Fulgusorii in vacanta, la mare, la soare, (*13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Busy-sa nu se fi intepat in ceva,verifca-i piciorusele..poate asta-i si cauza plansului,zic si io

*Blackmoon Lady 11+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Si Pishko...ea deasemenea e disparuta in "Misiune in desert"

Nu mai avem vesti de la Mihai&Emma

Miha....Roger....roger

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Busy-sa nu se fi intepat in ceva,verifca-i piciorusele..poate asta-i si cauza plansului,zic si io

Citat:

Of, Lady... a fost primul lucru... l-am verificat in talpi.. apoi l-am luat la masat, sa vad daca il doare vreun muschi, apoi la gimnastica... in afara de schiopatat nu da vreun semn de nimic...

Mergi la inceput

Busy..e posibil sa fi facut vreo luxatie,entorsa-ceva?nu e umflat piciorusul?Adica o cauza trebuie sa fie...poate a calcat gresit,a cazut poate in parc sau pur si simplu a dormit aiurea si simte o jena la picior..amorteala,furnicaturi...poate are carcei?E o varianta-nu?

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

La asta m-am gandit si eu ca a dormit aiurea si i s-a pus vreun carcel... ca inainte sa se culce nu avea nimic! Acum s-a culcat ca e treaz de la 5 si vedem cum o sa fie cand se scoala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Noi avem vesti : de maine Stefan merge la cresaaaaa !( doar cateva ore )

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui allexa06

Buna dimineata !
Noi avem vesti : de maine Stefan merge la cresaaaaa !( doar cateva ore )

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009

suuuuuuper!

vrei sa te intorci la munca?

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
Magda-Rareshul tau face multe lucuri noi si super interesante!Felicitari voua!

Multumim !

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:

Katy-nu ne-ai spus ce ai facut cu steriletul in cele din urma?

Citat:

Nu am mai facut nimik l-am scos si am ramas asa. nu imi mai trebuie sterilet cat oi trai eu.........prin cate am trecut...offff.
Iau pilule si e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Buna dimineata, fetele!

Nu am disparut de tot- sunt doar in eclipsa. Am o perioada cam proasta, in care pe de o parte nu stau bine cu moralul, pe de alta nu stau bine cu timpul.

De cateva zile stau in plus la serviciu, asta pentru ca e sfarsit de perioada si e nevoie de overtime. Oricum insa, asta e un serviciu temporar- in curand se termina contractul si ma cam demoralizeaza si ca inca nu mi-am gasit altceva.

In plus, pe la noi inca nu a ajuns vara. Mai mereu e inorat, sau ploua, si e cam racoare pentru luna iulie. E adevarat ca nici caldura mare nu mi-ar placea, dar as vrea sa fie si pe aici mai insorit si sa se incalzeasca afara pana la 25 de grade.

Sophia a mai tras intre timp o tura de raceala, din fericire acum e mai bine. Are si ea de multa vreme bubite si roseata in interiorul coatelor si pe unde face cute. Eu o spal insa doar o data pe zi (mai des nici nu am cand). Am observat ca a ajutat-o putin solutia cu calamina.

Noutati altfel nu avem. Sunt usor ingrijorata acum ca cea mica inca tot nu vorbeste clar. E adevarat insa ca se exprima foarte bine "inginereste"- de exemplu cand vrea mancare, merge la scaunel si se chinuie sa se urce in el, ori ma indeamna prin incnituri si onomatopee sa o pun eu sus.

Gata cu timpul meu de calculator, Diana ma cheama insistent de ceva vreme.
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput