Pufi frumosi de ian-feb 2010 (33) LMA Sagetutza!
Raspunsuri - Pagina 14
ale1212xa spune:

alexutza 
, rezista mami!!
larisel gemanutele tale sunt bestiale, m-au cam trecut fiorii cand am vazut pozele dar imi place de ele de mor
am pus si noi poze..l-am tuns pe Dragos...doamne ce schimbat e

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita alexutza, cica scorpionii sunt panditi de boli la tot pasul anul asta... am citit ce ai scris si mi-am amintit, m-am regasit (pe undeva)... stiu cum e de aia mi-e si jena sa zic doar multa sanatate... multa putere de spirit in primul rand ca sa poti trece peste aceasta incercare a vietii! si micului Yannis sa-i treaca repede "bubuca"... poate era mai bine daca nu-l duceau la gradi, poate era la fel, nu ai de unde sti... a fost sa fie. -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |

si voua multa sanatate si concediu placut, plecati si voi in Grecia, nu?
de
Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui ale1212xa![]() alexutza ![]() , rezista mami!!----------------------------------------- Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
mercik!
de
Yannis
alexutzzza spune:
intru cu sa parasc! ![]()
Mamicile din zona unde locuiesc eu au lasat copii acasa si au iesit la beuta 

![]()
Mire, fetita finutza s-a rezumat la niste ice-tea, dar eu si dece am cam comis-o, dar a fost tare buuuuunnn, mai ales tortul, nu-i asa dece?

oricum meritam iesirea, mai repetam da?
de
Yannis
ale1212xa spune:
aaa...deci de aia e asa de liniste pe aici...lumea beeeeea
eu am un somn in mine de vreo 3 zile asa...pe la pranz mi se inchid ochii...si dezi dor la pranz 1-2 ore tot as dormi
acum astept sa adoarma Dragos sa fug si eu in pat
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
decenuela spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza intru cu sa parasc! Mamicile din zona unde locuiesc eu au lasat copii acasa si au iesit la beuta ![]() ![]() ![]() ![]() Mire, fetita finutza s-a rezumat la niste ice-tea, dar eu si dece am cam comis-o, dar a fost tare buuuuunnn, mai ales tortul, nu-i asa dece? ![]() oricum meritam iesirea, mai repetam da? de Yannis |
TREBUIA sa vii tu, care ai 3 kile...sa spui repede meniul

si sa alaturi si numele meu....

fetele...jur pe rosu...nu m-am atins de nik
mire poate sa confirme....
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
larisel spune:
| citat din mesajul lui tomaca .Buna dimineata, Multumiri de cafea Sorina. Vesti bune de la mare, deci. Asa cum ti-am spus, cred ca trebuie sa-ti faci o casa pe plaja. Dece, Alex - aprob pozitiv partea cu relax ca sigur le va face pe toate. Nu au fost pe stilul meu metodele de educatie stil "dresaj" nici cand ma faceam pedagoaga, iar acum nici atat ca eu-s mai comoda si asta ar insemna practica repetata Si cum mi-au zis pediatrele, mai profit si eu un pic de liniste pana incepe sa se catere, sa vorbeasca non-stop, sa-i dam tocat marunt (noi tot blenduim, ca daca simte bucati mai mari, le contempla si apoi le da afara), sa nu spal tone de lucruri ca le uda fara pampers. D ástea. In schimb face alte lucruri si intelege multe, ca am ajuns sa vorbesc codat in anumite situatii, ca m-am trezit ca a executat diverse chestii dupa ce-am vorbit intre noi. Mi-am propus ca dupa 1 an si jumatate, sa incep sa am grija mai organizat sa dezvolt comportamente ca sa mai capete ceva limbaj si sa dezvolte procese rationale. Pana atunci, am vrut sa vad asa naturel, cum este materialul. Ce-l atrage, spre ce tip de temperament se indreapta. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
foarte interesanta teoria ta!

larisel spune:
alexutza Chiar ca s-au adunat la belele. Sper sa nu fie totushi grav la sotz... mai bine mai investigheaza, poate scapa de operatzie. Nashpa ca ai racit si tu, bine ca macar Yannis se repara. Ce sa zic, poate aerosolii de Marea Egee va intremeaza pe totzi.
si insanatoshire grabnica!
ale Sa va fie de bine tunsulicea! Super! 
trio-ul deja consacrat Vrem dovezi ... o poza ceva?
larisel spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 suturi de la www.youtube.com/watch?v=sTXGnpTEA-8" target="_blank">Adam ![]() _ Bea, mami de doi baieti : Ivan Matei (14.01.2010) si 21+ cu Adam Stefan Doamne ajuta sa fim sanatosi!![]() |
Ce frumos...

larisel spune:
Eu acu juma de ora am terminat shmotruiala (tot amanata de vreo 2 saptamani) si dupa dushul de rigoare ma relaxam cu voi...
Am dus iar azi pushtoaicele la plaja. Le-am luat colaci cu chilotzel si le-au placut maxim... atat pe apa cat si pe nisip, nedespartzitzi au fost. Apa era super calda. Asha ca e timpul sa venitzi la mare, poate facem o shezatoare pe la eforie...
O fi de bine sau de rau? Gemanutzele au inceput sa-mi ceara pup ... Si Naty a inceput sa zica "stea", deshi shtie cuvantul demult
.
Poimaine mergem o raita pe la tzara, sa nu ma dazti disparuta... iar maine program incarcat... job, shopping, plaja, bagaje si altele.

Ivan Matei (14.01.2010) si
21+ cu
Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!