Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 60 -
Raspunsuri - Pagina 34
ileanasi spune:
Laurita, ai PM.
MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion
INNOHEP 0.35 ml
insarcinata in 17 +
Cristinuta_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anioana2002 Cristinuta eu am facut la fundeni analizele...tu le-ai facut la synevo? ca acolo am vazut ca au intervalul asta de referinta... |
Anioana, eu analiza APCR am facut-o la Medcenter (la dr Avram). Am fost apoi si la Fundeni, dar aici nu mi-au facut APCR. La Fundeni am facut asa:
timp de protrombina, activitate protrombinica, INR, fibrinogen, LA1,
APTT, proteina C, proteina S free, antitrobina III, proC. global si homocisteina.
Pe de alta parte, dr Avram nu mi-a dat de facut fibrinogenul si homocisteina, pe care le-am facut la Fundeni si au iesit f mari...
30 de ani, sarcina de 24 sapt oprita in evolutie, factor XIII pozitiv heterozigot, posibila trombofilie indusa in sarcina. Tratament de intretinere cu aspenter 3/sapt, acid folic 5mg, folowise 1/zi, magneB6 1/zi
floaredemac spune:
Pupam fetele mutante!
Acum exact un an, intr-o zi de luni, tremuram pe coridor la d-na dr U, la Fundeni, chiar daca era o zi ingrozitor de calda. Aflasem cu 2-3 zile in urma ca sunt insarcinata si am "fugit" la Bucuresti duminica noaptea pentru a putea fi la Fundeni la prima ora. Era primul drum din seria care a urmat. A fost un an greu, dar Dumnezeu ne-a ajutat si o avem acum langa noi pe minunea noastra, o fetita voioasa si sanatoasa.
Ii uram doamnei dr si asistentelor, in special d-nei Viorica, multa sanatate si putere de munca, rabdare cu gravidutele disperate si numai bine pe toate planurile, iar voua, celor care acum incepeti lupta sau care sunteti chiar in toiul ei, va dorim copilasi sanatosi si norocosi!
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html
Cristinuta_M spune:
FloaredeMac, felicitari. Sa va traiasca bebelusa si sa va bucurati de ea!
Frumoase cuvinte ai spus...
Multumim mult pentru incurajari
30 de ani, sarcina de 24 sapt oprita in evolutie, factor XIII pozitiv heterozigot, posibila trombofilie indusa in sarcina. Tratament de intretinere cu aspenter 3/sapt, acid folic 5mg, folowise 1/zi, magneB6 1/zi
DenyAnd spune:
floaredemac, am furat si eu un
de la tine
ca pe viitor sa duc si eu sarcina la termen si bebe sanatos.![]()
Felicitari pt minunile pe care le ai!

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
Gliana spune:
Floare draga, ai reusit din nou sa ma emotionezi, acum ca se apropie si pt noi un moment special, intalnirea cu baietelul nostru, un alt copil dus cu tratamentul minune (clexane) si desigur cu ajutorul lui Dumnezeu. Ma bucur mult ca v-am citit in aceste noua luni si am trait alaturi de voi toate emotiile, bucuriile, necazurile prin care ati trecut, pt ca a meritat. Chiar daca nu v-am cunoscut personal pe nici una, parca va stiu de o viata. Ma bucur mult ca am intrat pe acest forum, unde a fost mereu placut sa va citesc, chiar daca au fost momente triste, a fost liniste si s-a scris totul cu bun simt si nimeni nu s-a certat cu nimeni, fata de alte forumuri... si am aflat atatea lucruri ... frumos... Va pup cu drag pe toate si doresc ca toate fetele de aici sa-si tina puii sanatosi in brate!!! Asa sa ne ajute Dumnezeu!!!
mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 37 s
cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, pregnacare - 1/zi, 1 captafer/zi], no-spa 1/zi
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.
suzieq spune:
Buna,
am si eu o intrebare legata de tratamentul cu femibion in sarcina. Sunt insarcinata in 13 saptamani si as vrea sa trec la femibion 2, pana acum am luat zilnic femibion1 si m-ar interesa daca trecerea se face treptat sau efectiv incepand de a doua zi iau femibion2?
Multumesc
danezza spune:
Nu stiu exact ce mutatii ai tu, scuze ca nu retin, scrie si tu in semnatura
si eu am tot 13 sapt si inca nu am trecut la femibion 2
iau tot 1 pt ca are o cantitate mai mare de acid folic/metafolin, care in cazul meu e f important
femibion 2 are in plus uleiul de peste, dar eu iau oricum omega (cu complex de b-uri) de inainte da sarcina asa ca ..
acum tu decizi .. si trecerea se face pur si simplu
MTHFR C677 Homozigot
in 13+
danezza spune:
Fetelor, m-ati dat pe spate cu povestile voastre si cuvintele frumoase
Sa ne ajute Doamne Doamne pe toate sa ajungem sa povestim ca voi
MTHFR C677 Homozigot
in 13+
Gliana spune:
Buna dimineata
mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 37 s
cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, pregnacare - 1/zi, 1 captafer/zi], no-spa 1/zi
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.