Pufii de ian-feb 2010. La multi ani Sorina! (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata, poftiti la cafelutza fierbinte!

M-am delectat si eu cu pozici noi de pufuletze frumoase, in dimineata asta...Lara, Ariana, Anastasia si Mara sunt ca niste papushele, numai bune de rontzait!

Dece, Simply...drum bun si vacanta relaxanta sa aveti!
Dece... de oferta, esti tare dragutza...
Bea...sa porti sanatoasa hainutzele noi! Abia astept sa vad palatul! Cu dentistul...sigur e voie, stiu ca probleme ar fi cu anestezia, dar poate exista ceva ce poti face, mai bine vb direct cu stomatologul...
Nyny, Ruxita.... ce frumos ati povestit de pui...
Alexutzzza......ma bucur ca se vad rezultate ale tratamentului, si ca Yannis reuseste sa doarma mai bine. de sfaturi, cred ca dupa ce venim de la mare o sa incerc sa mai..."slabesc fraul"......
Ana...ufff, taticii astia...
Loredana....... de sfat...sigur o sa aplic si eu nitzica foame princesitei, ca s-a cam naravit in rele.... Sa poarte sanatoasa Lara noile ghetutze, si sa va bucurati de abonamentul la sala!
Larisel...ce frumos adorm gemanutzele, singurele.....Da, marti plecam..
Mire......sorry de problema cu somnul Marei...poate, asa cum ai zis...e o faza...
Danasor......sorry de probleme cu somnul...Eu pe iris o adorm in brate ziua, cu dansul ploii, si avem o jucarica ce emite o melodie repetitiva...melodia aia e semnalul de somn...Dar face si ea ceva figuri, mai nou...se ridica la verticala din bratze fiind, se opinteste, o mai pun pe patul mare, se mai tavaleste...iar o mai iau intr-o tura...pana adoarme. Noi suntem inca la 2 somnuri pe zi, iar ieri, fiindca a dormit aiurea(de 2 ori cate 30 min)...am culcat-o si a treia oara, pe la 6 jumi...tot 30 min a dormit... Seara e alta poveste...dupa baie si bibe...ma asez cu ea in patul mare, ei ii dau 2 suzete, se joaca cu ele, se foieste, dar adoarme neleganata, intr-un final.."apoteotic"

Am niste emotii cat casa...sora mea e gravi cu bb2, in 36 de saptamani, e programata la ceza pe 2 august...a facut ieri echo....bebe e maaare...are 3.900g deja... Si primul bebe a fost mare, 4.600g....Sper sa fie totul bine, pana la final, si sa aflam si noi ce ascunde acolo, ca nu au vrut sa afle sex-ul bebelusului, pana la nastere...

Gata placinta cu branza...
O zi frumoasa, tuturor!

Mergi la inceput

Sarumana de cafea, Dece....cat am crosetat eu la mesaj,intrerupt de trezirea pricesitei...ai dat tu cafeaua....mmmm, e mai buna de la altul...!

Cam aiurea ce povestesti tu de starea lui jiji....Poate e ok astazi, si nu trebuie sa va intoarceti... Si chiar daca trebuie...100 km nu-i mult, daca nu mergeti bara la bara...
Cu cm...nu stiu ce se intampla...am vaz ca si Simply()...si o sa ma apuce si pe mine! In alti ani calculam, sa nu ma apuce in vacanta, dar acum...au fost prea multe de calculat, si am scapat asta din vedere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

o poza
a doua pozaaaa

dece sorry de peripetii!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ioiiiiii

alexutza...................sper sa se vindece Yannis odata.............

simply concediu placut!!!!!!

pup restul fetelor!

we placut va doresc!!!!!!!!!!!!!!!

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 18+ cu Adam

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

o poza
a doua pozaaaa

Bea...wow...!!!! Super mare si frumos, palatul lui Adam! O sa fie un voinicel, mama-mama!
Chiar la tine ma gandeam, cand vorbeam cu sora mea, in dimineata asta, despre ce bebe mare o sa aiba...ca si ea are un palattt...

