Fulgusorii in vacanta, la mare, la soare, (*13)
Raspunsuri - Pagina 18
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus si cum dau de tine pe fb???? Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri ..................................................................................................................... "Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă." |
o am eu in lista!Alexandrina...restu'te descurci
sau,pe FB s-a creat un grup Mamici de fulgusori de nov-dec.2009,aici: http://www.facebook.com/groups/149382158462890?ap=1 ,unde ii poti scrie!

Rebecca a facut azi-dimineata diaree
.Multumim pentru urarile de bine

*Blackmoon Lady
11+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
merci mult, gata, m-am descurcat!
Allexa, ceea ce pictezi tu, este creatie proprie sau te inspiri de undeva???
foarte frumos!
Lady sanatate multa va doresc! 
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
magdaz_ina spune:
Camy, felicitari pentru Flavius vorbaretul !! Imi place sa aud asa vesti bune de la voi ! 
rares - clipe in spirala norocului
Katyuscha21 spune:
salutare fetele mele 

am aparut si eu pe aici ![]()
duminica po sa zic ca am avut o zi ft faina am petrecut-o in familie pe plaja si in apa rece ca gheata.am dat un soc puternic la corp si noi adultii dar si copii.
speram sa mai fie zile calde... ceea ce pe aici mai putin
LADY--Elisa si eu spune cateva cuvinte nu poate inca sa lege cuvintele intre ele dar ne descurcam
Cam astea sunt cuvintele care Elisa le spune:
apa
papi
pipi
caca
cartea
Andrei-Tatei
nu asa
a mea
ochii
bebe
papucei-cei........etc.
vias spune:
buna dimineata
vin cu [cafeaa], vreti????![]()
va pup acum, ca merg repede, repede sa fac curat prin casa, v-am asteptat ieri pe toate, dar nu ati venit 

pupici, o zi faina...
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
Katy, repede pana nu uit, sa stii ca ti-am admirat copilasii tai dulci in poze si ti-am admirat si silueta ta 
... bravo!
ce-i cu Busy? stie cineva?? e in concediu?
A_driana spune:
'neata
katy da zice multe cuvinte picea...cam asa vb si David...
lady cum ii Becca?
eu sunt bucuroasa: in dimineata asta David a baut o cana de lapte de capra gol, cu paiul
...nu-mi vine sa cred...nu stiu daca va deveni ,obicei', bine ar fi, sau ii doar o intamplare...
azi la pranz va papa peste cu mamaliga
va pup pe toate 
Adriana, mamica pufarinului David
Laura B spune:
Buna dimineata.
Sanatate multa puiului tau, Lady. Offf, offf, cat mai trageti si voi cand cu una, cand cu alta...
Camy,
bine ati revenit din vacanta. Nu am reusit inca sa vad pozele, am sa incerc maine.
A_driana, bravo baiatului pentru lapticul baut!
O sa vreau sa vad si eu lucrarile Allexei
Iti trimit acum o cerere de prietenie pe FB.
la toata lumea! Va doresc o zi frumoasa.
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Camy - multumesc pentru cafea , eu pana la ora 12 nu am gaz
, asa ca este bine venita
.
In legatura cu tablourile, ma inspir si...adaptez dupa cum mi-ar place mie
.Si am atatea idei, nu am eu bani disponibili deocamdata sa-mi cumpar atatea panze +culori.De pictat le pictez repede,pictez cu culori acrilice si alea se usuca repede, deci trebuie sa ma misc rapid.
http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
Becca-i mai bine..a facut herpes de la boala la guritza si azi noapte a baut cred ca aproape un litru apa.
Diareea a spus doc ca e o consecinta a bolii pt ca e cauzata de virusul care i-a dat si angina+puroi pe amigdala!Si daca a facut diaree,nu va mai face febra mare!(suntem cu smecta si regim acu'
)
Sa aveti o zi buna fete scumpe!
*Blackmoon Lady
12+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |