Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (195)
Raspunsuri - Pagina 16
Victoria_mami spune:
Lumi, si eu zic la fel ca Simonix, trebuie sa scapati de polipi; daca nu, ii vor afecta vorbirea si in timp ii pot sparge timpanele urechilor...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Doloress spune:
CLEO- da, are si sotul liber, aici se dau 5 saptamani de concediu de paternitate, cu 70% din salar, ca si mamei. Si isi ia cele 5 saptamani si cu 3 de concediu pe anul asta si face 2 luni. Si la Patrick am facut la fel, insa am mers atunci o luna in Germania la parintii lui , o luna in Romania. Acum insa venim numai in Romania si o sa mergem numai o saptamana la munte, la o pensiune, pe langa locurile unde am crescut eu. Bunicii sunt tare incantati, normal, nu mai stiu ce sa ne pregateasca, daca au scos ei si legumele din gradina anul asta si au pus gazon ca sa aiba Patrick unde sa se joace, iti dai seama.
SIMONIX- scump foc Robertelul cu nevestele lui! Sa stii ca ei sunt tare sensibili si iti ghicesc imediat framantarile, chiar daca nu le spui cu voce tare. Au o intuitie fantastica.
Mult succes cu tratamentul!
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DanaH cleo, mii de si de (si!) pt ce ai scris la alt subiect.Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008) |
Ha??
A. AHA.
Deci despre polipi. Si mara are. A facut insa o singura data otita, si raceli - una primavara si una toamna. Nu am considerat motiv de operatie (eu am asa un stres cu operatia in RO). Aici is mai relaxata. De la bere, evident
Doloress, esti pregatita sa primesti caciuli cu urechi?
YLARI spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
Ha?? A. AHA. Deci despre polipi. Si mara are. A facut insa o singura data otita, si raceli - una primavara si una toamna. Nu am considerat motiv de operatie (eu am asa un stres cu operatia in RO). Aici is mai relaxata. De la bere, evident Doloress, esti pregatita sa primesti caciuli cu urechi? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Si io la fel am tot amanat de mai e putin si vine toamna iar.....
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
DanaH spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 azi e vreme superba. noi plecam la anwertpen - numai sa se trezeasca tati. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
poate ca ar trebui sa venim si noi la voi. la noi ploua. eu zic sa nu va duceti in nord, catre olanda, ca poate dati de ploaie.
noi ne ducem azi la aeroport sa luam baietii. ni se intregeste familia. mi-e un dor de ei.... odo de cand s-a trezit tot intreaba "noi cand mergem la avion?" cred ca e un fel de a spune ca si ei ii e dor de tati si de alex.
sa aveti o duminica placuta.
gabitzam spune:
Uite poze de ieri, am fost si noi la stadion la deschidere:
https://picasaweb.google.com/gabitza.marin/ArenaNational6Aug2011?authkey=Gv1sRgCMTHx7_Yraq6yQE
Dimineata am fost la mama. La plecare ne-am oprit in Mogosoaia, e acolo un orasel pt copii foarte fain, au amenajat si un parc frumos pe malul lacului, chiar mi-a placut mult. Si se amenajeaza si intrarea spre palat, se facea drumul.
Alex@Sara spune:
Fain,Gabitza.Si noi am fost...dar azi noapte.La 9 jumate 10 fara ceva zice al meu...haide ca mergem la plimbare.Am crezut ca are glume in program.Nuuu,el a vrut sa mergem sa vada si copchiii.Asa ca la 10 ne-am urcat in masina,si ne-am intoars aproape la ora 1,ca am si mancat in oras.Cred ca voi ati intrat pe partea opusa de unde am intrat noi,noi am intrat exact langa tribuna oficiala.E fain,nimic de zis,dar sa vedem cat rezista vandalismului si huliganismului suporterilor romanasi si celor veniti in ospetie .
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
...
Simonix spune:
Noi am fost in Olanda
si nu ne-a ploiat, din contra - ma rog, la Amsterdam. Nu mai fusesem de cand eram gravida, deci s-a cam adunat ceva vreme. Dar uite ... a nu stiu cata oara acolo si tot nu am reusit sa vizitez nici un muzeu 
Frumoasa mai e Olanda asta, ma bate gandul sa imi iau vacanta si sa o vizitez ![]()
Dar asa, in lung si in lat ... Hmmm... sa dau Coasta de Azur pe Coasta de Olanda ? 

Gabitza fain stadionul, de vedetele din el ce sa mai zic ?
Abia astept sa il vizitez si eu - dar abia la anul...
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti

si de
(si!) pt ce ai scris la alt subiect.