**Buburuze de 2009 in actiune(18)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Simina, pai sa-mi dai numarul tau de telefon sa te sun, mi-ar placea sa ne vedem Ba da, am aflat ce e bebe

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 18+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata la pranz
azi ma fac ciocolata....ma duc sa-mi trag un bronz organic , n-ai treaba cu mine.
picky eu nu stiu ce voi face maine dar in august. rana e spre bine, arata destul de nasol, na, ramane semn urat dar se vindeca
ano....poi nu ne spui????? sau ne lasi sa ghicim???? numa ca eu, daca nu pui nic la bataie, premiu ceva, nu ma apuc de pronosticuri
iaca a aparut siminaaaaaaaaa....succesuri la trebi
in rest ce sa va zic....suntem in plina operatiune, olita, mai face si pe el si dupa ce face vine si zice....'mama, pipi'...na, merem inainte, trecem noi si de etapa asta.
hai va pup si multa racoareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Astept sa apara lali si sa ne apucam de bucatareala

picky urata treaba cu maselele .Binenteles ca ne vedem de abea astept sa vad printelese.Cand am fost plecati noaptea,a ramas bunica ,dar iti spun eu sigur ca fii-mea are grija de ea si nu invers.Normal ca te primim si pe tine fata,numai sa veniti incoace si sa vezi ce ne shaormanim
ana sa-ti traiasca printesa,ma bucur nespus ca o sa ai tititza.Saptamana trecuta am vorbit cu lavi si e ocupata pana peste cap cu munca si cu rares,dar cum repara calculiciul ne prezinta cea mai mare autostrada romanesca
simina daaaaaa,facem shaorma
cuscra lasa fata,ca pana s-o insura o sa faca el la baie din picioare.

A vorbit ieri sotul la Skoda,si o vor repara pe micuta mea.Numai ca mai dureaza ca e dusrtul de complicat si mult de munca.dar important e ca o sa am skodita acasa.

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Cris, ce bine ca iti repara Skodita, si noi avem tot o Skoda si mie mi-e tare draga Multumesc pt vestile despre Lavi, o asteptam cu nerabdare sa ne mai povesteasca despre ei. Asa e, o printesa o sa aiba mama
Ema, dar nu ai ce sa ghicesti ca am trecut la semnatura caruciorul roz de domnisoara Hai ca asteptam poze cu tine bronzaciune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Anna-ce ma bucurrrrrrrrrrr!Vreau si eu reteta de facut fetite!Oarecum simteam din postarile tale ca ai aflat si ca e ce ti-ai dorit!Iti trimit pm cu nr meu de telefon!
Ema-bv tie!Vreau si eu bronz d-ala!Eu inca nu am curaj sa ne apucam de operatiunea olita!
Cris,Lali-spor la treaba!

Va pup!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Aaaa, si am uitat sa va spun, Cris si Lali, ca va invidiez si nici nu vreau sa mai aud de voi Motivele sunt: ca va vedeti, ca se joaca copiii impreuna si ca faceti si shaorma, pai nu e cinstit

Mergi la inceput

Simina, multumesc, ti-am raspuns Nu stiu reteta, s-a nimerit nici sotului nu-i venea sa creada ca a fost in stare sa faca si fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna! Cum sa scriam- ca numai atat am apucat sa tst, a venit baietelul! Mi-a intors toate cutiile cu jucarii cu fundul in sus, ca abia puteai pasi in casa. Aseara a facut primele ture cu bicicleta cea noua. Ii place. Acum zice ca vrea la Oana-matusasa. Daca se supara ne spune ca pleaca la bunicasa!
Maria a avut o viroza combinata cu simptome de dinti: febra si diaree. Am mers la medic si ne daduse amoxi, dar pana sa i-au reteta ia trecut fetei raul asa ca am zis pas. Doar cu antitermice am tratat-o. Ii zice bunicii "aba" si flutura telefonul crezand ca-i vorbeste.
Matei s-a lovit la genunchi si i s-a infectat rana. Si lui trebuia sa-i d-au antibiotic, dar ia trecut intre timp. L-am dat cu rivanol si tinctura de propolis. A facut minuni! El ne alearga cand iesim la plimbare. La Targu-Frumos, unde stau ai mei, a fugit de langa mine si l-am urmARIT SA VAD DACA CHIAR NU REVINE. sI nU! A alergat 1km si nu s-a uitat o data dupa mine. Asta e "bun" de pierdut!
E cald..... Ma gandesc la fetele cu burtic cam cum le e, ca si eu anul trecut pe vremea asta tare ma mai sufocam!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salut din nou

