.
deci n-a priceput ca exagereaza ea, ci ca-s eu gravida si am toane

eh, nu ma plang, ca alte soacre sunt rele. a mea e doar prea saritoare.

caty, sper sa ti se intoarca bebelina la timp.

pana la urma de 10 ori trebuie sa numeri loviturile sau reprizele de lovituri?
cine imi zice si mie?

cine are chef s-o sune pe elly?

29+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

salutare

vai ce caldura este voi cum luptati cu ea?

astazi am facut ultimele achizitionari pentru prima perioada, am reusit sa pun si poze cit le fixa sotul eu hop din urma si poza

la primul etaj mi am luat patuti fr draguti pliabil galben cu buburuza asta mia picat pata, cadita cu wini puh si termometru, caruciorul 2in 1 iarna/vara, bouncer, o jucarie mare nustiu cum ii spune de la baby one o sa o vedeti in poza, comoda, si niste hainute, pe ele nu le am pozat aparte. A mai ramas sa ajugga patutul cu toate cele necesare, matrasel, cearsafuri, bampere etc din germania, este cadoul socrilor, am pus o poza cu modelul ales, simbata sau duminica ajunge si la noi acasica cam atit de la noi, astazi, merg sa ma odihnesc putin si sa fac ceva papa.

Felicitari mamicilor care au schimbat prefixu

Cea mai fericita mami 33 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

May, nu te mai stresa, eu zic ca daca o simti zilnic e ok, nu-ti mai face ganduri cu numarat si altele, parerea mea.
Si eu i-am zis dr meu ca mi-s paranoica ca nu simt bebe-ul prea des. A zambit, nu mi-a zis nimic si cand imi facea eco', ma intreba "acuma simti bebe-ul?" si eu "nuuu.."! pai, zice razand, cum, ca uite ce agitat e ...

ps. eu cand chiar nu ma pot linisti ca nu o aud, nu merg la toaleta cand ar trebui , sau ma pun intr-o parte, pe burta, sa enervez bebita .

maine schimb si eu nr. sapt.. pfuu, abia astep si nu mai merg nici la munca, deloc

29+ cu ANTONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Camady.. si eu m=-am umflat de m-am speriat.. am fost la iarba verde: gratare, seminte, prajitura.. degetele ca butucii umflate rau ca de abia le pot misca...

Caty.. cum sa nu ai loc printre noi... esti de-a noastra, asa in ritmul tau .. bebe mai are timp sa se intoarca , imi zicea o colega ca bebelina ei s-a intors in sapt 37+.. sper sa fie cum vrei tu , sa nasti cum e mai bine

Mergi la inceput

Didi.. stai tu in Casa la racoare, ai lasa prostiile cu celulita.. ai timp sa areti perfect dupa... o fi fost ieri ceva in aer.. si la mine a fost full de contratii ieri..

Mikka
da imi fac singura .. ca deh am masina de cutut, husa e gata.. teoretic ar fi super sa o umplu cu bilute dar nu stiu daca gasesc, asa ca ma multumesc si cu vatelina , insa pt dormit o las mai cu putina umlutura.. sper insa sa nu o fi facut prea ingusta

Mergi la inceput

Mikka.. eu asa sper la 2.. acuma cate or fi.. insa daca continui sa fiu cuminte cu mancarea adik multe fructe si mai fara paine si grasimi ar fi ff fain .. insa acum nu mananc pt ca nu imi trebuie de la caldura , insa na mai e vreme sa fie racoare
Mikka lasa ca lasam in maternitate si imediat dupa vreo 10 kg.. asa ca 90 inseamna 80

May cum adik sa nu te trec in listuta? esti dar numai cu MAy fara May3 ... si ce te superi asa rau ca 8 kg nnu e asa mult... numai na mananca ce te simti bine, eu cu grasimi paine si carne sunt mai nou dusman...
Nu mai necaji soacra lasa sa isi faca dmblaua , tu insa fa cum stii..

Mergi la inceput