Pufi frumosi de ian-feb 2010 (33) LMA Sagetutza!
Raspunsuri - Pagina 15
ale1212xa spune:
neatza
haideti la cafea
noi suntem toti treji de la 4.s-a trezit Dragos ca a facut kk si de atunci nu s-a mai culcat...asa ca acum ne jucam, ne pupam, plangem daca il bagam la somn...
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
ale1212xa spune:
oau...nu e nimeni...s-a racit cafeaua de tot
ale1212xa spune:
ei gata..nu se mai poate...va dau disparute...strig catalogul
miremia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ale1212xa ei gata..nu se mai poate...va dau disparute...strig catalogul ![]() ----------------------------------------- Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
Eu sunt pe aici, am terminat treburile, ma lupt cu Mara sa oa dorm.

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
ale1212xa spune:
mda..te inteleg mire..nici Dragos nu vrea sa doarma...mai trag o incercare acusica
pana atunci va invit la o portie de sarmalute![]()
miremia spune:
Multumim de cafea si de invitatia la sarmale ale!
Larisel ce weekend ocupat ai, sa va balaciti si pt restul pufilor.

Si relaxare maxima la tara!
Poze de la intalnirea cu gazela si mama sexy de grec n-am, n-am facut. A fost tare placut sa mai stam de vorba fara sa ne fuga ochii dupa copii.
Pe dece eu n-am vazut-o decat cu apa plata cu lamaie in fata, habar n-am ce zice alex. ![]()
![]()
Alicredo cu intarziere zic Condoleante, sper ca sunteti bine...atat cat puteti fi de bine. 

Felicitari pt cele 60 de kg!

Am pus sa fac niste pastai cu piept de curcan si astept sa se fiarba, sa ma pot intinde si eu langa Mara. Despre noi...avem 6 dinti si inca 2 stau sa sparga, am renuntat la scutecele clasice si am trecut la chilotei de la pampers. Imi plac tare mult, parca nu-i mai atarna asa la fund si sunt mai usor de pus (facea mare scandal pana reuseam sa-i lipesc ariciul).
Ma gandesc la fetele care sunt in vacanta (sorina, simply), cred ca se simt tare bine.
Un weekend frumos si racoros sa aveti fetelor!
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
ale1212xa spune:
vai ce liniste monumentala a fost pe aici azi...sper ca v-ati distrat de n-ati avut timp de forumit![]()
o noapte linistita va doresc
Beatrice1982 spune:

nici o pagina???????
asta e deja istorie............:)))
eu in casa.......bucatarit....copt....si eu...si mancarea..........si ivan si toti ca e o caldura infernala............jeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzz
in rest nimic nou...doar o constatare ca nu ma mai pot misca asa cum vreau..si nu stiu daca la urmatoarea echo voi putea vedea fifi-ul sa ma rad..........ioiiiiiiiiiiii
dar am eu un coafez priceput...asa ca nu ma speriu, numa ca e prea devreme de coafor.........am o burtaaaaaaaaaaaaaaaaa si e grea, si asta micu atata se misca nush cand doamne iarta-ma doarme..................
of offfffffffffffff ce mi-a face cand a iesi...sau isi face numarul, stiind ca pe aici tre sa fie cuminte............nu????????????![]()

okkkkkkk
noapte buna noi ne topim in casa..ivan doarme in body cu man scurta.................mi nush cum sa deschid geamul...........mai bine usa....ca geamul e deasupra lui......
dar moriiiiiii is 25 de grade.....vreau zapadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sau 

noapte buna!!!!!!!!

_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si
21+ cu
Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
Ruxita spune:
Buna...
da, cam liniste... poate de la caldura! ca asa mai predispune la inactivitate... sau lene cum vreti s-o numiti... e atat de cald ca iti incetineste si gandirea... si tastele... tot!
Eu azi m-am enervat si m-am dus cu piciu in Carol, am luat taxiul dus, de intors m-am intors cu trambaiul... in convine varianta si ma costa numai 7 lei... atata sa ma rog de al meu sotz, hai sa iesim, hai sa iesim, tot timpul zice pas... mai are un pic si i se prinde fundul de canapea si mana de telecomada...
progrese la olitza, niente, dar ma enerveaza la culme un aspect... se tine non-stop de putza si daca nu o are la indemana se prinde de buric... tot timpul are nevoie de o toarta! il mai tin in fundul gol pe canicula si dupa aia il bag la chiloata de o sa si-o vada doar la baie!
Bea, postarea ta m-a facut nostalgica, mi-e dor si mie de burta mea...
Si la voi cald? citit prognoza meteo si m-am oftica in toata tzara mult mai putin cald decat in Bucuresti si am zis ca ma car naibii din orasul acesta! pe termen scurt poate la mare... pe termen lung poate in Cluj... inca nu stiu daca mai ajungem in Grecia... mama e la sora si mi se plange ca in fiecare zi se cearta... si nu prea am chef de asa ceva, mai ales ca mama nu-l prea inghite pe giner-so... decat asa mai bine pas! imi iau familutza si ma duc pe litoralul romanesc, ma cazez pe banii mei, mancam din banii nostri, n-avem treaba cu nimeni...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
alexutzzza spune:
ce ti-o fi si cu fetele din ziua de azi!
iese copilu' mai pe inserat la leagane ca deh sa fie racoare si primeste un pupic de la o fetita frumoasa pe care o cunoaste demult....dar direct la gurita s-a dus asta mica, mama ei asa o fi invatat-o? ( ![]()
Mire)
precoce ... mai e si mai mica cu 2 zile Mara decat Yannis si tot de la ea vin chestiunile astea avansate 

de
Yannis