Scriu repede Annei...ma bucur din tot sufletul ca o sa ai o fetita...exact ce-ti doreai ...de abia astept sa o cunosc.. ..sa creasca mare la mami in burtica si sa fie sanatoasa.
Lali uite acusi te vad si pe tine cu un bebe mic ..pacat ca nu o sa fiu prin zona cand vei naste.. dar na, o sa-ti tin pumni de la distanta si o sa iti urez o nastere usoara si o fetita sanatoasa
Ema te faci sexoasa, ai?! pai na intrebam si eu ca poate ajungeai pe la mare..si la botez poate , cam i-ar placea sa ne mai revedem macar in tara daca in Be nu o sa mai fie posibil
Anna noi in principiu am merge spre Cta cam pe 10 august..ca pe 5 seara plecam de aici, ramanem la socrii la Sibiu 2-3 zile si apoi luam drumul marii.. si stam in Cta cam 2 sapt ..vedem noi poate reusim sa ne vedem ..eu una mi-as dori tare mult
Simina pai da nr prin pm si te voi suna eu..eu inca nu am cartela de Ro dar o sa cumpar una de pe acolo...chiar mi-ar placea sa ne vedem...numai timp sa ma eu ca sa va vad pe toate..cine stie poate facem si o "adunare" mare..si poate veniti si la botez
Cris si nr tau sa mi-l dai ca eu mai am un nr de al tau in tele dar nu stiu sigur daca il mai ai pe acesta ce ma bucur ca iti repara masina..asa nu o sa-i mai duci dorul la skodita ta
Lavi mami pai pana plec eu intra si tu nu de alta dar am nevoie de autostrada din vama pana la Cta.se poate?!
Getik tu pe unde ai fugit?!

Intrebare, intrebatoare.. aveti idee pe cineva care inchiriaza in cta apartament pe sezon? Ca eu caut..am pus-o si pe maica mea sa se intereseze..Acum sper sa gasim ceva.

Aaa si sa nu uit..
Cris: gogosi cu ciocolata .si mai era ceva?!
Ema: tu inca esti datoare cu un tort bengos, dar pana imbatranim tot o sa gust unul facut din manutele tale

Acum ma apuc sa fac lista cu bagaje..
Un copil imi doarme, isterica mica a lu mama...aa ..ieri ma auzit-o injurand..normal ca pe mine m-a auzit ca eu folosesc injuratura asta ..."mama dacu"
Iar un copil e in relax, mai vomeaza oleaca, mai rade, mai sughite...dar e satula ca a mancat

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

meyyyy, io am baut o tuica si nu-s in stare sa scriu nimik ...

soacra face ciorba de burta la mine in bucatarie, socrelu' face grataru', alex e la piscina (din plastic) si sotu' freaca menta... hop si-asa... asa trebuie traita viata!!!

am citit to da-s matoala si nu mai stiu nimik decat: ca va invidiez de mor ca o sa aveti fetite dar va dulce si sa fiti sanatoase, ca mor de ciuda ca n-am si io o forumista pe aproape, ca imi pare rau ca n-o s-o vad pe picky prin bucuresti si ca ma bucur pt. toate realizarile buburuzelor ....

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput