Pufi frumosi de ian-feb 2010 (33) LMA Sagetutza!
Raspunsuri - Pagina 18
nyny spune:
Neatza...
Sarumana pt cofee Dece... o beau la serv
. Uite asta e www.turistinfo.ro/lepsa/cazare-lepsa/pensiunea_green_eden-c43858.html" target="_blank"> pensiunea la care ne-am cazat in weekend. Si eu sunt in tratative cu sotzu' pt o zi la mare doar noi 2. Sa plecam dimineata si sa ne intoarcem seara. Si mai sunt in tratative pt o gradina zoologica sau un parc (cu copiii bineinteles) la Buc unde sper sa ma vad si cu voi
ca tare mult mi-ar placea sa va cunosc. Va anunt daca reusesc ceva
...
Tomaca
... " MULT TACT SI DRAGALASENIE", "MULTA RABDARE SI FARA PREJUDECATI" ... ce bine ar fi daca mi-as aduce aminte mai des cuvintele astea.
Mamica fericita de Mara si de David
alexutzzza spune:
nyny off, de ce trebuie sa fie atat de greu cu 2 copii mici? Oricum, sunt convinsa ca bucuriile sunt mari de asemenea
. imi pare rau ca a fost asa dificil drumul. Iti doresc multa bafta cu tratativele!
tomaca
de info
dece multa bafta cu pofta de mancare, Yannis mananca numa' infometat, nu-i mai dau asa des si asa mult lapte...acum nu stiu daca fac bine, macar pranzul si-l mananca, fructele asa si asa, azi am reusit cu un suc de mere si piersici a baut cam 140 de ml
Cred ca e si de la caldura, poate si o repriza de dinti...
BF
va invidiez un pic, nu i-ar lua si mie cineva copilu ptr ...macar 1 zi? ![]()
de
Yannis
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui decenuela neatza fetili...e cam dimi dar cafeaua e gata... jiji s-a trezit pe la 5 ( cred ca adormea la loc ) si am sarit pt a-i duce lapte si....n-am mai adormit desi ma culcasem dupa 12....ieri a adormit pe la 2 juma...pana la 6....si evident pana pe dupa 11 a fost fresh... suntem mai bine cu bolili....insa cu mancarea la fel... nyny..sorry...de escapada...imi suna atat de cunoscut..exact asa am zis si eu locatia pt o vacanta...we....etc trebuie aleasa cu mare grija...incepand de la hotel, pensiune ce-o fi pana la distantze metode de relaxare etc....asta pt ca sa-ti tihneasca si tie ceva...pt ca prima care nu se odihneste e....mama totusi poate puneti si voi link....BF s tu... eu pregatesc cu grija...hm...o escapada de we in 2...daca o sa fie totul ok...m-am gandit la delta....recomandari ceva? tomaca sarumana de informatii....of...imi suna atat de cunoscute...important e sa reusim sa in momentul x....sa ne stapanim si sa reactionam....pedagogic daca ne tin balamalele... nu mai stiu ce vroiam sa zic... dar sa aveti o zi superba Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Neata fetele,
Sa stiti ca nu am nici un link, ca nu am facut poze, doar cateva cu mobilul. Ca am uitat aparatul acasa. :(
Va pup.
tomaca spune:
Buna dimineata,
Astazi vad ca se misca forumul. Poate apuc sa scriu ceva.
Dece- in Delta cel mai usor asa pe wk mi se pare la Mahmudia. Mergi cu masina drept inainte pana la malul Dunarii si dai intrun hotel f ok, renovat, unde mananci de mori, oameni f cumnecade, dar uite ca scriu o gramada de cuvinte ca sa-mi aduc aminte numele si.... Ce-i si cu paralizia asta de creier. Lasa ca-mi aduc aminte si ma intorc.
Nyny - eu nici cand aveam copil nu plecam pe wk asa departe. Pe mine ma oboseste. Ati avut curaj. Da vezi ce a crescut valoare casei tale acum?
Si noi aveam programata o iesiere mai aproape asa la Azuga, dar evident am anulat-o. Pana la urma bunica sotului a murit joi, iar el a fost pe acolo cam toata saptamna. A mai prins-o 2 zile in viata, dar nu stim daca si-a dat seama ca era el. Ii este greu ca i-a fost ca o mama.
Deci experiment pe calatorit pe wk, nu avem.
Trimit asa mesajul ca am inceput de dimineata, dar au aparut urgente la servici.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un 
Beatrice1982 spune:
neata la amiaza........
alexutza ti-l iau eu pe yannis vreo saptamana, daca mi-l iei si tu pe /Ivan la fel.......:D
nyny sorry de ieseala aiurea......doamne ajuta sa iesiti cele care vreti in 2 3 sau 4............:)
l-am culcat pe atomix..merg si eu
e cald domne' nu mai stiu ce sa facem.............oooooofffffffffffffffdoamne doamneeeeee
cuscra ce face nora mea???????????si tu?
sper sa isi revina jiji si yannis cu mancarea......
sa nu ii fortati, poate sunt si dintii, sitit cat am mai tras noi cu dintii, eu deja am uitat cum e sa ii iasa dintii, sa fie marati...etc............dar lor le greu si nu ii fortati, papa ei cat trebuie.si isi revin.......
o zi racoroasa va doresc!!!!!!

