Fulgusorii in vacanta, la mare, la soare, (*13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

La mine este gata al doilea tablou
My Lady - multa sanatate

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Lady

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

hellooo
Lady imi pare sincer rau ca esti asa de demoralizata, cred si eu...cu pitica asa bolnavioara.. Va urez din suflet sanatate multa!

Magda sunt mandra de Fla...si taicasu la fel, dar cand vad copii mai mici decat el cu 6 luni care par mai mari....si apoi vad ca nu vrea sa manance,. disper e o perioada tare nefericita pt mine acum...

Allexa hai cu poze la tablou..

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'seara
alexa hai cu tabloul
lady imi pare tare rau ca pitica iar ii bolnavioara...off ...sper sa se refaca repede repede
dar pedi ce zice, de ce se imbolnaveste asa repede si des? ce parere are?
camy eu nu stiu ce zici tu ca-i FOARTE slab, ca eu zau ca nu-l vad....mi se pare ca arata excelent, ii perfect proportionat...si David pe langa alti copii de varsta lui arata mai micut, altii sunt mai solizi, par mai mari....al meu ii ca un tantar.....dar eu sunt ffff multumita de el....desi el papa de le rupe, la ora mesei plange dupa mancare, daca nu-i dau repede...
acuma seara am luat budinca de tapioca de pe foc si el deja urla sa-i dau...nici n-am apucat s-o racesc bine ca trebuia sa-i bag in gura.....si totusi ii tare subtirel....dar m-am obisnuit....ii copilul meu si-i perfect....creste si se dezvolta f bine, si asta ii tot ce conteaza...
daca Fla ii asa de activ normal ca nu se depune mult pe el si inseamna ca-i ajunge cat papa...ai incredere in el si relaxeaza-te
(nu-mi vine sa cred ca eu spun asa ceva )

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Camy - sunt de acord cu A_driana, nu te mai stresa degeaba .
Maine fac poze la tablou si va arat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
Magda sunt mandra de Fla...si taicasu la fel, dar cand vad copii mai mici decat el cu 6 luni care par mai mari....si apoi vad ca nu vrea sa manance,. disper e o perioada tare nefericita pt mine acum...

Camy, or fi copii mai mici decat el cu 6 luni care par mai mari dar ai vazut macar un copilas mai frumos decat el ?!

Iar cu mancatul, nu te stresa, ai incredere in el si fii convinsa ca manaca exact cat are nevoie. Nu trebuie sa fie grasut, este suficient sa fie sanatos !

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

mai...acum fac si eu ca cioara....nici un copil nu e mai frumos decat al meu, nu????? cand incep sa-l pupacesc incep cu degetelul mic de la picior si termin cu parul , doar e al meu...
si sunt tare mandra de el ca si-a dat drumul la vorbit, cred ca de o luna si ceva a inceput sa turuie si turuie bine...cred ca zice aproape toate cuvintele, stalcite bineinteles, dar chiar cred ca le zice pe toate cele uzuale, acum incepe sa le lege, chiar aseara dupa ce si-a aruncat cele 4 suzete ale lui dupa pat, ne-a spus "tzitzi bagat mana, colo" adica a bagat suzetele cu mana acolo...

si o intrebare... nu vine nimeni la mine acasa sa ma ajute la curtatenie????? ca eu nu am nici un chef

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

si vin cu , vreti????? nu de alta dat sama ajutati la curatenie, apoi sa plec si eu la servici...

LauraB unde este???
Busy?

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Eu bantui pe aici, cam teleghidata, nu stiu de ce...
Am si eu curatenie de facut , Camy cum o rezolvam noi ?

editez : am pus poze cu tabloul pe facebook.

Mergi la inceput

si cum dau de tine pe fb????

Mergi la inceput