Bujori si panselute de mai-iunie 2011 (1)
Raspunsuri - Pagina 19
oana_pui spune:
Marina in 3-4 zile majoritatea mi-au spus ca a trecut..acum banuiesc ca depinde si de copil.
Inna povestea cu siropelul e reala..nu cred ca m-ar fi mintit neonatoloaga..parea o tipa destul de intreaga la mine si tanara..deci putine sanse de senilitate..dar acum na..cine stie cum li s-or fi administrat siropelul, cat de mult, etc..insa eu am ramas asa cu o mare retinere cand vreau sa i-l dau.Si la noi a mers bine cu Sab..o saptamana..
..apoi nimic..si sa stii ca e din nou in farmacii..l-am luat eu acum ceva zile.
Si pe Matei de ceva vreme il doare burta dupa fiecare masa mult mai rau ca de obicei ..doarme aproape numai la mine pe burta..atunci cand suporta si asta..si e mofturos nevoie mare..in somn numai geme si-si strange piciorusele...
..mai scapa el cate un zambetel asa cand si cand..de mi se rupe sufletul de mila lui.
Ieri si noi am avut o zi grea..seara extrem de agitat si nervos..si de ce ma bucuram eu ca papa asa cu pofta..a vomitat..dupa cantitate toti cei 50 ml mancati..
..
Ca tot tineam sa va spun..sambata am fost sa vedem un restaurant ce avea piscina..e mai mult un complex cam de fite asa..prin Militari....si sa va spun ce mi-au vazut ochii..din categoria am bani dar minte ioc..o mamica..cu un bebelas,sa zic eu cu indulgenta ca avea 2 saptamani,mititel,rosu la fata,slabutel,zburlit in cap..mai mare pampersul ca el..la piscina.. dragele mele..o calduraaa infernala..o muzica..ce sa va spun ..abia ne auzeam noi intre noi..animatoare pe cuburi, o foiala si o aglomeratie de nedescris..mama cu pruncul dupa ea, daca nu il avea ea in brate sau pe genunchi il lua altii ce erau cu ei..luara masa la un moment dat pe la pranz..copilul atarnat de ea..ea manca..copilul il pusese in poala..ce sa va spun..de domeniului SF-ului.Am plecat noi pe la ora 16 veniti de la la 11 si tot acolo i-am lasat.Va spun sincer ca m-am crucit..nasii care fusesera cu noi se inchinara si ei..mai toata ziua mi-a stat gandul la el..fereasca dumnezeu!
Inna_33 spune:
Mare ti-e gradina...si o sa fie si un bebe sanatos, pe mai tarziu, te pomenesti!![]()
Iar noi nu ne-am dus la munte de frica drumului de 4 ore si avea mai mult de 2 luni, botezat...
Oana, bebele tau cate luni are?Eu cred ca am scapat de colici, dar continui cu siropul ala in caz ca reapar, pt. ca la noi a avut rezultate. Doamne-fereste de probleme!Doctorii astia au pareri atat de diferite de nu mai stii dupa care sa te mai iei!Am inteles ca pe la 4 luni se formeaza sistemul digestiv al bebelui si scapa de colici. Dar si asta depinde de la copil la copil.Scapi de colici si vin durerile de dinti...
Mickylaur, bine ai venit!
Ce lucruri utile ati mai cumparat sau aveti deja pt. bebelusi?
oana_pui spune:
Inna sanatos nesanatos..doar cel de SUS stie...dar ce mama o fi fost aia..ce-o fi fost in capul ei..ce ardea asa tare de nu a putut sa ofere copilului ala atat de mic dragoste si liniste, o mangaiere si un cantec de copii linistitor..acasa sau undeva intr-un loc racoros si linistit...nu stiu..continui sa cred ca unora n-ar trebui sa le fie
dat asa minune..ptc isi bat joc de ea..urat
Bebe al meu are 2 luni si doua saptamani..si numaram zilele pana se vor face 3..caci cica pe la 3 luni s-ar mai imbunatati situatia cu colicii..iar pe la 4 trec de tot..asteptam ce sa facem..
Cat despre doctori..intr-adevar cume e vorba cate bordeie atatea obiceiuri.Printre altele eu am patit-o cu debridatul..la un mom dat era singurul lucru care-l facea sa se mai desumfle in burtica..si intreb o pediatra cat mai pot sa-i dau si zice..da-iiii ca mergeeee asa...mai intreb o alta..si zice..hmm..nu prea mai merge..ca-i medicament..mai taie-i din doza pe zi pana la eliminare..ambele pediatre din acelasi centru medical..ambele apropiate ca varsta..deci..probabil ca , cartea dupa care au invatat e alta..eu am mai citit, am mai gandit si am facut ce m-a dus capusorul..adica usor usor l-am taiat de tot..si gata.Banuiesc ca de asta ne vom mai lovi si de de acum incolo.
mickylaur spune:
marina - noi la vaccinul de 2 luni ne-am amanat concediul cu o saptamana dupa injectie. eu zic ca bb se simte cel mai bine in cuibusorul lui pana uita de bubita facuta
mickylaur spune:
mamici, as vrea si eu sa fim adaugati in lista, stiti cumva se mai poate? am incercat sa trimit PM la maiiunie2011 dar se pare ca nu mai primeste.
mersic![]()
multumim ca ne-ati primit in sanul vostru
de azi dimineata citesc posturile voastre sa vad cu ce am ramas in urma :) ma bucur ca v-am descoperit macar acum, mai bine mai tz decat niciodata
mickylaur spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MaiIunie2011 CAPITOL NOU ![]() ![]() Mamici fericite de mai/iunie 2011![]() ![]() ![]() |
maiiunie2011 pls...uite datele complete pt listuta ...saru'mana si scuze de insistenta, dar vrem sa ne cunoasca si pe noi fetele

mickylaur - MATEI-STEFAN - 03.05.2011(DPN - 10.05.2011) - 3700g, 50.5cm, cezariana
daca stiam
scriam de la inceput si te scuteam de insistentele melemami de Matei Stefan (03.05.2011)