_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si
21+ cu
Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
Ruxita spune:
Vrem si noi sa plecam imediat ce rezolvam cu actele pe litoral si cititindu-va pe voi, ma scarpin la ceafa... ce conditii speciale va doriti petru copii??? sotul zice sa mergem acolo si apoi sa cautam cazare (la un localnic), bine cand nu era Kay, mergeam cu cortul... iin afara de o bucatarie unde sa incalzesc un biberon si sa fac o supita de pranz nu cred ca am nevoie nimic special... in rest, ce-ar mai fi, un pat mare si un pat mic si posibilitatea de a face un dus...nu???
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
miremia spune:
Tragem si noi zilele astea o fuga pana la munte. Pe mine personal ma intereseaza sa fie conditii decente, sa fie curat si sa am ceva curte cu verdeata. De mancat Mara va manca din ce mancam noi si poate ii iau vreo 2 borcanele.
Cred ca fetele se refereau la altceva, la locatii baby friendly. De ex cum a gasit nyny pensiunea cu iesire direct la rau. Nu e chiar vacanta ideala sa alergi dupa pusti toata ziua, sa nu cada in apa.
Unde mergeti la mare?
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
Bea
draguta de tine, si cu Ivan si cu bebe Adam dupa tine, si cu gospodaria si tot gasesti timp sa spui 2 vorbe la fiecare.
Nora e bine, e harnicutza tare sa stii
, intelege tot ce-i spun si executa vreo 90% din ele, nu prea avem cuvinte in traista dar vin ele, mananca bine (sa n-o deochi!) singurica, se lupta cu lingura si cu legumele din ciorba
, imi da pupici, cand ma uit la ea vad o ditamai fetita. Credeam ca la 1 an jumate sunt inca niste piciutanii neintelese.![]()
![]()
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita Vrem si noi sa plecam imediat ce rezolvam cu actele pe litoral si cititindu-va pe voi, ma scarpin la ceafa... ce conditii speciale va doriti petru copii??? sotul zice sa mergem acolo si apoi sa cautam cazare (la un localnic), bine cand nu era Kay, mergeam cu cortul... iin afara de o bucatarie unde sa incalzesc un biberon si sa fac o supita de pranz nu cred ca am nevoie nimic special... in rest, ce-ar mai fi, un pat mare si un pat mic si posibilitatea de a face un dus...nu??? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
conditii speciale? pai in primul rand hotelul sa aibe pat pliant ptr bebe ca nu merge altfel, el cu noi nu doarme defel, daca ne vede acolo zice ca e de joaca. Apoi sa fie curat, sai fie AC acum in toiul verii sa fie un pic de spatiu in camera sa nu ne calcam pe batturi cu asta micul. Nu as putea defel sa merg cum mergeti voi...asa la gasim acolo. Dar poate m-am babit eu si mi-am pierdut spiritul de aventura. Cu un copil mic pe 40 de grade chiar si cu maisna personala mi se pare criminal sa te opresti din hotel in hotel sa vezi daca au liber (in plin sezon!), apoi sa vad daca imi place etc. ori o recomandare, ori un site ceva sa vad camera una alta. Si cum zicea Mire, sa vezi cat de cat daca e ok ptr bebe in imprejurimi, sa scrie eventual pe site cat faci pana la plaja etc cum crezi tu ca te cari la si mai ales de la plaja cand deja e f cald cu toate cele dupa tine?
de
Yannis
Ruxita spune:
am cautat aza cazare, am sunat de curiozitate si mi-au zis ca au doar o camera tripla la mansarda si m-am agitat sa gasesc din timp cazare, daca se intampla sa ne plimbam de la o pensiune la alta si sa nu gasim nimic convenabil? asa ca am sapat mai mult si am gasit o camera tripla cu baie dar fara AC, la descriere zic ca camerele sunt spatioase si racoroase... n-avem AC nici acasa, deci n-ar trebui sa fie nicio surpriza, mai ales ca de joi incolo se mai racoreste...
am fost acum 3 ani la mare si am gasit foarte repede la un pret super acceptabil (2 camere 60 de lei), ne-a pescuit din statie, in 5 min de la sosire am si batut palma platit banu si despachetat bagaje...
am vazut vile, pensiuni si hoteluri... chiar n-am pretentia ca mobilierul sa fie extra nou, nu ma intereseaza nici daca iarba e tunsa... am vazut si cu spatii de joaca, dar tot n-am inteles cine se joaca acolo si mai ales cand... la amiaza nu prea cred...
Mi-a cerut un avans plata pentru o noapte si ma gandeam daca exista vreo posibilitate sa verific mai intai daca nu fac transferul aiurea si daca ajunsa la destinatie gasesc femeia cu care am "batut" palma...daca informatia se va adeveri veridica 100% atunci o sa va recomand si voua site-ul...
Azi e 19 iulie... aniversarea casatoriei noastre, nu ne-am formalizat in niciun fel, ne-am zis doar la multi ani dimineata... 6 ani... o fi mult, o fi putin? adica intotdeauna am crezut ca aceasta casnicie are un termen de expirare la maxim 5 ani si faptul ca l-am batut pe al 6-ea poate fi ceva bun - am rezistat! sau rau - ne-am blocat si impotmolit... nu mai dezvolt subiectul, nu estul unul facil pentru mine... cu toate nemultumirile mele fata de sotz, uneori ma simt atasata de el, ma gandesc la ce mananca la servici, cum se trambaleaza prin oras prin soare, cum ar fi ramas singur daca plecam in Grecia cu copiii (si n-am vrut sa-l las singur)...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

) si am sarit pt a-i duce lapte si....n-am mai adormit desi ma culcasem dupa 12....