Fulgusorii in vacanta, la mare, la soare, (*13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

lady da, ii asa cum zici tu pielea...deci asa are si Becca...atunci sigur ii de la caldura....ii fac dus de 2-3 ori pe zi acuma...

pedi vara trecuta mi-a recomandat puda mentolata...probabil si acuma la fel....acuma il spal cu infuzie de musetel si parca arata mai bine...desi cateodata se vad mai pronuntat, cateodata se vad f putin ...

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

eu pe rebecca o spal de 2-3 ori pe zi(dush)..si in cateva zile (3-4) dispar-se curata pielea(nu am dat-o cu nimic).

*Blackmoon Lady 11+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

el are de cateva zile...dar dus asa des ii fac doar de ieri....asa o sa fac si eu...
de ex acuma cand doarme se vad ff tare pe maini si pe la coate in interior, zici ca-i facut cu carioca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Fetelor, eu lui Dutzu ii dau cu spray cu apa termala... si anul trecut i-am dat... se curata imediat, in cateva ore! Si face si bine la hidratarea pielii...

Mergi la inceput

mummy cum se numeste spray-ul asta, ce contine si cat costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Sprayuri cu apa termala gasesti la farmaciile mai importante gen Sensiblu,helpnet,Centrofarm,etc. Asa se si nunesc si sunt mai multi producatori : Avene,Uriage, RochePosay,Ivatherm,etc.
Este f ok,eu am in permanenta in rucsac un astfel de spray si din cand in cand pulverizez pe mucosi cand suntem afara pt a-i racori.
O reactie la caldura (aparuta in saptamana cu vreme mai racoroasa ) a avut si Eva si pe langa apa termala am tamponat-o seara cu lotiune CICABIO de la Biodrma( am scapat in 2 zile,dar avea doar pe maini)

poze

Mergi la inceput

multumesc fetelor...i-am cumparat spray cu apa termala, i-am dat de 2 ori...
am vb si cu pediatra...daca nu are nici un alt simptom, ceea ce nu are, inseamna ca ii de la caldura si nu am ce face, decat sa-l dusalesc des...si sa astept sa treaca canicula
noapte buna

Mergi la inceput

'neata
o la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Neatza, vin eu la ca sunt
Azi-noapte m-a trezit Vlad din ora in ora... nu stiu ce a avut... iar dimi m-am trezit cu el ca plange si nu vrea sa mearga, apoi a inceput sa mearga dar schiopatat... sunt cam ingrijorata Colac peste pupaza, Andi a facut o eruptie uratica pe piele... cred ca de la antibiotic...

Deci sper macar sa pot trage un pui de somn aici, la birou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

'neatza...un fresh de fructe la toate lumilili,cu gheatza sfaramata si menta

Adriana-sper sa-si revina micul David!

Gabita,ce mai faceti voi?Cum merge terapia?Am vazut ca sunteti in cautare de carut nou!L-ai achizitionat?

Magda-Rareshul tau face multe lucuri noi si super interesante!Felicitari voua!

Katy-nu ne-ai spus ce ai facut cu steriletul in cele din urma?

Lauriciu-nu mai scrii deloc pe la noi!Te-am suparat?

Alexxa-da,cununam iubito,ne-am luat angajamentul de anultrecut,cand lucrurile inca mai mergeau bine la noi..si deh..trebuie repsectat caci suntem oameni de cuvant!Ne-om decurca noi cumva!Voi cum sunteti?Mama ta?

Getik..tot te vad scriind prin alte parti..pe la noi nu:ne ocolesti cumva?

Bobomom...te asteptam cu vesti noi si bune!Am vazut poze noi cu Nikky..a crescut tare mult!

Ragapie...pash-pash vino si spune-ne de Maya cea bolfoasa!

Restul mandrelor ratacite:va ganditi sa reveniti printre noi?Pirelia,Mada_T,tiusca,Romanitza,Roxaly,Lorelix,et caetera

Fii-mea are in vocabular asa:
-mama,tata/tati,papa,caca,apa..astea uzuale

siiii...

-pocu=porcul
-baaa=banana
-caii=mancare
-api=lapte
-pou=ploua
-sia=masina
-tii=trei
-asa
-baii=bani
-bai=baie
-pii=paine
-pipii=pepene
si nu imi mai aduc aminte acum.

intelege propuzitii intregi:
-sa mergem sa facem baie
-strangeti jucariile
-adu-mi prosopul,sa putem manca.
-hai sa ne imbracam sa putem iesi afara(merge direct in camera ei)

si multe altele

*Blackmoon Lady 11+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput