Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 60 -

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Gliana, nu stiu prea multe despre subiectul asta, doar ce am mai auzit de la fete...de cele mai multe ori am auzit ca trebuie sa se opreasca cu 24 de ore inainte, dar stiu si cazuri care au oprit cu 12 ore inainte .

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gliana

Buna dimineata![olala
Spuneti-mi cele care stiti, la cate ore inainte de cezariana trebuie oprit clexanul, pt ca am auzit versiuni diferite de la trei medici?
Pupici

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 37 s cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, pregnacare - 1/zi, 1 captafer/zi], no-spa 1/zi
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.

buna,
sotziei mele, dr uscatescu i-a spus sa opreasca clexane cu 24h inainte de cezariana;
la fel si medicul ginecolog;

nastere usoara si recuperare rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Multumesc mult pt raspunsuri. Daca sta cuminte pana la programare, voi opri cu 24 ore inainte.

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 37 s cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, pregnacare - 1/zi, 1 captafer/zi], no-spa 1/zi

Mergi la inceput

gliana, pe cand programarea? (la ce varsta a sarcinii?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Gliana,

tot pe la fundeni mai auzisem o varianta
sa imparti injectia
in sensul ca .. daca tu faci clexane 0,6 .. fa 0,3 dimi si 0,3 seara
in felul asta ... daca intervine nasterea, trebuie sa astepti mai putin stoparea efectului anticoagulantului
brrr
sper ca ai inteles ceva
nastere usoara

fetele (si baiatu') :)
are cineva sa-mi dea si mie o scrisoare medicala pentru clexane? ma intereseaza ca si model
Dr de fam vrea un anume fel de scrisoare medicala (unul tip) .. si de la cabinet de la gineco' mi-a dat o chestie asa scrisa la calculator care nu o prea coafeaza

MTHFR C677 Homozigot
in 13+

Mergi la inceput

pai nu-ti da de la fundeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agla spune:

Va urmaresc in fiecare zi si incerc sa ma dumiresc. Uneori spun ca trebuie sa incerc din nou sa raman insarcinata, fie ce-o fi, alteori ma gandesc ca voi ajunge din nou in situatia de afla ca ... trebuie sa ma programez pentru chiuretaj, pentru ca, asta e.... Sunt tare nehotarata!
Am facut analizele legate de trombofilie, precum si anticoagulantul lupic ( care a iesit negativ). Credeti ca mai trebuie sa fac anticorpii anticardiolipinici si anti-beta 2 glicoproteina ???
Ginecologul mi-a recomandat Aspenter 1/zi si Acid folic 1/zi, urmand sa ma trimita la un hematolog dupa ce raman insarcinata. Ar trebui sa merg acum la un hematolog?

trei sarcini oprite din evolutie la 7, 10 si 13 saptamani
gena MTHFR mutatia C677T heterozigot si gena PAI mutatie 4G/4G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Probabil ca-mi da si de la fundeni numai ca eu merg foarte rar acolo
luni ma duc la morfologie si ma gandeam ca daca am scrisoarea la mine (de aia intrebam de model) le pun pe asistentele alea sa mi-o semneze/stampileze.
Ele scot o foaie din calculator cu 2 randuri in care spun ca e nevoie de clexane si atat ..se pare ca nu e suficient
Daca ii cer dr, zice .. da, ok cere fetelor sa-ti dea o scrisoare medicala ... si tot asa ... daca nu gasesc nimic, ma duc marti sau miercuri pana la Fundeni desi n-as vrea ..
dar tot tre sa mai ajung sa-mi faca analizele

MTHFR C677 Homozigot
in 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Agla, eu am ce ai si tu, mica diferenta la gena PAI. Eu nu am facut anticorpii anticardiolipinici si anti-beta 2 glicoproteina...Ma gandesc sa le fac si sa fac si Factorul XIII. Oricum, cred ce iti va da Clexane. E bine ca iei Aspenter. Dr. Uscatescu de la Fundeni mi-a dat tratamentul din semnatura. Eu zic sa faci analizele si sa te apuci de treaba (le poti face in acelasi timp)!
Danezza, din cate am citit, fetele nu au avut probleme cu scrisoarea medicala data de la Fundeni.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

programarea?:) pai pe 26 ar trebui, cu ajutorul lui Dzeu. Nu pot imparti 0.3 si 0.3 pt ca eu fac dim 0.4 iar seara 0.2, asa mi-a recomandat de la inceput, dar probabil ca voi intrerupe cu 12 sau 24 ore inainte, voi mai consulta medicii, dar vroiam si parerea voastra si mai ales astept un rasp de la o mamica care deja a nascut si vreau sa-mi spuna cum a procedat ea cu intreruperea clexanului.

Mergi la inceput