masina zgariata

masina zgariata | Autor: roxy

Link direct la acest mesaj

buna la toata lumea.Am sa fac o scurta prezentare a problemei poate cineva s-a mai lovit de asta si a rezolvat altfel decat la service.
Ca o buna soferita ce sunt, incepatoare , am reusit performanta greu de egalat sa-mi zgarii masina.Adica problema mea cea mare este ca nu pot stabili bine distantele cand trebuie sa fac loc la o masina sa treaca pe langa mine, pe o strada unde de o parte si de alta sunt masini parcate.Asa ca m-am dat prea in margine si am dat peste oglinda masinii parcate .Oglinda respectivei masini era deja stricata , adica marginea ei lipsea si era doar sticla , astfel ca mi-am zgariat destul de rau masina.Cu proprietarul masinii am rezolvat-o , fara probleme mai ales ca eu doar i-am impins putin oglinda, nu i-am stricat-o, ca nu aveam viteza , dar masina mea e cam dungata .Cum nu prea am cum sa o las acum la lacuit , aveti cumva solutii salvatoare sa nu se mai vada asa rau?
Exista ceva cu care pot da sa acopar macar provizoriu ?
Vopseaua nu s-a luat , doar ca se vede destul de urat.
Multumesc mult pentru orice sfat.
Numai bine va doresc si sper sa nu treceti prin peripetii cu masina.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am vazut la teleshopping odata un fel de carioca-minune care acopera zgarieturile. Dar nu am verificat.

Despre asta e vorba :
http://teleshopping.com.ro/produse/179-Pentru-masina/499-Fix-It-Pro---Corector-zgarieturi-masina--.html

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

ceara pentru lustruit ? cred ca se numeste polish sau wax.

am vazut la teleshopping un fel de creion corector, pentru camuflarea micilor zgarieturi, indiferent de culoarea masinii si tipul vopselei (normala sau metalizata). nu cunosc pe nimeni care sa aiba asa ceva, deci nu pot sa-ti spun daca functioneaza intr-adevar asa cum se lauda ei.
iata-l :
http://www.telestarshop.ro/product.php?id_product=91

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

da Corinama intereseaza ceva ce ar putea sa-i redea daca se poate luciul acela .Masina mea este gri metalizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

ROxy, du-te intr-un supermagazin mare si te uita la produsele diverse, sau intr-un magazin de produse auto. Intreaba acolo un vinzator.

Am acasa (cum sunt la job) un tun mic cu un produs de tip polish care "panseaza" zgirieturile de la caroserie. Sigur gasesti si in Germania.

Mergi la inceput

Mik si l-ai folosit? Nu ca as vrea sa ai probleme, doamne fereste, dar e bun cu adevarat, acopera? Si la spalare la spalatoria auto nu se ia ?
Intreb inainte de a cumpara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy

Mik si l-ai folosit? Nu ca as vrea sa ai probleme, doamne fereste, dar e bun cu adevarat, acopera? Si la spalare la spalatoria auto nu se ia ?
Intreb inainte de a cumpara

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

Produsul lustruieste caroseria si repara vopseaua acolo unde s-a zgiriat.
La spalat nu se duce.

(cind ajung acasa caut tubul si-ti spun exact ce este)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Am vazut la teleshopping odata un fel de carioca-minune care acopera zgarieturile. Dar nu am verificat.

Despre asta e vorba :
http://teleshopping.com.ro/produse/179-Pentru-masina/499-Fix-It-Pro---Corector-zgarieturi-masina--.html

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Nu e buna de nimic. Arunci banii pe prostii. Merge numai o singura data si iese daca masina e spalata cu spuma activa. Deci, tot vopsitul clasic e de baza

Orice adevar trece prin trei faze. Mai întâi este ridiculizat. Apoi i se opune rezistenta înversunata. Abia în faza a treia este acceptat ca fiind de la sine înteles.

"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Zgarietura asta cum e:cand dai cu mana peste ea,o simti la mana,adica agata?Daca o simti,e adanca si nu se acopera la polishurile locale,gen ce ti s-a recomandat mai sus.Daca n-o simti,poti sa incerci si poate chiar sa si "dispara".Dar totusi,gandind ce s-a intampat,nu cred sa fie asa superficiala.Tot ce poti sa realizezi,e s-o mai estompezi.Asta e,pana capeti experienta si-ti mai trec fricile,posibil sa se mai intample una-alta.

Mergi la inceput

buna la toata lumea.
Zgarietura am mai reparat-o cica , sa zicem, am folosit soluie din aceea polish + wach pentru culoarea gri a masinii (am vazut ca era pentru fiecare culoare alt tub ).In ce priveste zgarietura, s-a dus culoarea neagra de deasupra, era de la oglinda celeilalte masini (respectiva e neagra)si s-a uniformizat suprafata masinii, nu se mai simte la mana, marginile nu se mai vad, in schimb au ramas niste dare sa zic asa ca niste zgarieturi foarte fine.Presupun ca raman asa pana o sa o duc in service la revopsit.Dar macar nu mai e visibil , decat daca bate soarele dintr-o parte.
Asta e , facand haz de necaz, bine ca a fost atat si nu am intrat de-a dreptul in masina celalata...
Multumesc mult pentru sugestii si cam offtopic acum puteti sa-mi spuneti si mie un tric cum iti dai seama ca poti sa treci printr-un spatiu ingust cu masina , fara sa poti sa te dai jos din ea sa verifici.Poate parea prosteasca intrebarea pentru cei experti in ale condusului dar la mine asta cu stabilitul distantelor chiar e o problema si nu am rezolvare la ea.
Multumesc inca odata.

Mergi la inceput