**Buburuze de 2009 in actiune(18)**
Raspunsuri - Pagina 10
alynta27 spune:
Salutare! Azi a ajuns printul cel mare acasa. Copii sunt fericiti de revedere!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
anna-mama spune:
Mie mi-e asa de somn si de lene, de n-ati pomenit. Ce ma fac eu in ritmul asta, nu stiu. Cred ca as sta cel putin o luna acasa singura, fara sa fac nimic si tot nu m-as satura ![]()
Ema, Cris, Alynta
voi ce mai ati scris pe aici ca restul fetelor chiulesc cu spor!
Getik, ce faceti, mami? CUm mai e Ary?
Lavi, tot nu ai reparat calculatorul? Sa mai stim si noi cate ceva despre voi 
Elena, Adina, voi ce mai ziceti? 
de steluta norocoasa (09.02.2009) si
18+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Lali_mete spune:
Hello!!!
Eu am fost la ginecolog ,are fetita mea 2300 gr, in grafic cu toate
, numai eu is putin pe langa
, am luat 18.5 kg pana acum si dr-ul mi-a spus ca imi da na-na
. Am vorbit putin si despre nastere,mi-a spus ca o sa vorbim mai multe la urmatorul control,care va fi imediat dupa Sf MArie , cam pe 17 august. Mai repede ne vedem doar daca am eu ceva temeri,dureri,care speram sa nu se intample.
|Anna si eu mamicule,si eu tocesc tastatura pe aici
! Ai scapat de greturi? Cu lenea,e universal valoabil la gravidoase sa stii
, si mie imi era lene rau pana in 25 de saptamani,as fi dormit toata ziua,si toata noaptea,,si tot nu mi-ar fi ajuns.
Alynta
,te cred ca esti fericita . Eu am sunat-o pe socrela si am intrebat-o cand sa merg sa imi iau feciorasul acasa,si ea nici nu m-a lasat sa termin :" pai cum,asa repede? Pai nu a trecut nici MACAR o saptamana!! Mai lasa-l ! Vii si tu pe joi-vineri,mai stai cu el 2-3 zile si dupa aia!"
Va pupic.
Pentru Raisa
Lali
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si
33+ cu Ioana Teodora
AMR 7 saptamani
cris_82 spune:
neataaaaaaaaa...
haideti la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue 

Am dormittttt...am fost pana la piata sa iau maruntisuri necesare,si vad ca deja s-a instalat caldura
.
alynta deci acum sunteti acasa in formatie completa![]()
ana ce-i trebuie laviniei oscileaza undeva la 200-300 ron,si cu munca multa...dar acus vad ca ne trezim cu o autostrada de la ea![]()
lalai sa vezi tu fata ce dau eu drumul la ear daca ne incingem prea tare
.Ma bucur ca bebelina e ok si mamica de asemenea,vad eu azi burtica![]()
Mirunel
terorista 

BAZAR
Picky_toto spune:
neata, is prin zona, dar ocupata cu copilele..si inca cu durere, antibioticul nu prea ajuta..doctori sunt in vacanta...in fine..
intru dupa ce mai citesc din urma..
pup
Mami de
mica si iubita
05.05.2009 si de inca o
mai mica si iubita
25.03.2011Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Lali_mete spune:
Neatza!!
Eu merg pana la nasica lui Paul,ca ieri a fost ziua ei de nastere dar a fost la munci,si apoi iau drumul Cumpenei
,adeca ma prezint la Cris la poarta .
Cris te sun
...
Va pupic pe toate ,revin mai pe seara
.
Pentru Raisa
Lali
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si
33+ cu Ioana Teodora
AMR 7 saptamani
Picky_toto spune:
Anna voi cand ati vrea sa mergeti la mare? Ar fi super sa ne vedem. Noi trecem prin Bucuresti cand mergem spre Cta...dar e posibil ca tu sa fi la job at..nu stiu..mai discutam..cand mergi la eco? hai ca-s tare curioasa..la nume v-ati gandit?
Simina, Cris, Lali noi sigur o sa ne vedem, nu?! ![]()
Ema ce-ti mai face puiutul de vrabie? Acum ceva vreme a gasit si sotul in curte un pui de pasarica (poze in album pe mail) mititelul nu stia sa zboare, l-am luat in casa mai ales ca oricum era seara si se lasa frig, iar a doua zi l-am pus in curte cu gandul ca mama pasare il cauta si o sa-l ia inapoi..nu l-am lasat nici pe picky afara ca sa nu-i faca rau....si cred ca l-au luat pasarelele ca la vreo juam de ora sa vezi ce concert era in copaci de langa..iar puiul nu mai era...sau na eu asa sper, ca s-a reintors in cuib
cum mai e rana? tu nu ajungi pe la mare in august? ![]()

Alynta ma bucur ca v-ati simtit bine la tara 
Lali pai na socrii si mama nasului au palavragit si au tras concluzile singuri..normal ca si nasul se gandea la fel ca a fost super incantat ca venim noi in tara..dar daca nu veneam nu aveau ce face si tot trebuia sa vina ei..ca deh au promis si nu vroia ca sa ne supara..numai ca la al meu i-a suras ideea de botez in ro si caldura ...socrii nu prea vroiau ca se gandeau la noi cu copii si drumul lung..ei se gandeau sa amanam botezul in septembrie ..ai mei au ramas socati si la fel nu prea le-a convenit ideea de a veni in tara si sa facem botezul la bunici..dar ma rog..e concediul nostru si botezul copilului nostru..asa ca putin ma intereseaza ce zic ceilalti...numai ca drumul ma ingrozeste..ca-i obositor 
Ema tu cum te mai simti? Darius ce mai face?
Cris pai si cine o supravegheaza pe Miru noaptea cand voi sunteti plecati? bunici?
Mady lasa-ti unghile naturale si o sa fie mai frumos. Apopo de carti, mi-a zis Virginia ca le-a vazut in librarie in Timisoara si daca e mi le ia ea..sper sa fie ..dar oricum mai vin si eu in tara si mai caut..multumesc mult de ajutor. Ce-ti fac flacai? 
Anna ma bucur ca v-ati simtit bine la tara..mmm film in aer liber..foarte frumos..se vede ca ai baiat mare..Ce stie el sa vorbeasca
Nu am mai tuns-o pe Stefi, in Ro am zis ca ne vom tunde amandoua, aucm sa vedem cand si unde...
Lali tu le-ai mesterit? ff frumoase cadouri 
Cris si Lali barfa placuta..da ma primiti si pe mine cand o fi sa vin?! ![]()

Ema as vrea si oleaca de caldura ca m-am saturat de vremea urata si ploioasa de aici 
Gata, o sa imbrac fetele sa le scot la o mica plimbare..asa pe umezeala si nori dar si in casa s-a plictisit Stefi...
V-am pupacit
Mami de
mica si iubita
05.05.2009 si de inca o
mai mica si iubita
25.03.2011Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
anna-mama spune:
Neata,
Am venit de la doctor si bebe e bine, are 200g. 
Citesc din urma si revin 
18+
anna-mama spune:
Asa, am revenit.
Lali, felicitari pt fetita sanatoasa si grasuna
Ohooo, pana la 25 de saptamani mai am o gramada de lene
Si eu trebuie sa merg peste o luna la ecografia morfologica de semestrul 2, trebuie sa-mi fac programare de pe acum. In rest, sper sa ne simtim bine si sa nu trebuiasca sa vizitam prea des doctorul
Paul ce mai face? Am vazut gentutele, sunt superbe, esti tare priceputa
mi-ar placea si mie asa cadouri, Sa-mi zici daca ii plac nasicii.
Cris, imi pare rau ca este asa costisitoare reparatia calculatorului lui Lavi. Ai mai vorbit cu ea in ultimul timp, ce mai fac? Miru
, ce mai face, prostioare sau s-a facut fetita cuminte? ![]()
Picky, eu cred ca merg la mare in wkd-ul asta cu 29 iulie si nu mai stiu daca mai merg alta data. Tare mult mi-ar placea sa va vad. In timpul saptamanii sunt la munca, fireste, si pt voi cred ca e dificil sa va opriti pe drum...dar vorbim neaparat, poate gasim o solutie sa ne vedem si sa-mi vad si eu nora
In ce perioada stati voi la Constanta?
Simina, ce faci? Nu mai zici nimic? 
Sunt prin preajma 
18+
Simina1980 spune:
Buna,
Sunt ocupata zilele astea cu declaratii-am citit tot dar mai greu cu scrisul!
Anna-sa inteleg ca bebe nu vrea sa arate ce ascunde si va tine in suspans?
Ma bucur ca e bine!
Cris si Lali-ce frumos ca va intalniti azi.Va bucatariti?
Mady-si pe mine ma bate gandul cu unghiile cu gel si deci si eu culeg pareri.
Picky-sper din tot sufletul sa ne intalnim cand ajungeti in Romania.Daca vrei eu iti trimit prin pm nr meu de telefon sa ne auzim.Spor la facut bagaje!
Anna-poate ne vedem week-end-ul viitor!![]()
Ma intorc la treaba!Va pup!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)