Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (195)
Raspunsuri - Pagina 17
Lorich spune:
Back again! 
gabi stai linistita, mai sunt si caderi de astea! O sa fie bine, tu stii deja asta! Azi e si Robert la graninita, s-au reintalnit vewchii prieteni.
Fug la ciroba si la poze.
Lorich spune:
Dana, Gabi superbe poze!
Ylari distractie placuta la mare, am vazut ceva poze pe FB! Noi avem "regula" de a lasa de la noi cand plecam, o lasam mai moale cu Robert si suntem toti mai fericiti.
(a se citi necreieriti)
Asa ca..enjoy!!!
gabitzam spune:
Lori, vad ca inca nu i-a trecut lui Raducu, tot cu jale si lacrimi s-a lasat dimineata. Ma consoles ca Miss Luminita zice ca dupa ce pleaca tati se linisteste si nu mai face scandal. Ma duc eu sa-i iau dupamiaza. Bine ca e si Robert, o sa se ia cu totii cu joaca si o sa treaca mai usor.
Azi baga Costi masina in service, sa o rezolvam dupa accidentul de la Constanta, sutem pietoni pentru o vreme. M-am invatat lenesa cu masina. Ca sa nu zic de Costi care si la coltul blocului s-ar duce cu masina.
Maine incep si eu serviciul, azi e ultima zi de concediu. Era sa zic de liniste, dar n-am parte. Se renoveaza un apartament deasupra, si saptam,ana asta cat am mai stat acasa am avut parte doar de ciocane in cap si bormasini in creieri.
Si de maine o sa fiu ochelarista, am fost azi si mi-am comandat ochelari, ca nu mai vad sa citesc. M-am babit, frate, nasol momentul 
Luminel spune:
Salutare!
Lori, welcome back!
Gabi, reacomodare usoara la sv!
noi am revenit la formula de 3; tati a plecat vineri in D...pana in decembrie, ne mai vedem doar pe net
Cum cresa e inchisa toata luna august, fiu-meu e pe post de bona pentru Cristiana; sper sa reziste
O saptamana excelenat sa aveti!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
gabitzam spune:
Lori, cred ca tu erai in vacanta cand am povestit. Am luat o busitura in fund chiar in prima zi de vacanta la mare. Noi n-am patit nimic, n-a fost nimic grav, doar masina ciufulita in spate.
Lorich spune:
Gabi, mi-e lene sa ma loghez pe mess , iti zic aici - daca vreti sa ne "unim" cu cumparaturile, sa-mi zici; sa mearga Costi sau tu (ca avem un loc disponibil in masina daca mergem toti). Stiu cat de greu e fara masina, mai ales in cartierul nostru, mai ales vizavi de cumparaturile saptamanale. 
Luminel spune:
Heeeeellooooooooo!!!!! Unde ati disparut toate?
Eu cu ce-mi mai omor timpul?! ![]()
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Lorich spune:
Eu sunt aici!
Ana papa singurica si eu o supraveghez
Sa va zic o faza: aseara tati si-a vazut visul cu ochii. Ii luase lui Robert cadou de 3 ani bicicleta de copii, de aia cu roti ajut. Ei..Robert si-a exprimat ura instant fata de ea, Cristi sa faca atac de ciuda si frustrare.
Buun, de cand am fost la munte, unde a mers pe la vale si a invatat ca e distractiv, Robert merge d erupe cu ea, aseara si alaltaseara pana la Roata mare si inapoi acasa. baiat mare!