Mergi la inceput

Sorina, se pare ca eu numa baieti mari stiu sa fac..........
si am palate de palate......

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 20+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

e greu de miscat cu el, insa eu sunt multumita ca sunt foarte activa, in primul rand ca ma pune Ivan in priza si musai sa fac ce tre sa fac, in al doilea rand e ok, si fac si altele ce mai pot pe langa el..........

nyny voi cum ati procedat?
Ati dormit in camere separate?
sotul tau cu fetita si tu cu ala micu'?
sau cum?
ca deja imi bat capul.............si imi prinde bine un sfat......de la o mami experimentata ...

_

Ivan Matei (14.01.2010)
si 20+ cu Adam Stefan

Mergi la inceput

al meu cupil inca doarme.........
de vreo sapt si ceva se culca pe la 11 si pana dimi la 9 jumate cel putin, este cand si mai mult........

desi noaptea se mai trezeste plangand agitat, nu stiu de ce..........dar doarme....

_

Ivan Matei (14.01.2010)
si 20+ cu Adam Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

vai bea ce palat frumos ai..cred ca Adam se simte tare bine in el

in alta ordine de idei, Dragos iar facu crize...afara...era obosit, fomist si l-am luat sa mergem acasa..ei frate sa te ti..urlete, tipete, arcuieli...am ajuns acasa..l-am spalat la dus si s-a potolit...cand a vazut si mancarea s-a pus in cur pe pat si a asteptat frumos...

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

e greu de miscat cu el, insa eu sunt multumita ca sunt foarte activa, in primul rand ca ma pune Ivan in priza si musai sa fac ce tre sa fac, in al doilea rand e ok, si fac si altele ce mai pot pe langa el..........

nyny voi cum ati procedat?
Ati dormit in camere separate?
sotul tau cu fetita si tu cu ala micu'?
sau cum?
ca deja imi bat capul.............si imi prinde bine un sfat......de la o mami experimentata ...

_

Ivan Matei (14.01.2010)
si 20+ cu Adam Stefan

Bea Mara doarme singura in camera de la 11 luni. N-avea rost sa-i schimb obiceiul asa ca dupa ce s-a nascut David ea a ramas in continuare in camera ei (singura) si lui i-am bagat un patut mic din lemn la noi in camera. Am avut ceva emotii in prima noapte... iesea pe hol si se uita inspre noi... ne simteam aiurea fata de ea, dar i-am explicat ca fiecare trebuie a doarma in patul lui. Pe asta am pus accentul "fiecare cu patul lui"... si "patutul lui David nu e in camera ta pt plange foarte tare noaptea si te deranjeaza, nu te lasa sa dormi". Nu stiu cat a inteles ea din toate astea, dar a mers. Cand a implinit David 4 luni, l-am mutat in camera lor si de atunci dorm impreuna. Nu m-am separat de sot decat in cazuri extreme... cand a fost unul din copii foarte racit si a avut nevoie de mai multa atentie.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

dece, dar ati avut ceva aventura!chiar ma gandeam ce au pufii de plang neconsolat! Sanatate multa si sa intoarceti toti intremati si refacuti, sa va priasca vacanta!

Noi am tuns carlanu' !!! In parc babele ma intrebau ce este, baiat sau fetita? Avea niste carlionti, ca toata lumea vroia sa-i baga maina in par sa desfaca cate un carliont... si l-am tuns!
N-a plans deloc, am zis ca va trebui sa-l tinem de cap... acum e un bebelus dulcic de-ti vine sa-l papi cu tot cu pampers, dar cu cretii lui facea ravagii... dar am zis ca-i cald si imi cam displacea ca era confundat cu o fetita... puteam sa zis ete scart, dar n-am zis... pentru noi e important ca nimeni sa nu-l confunde cu o fetita si nici el sa nu creada cumva despre el ca ar fi o fetita... in jurul carei varste isi constientizeaza sexualitatea???

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput