Mamici din Grecia (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Salut voios la fete!!!

Caldura mare mon chere ami....asa deci si prin urmare...grecii merg cu toti la mare!
Ete cum vb in versuri..banuiesc ca de la caldura mi se trage!!
Aici, la noi, totul este linistit! si-mi place
Noutati nu am...caci eu nu ma pregatesc de nunta draga Oana! O sa fie cununia civila urmata de o masa la restaurant cu cativa prieteni (ai D.J.-ului)caci eu nu am prieteni aici!!!
...deci...fara pampoane,papion sau paiete!
Banuiesc insa ca emotii pentru nunta, alegerea rochii de mireasa si cate si mai cate emotii...le traieste Mamitza Alex! Si imi mai imaginez ce emotii vor fi si pe dulcea Bianca care este destul de maricica, deci va intelege si-si va aminti toata viata!
Iti doresc o nunta ca-n povesti!!!!
Oi avea tu parul des Anouk draga dar il ai frumos si se pare si ca dl. Nickolas te mosteneste!! (Super poza cu "balaceala" in noroi).
Pupici lu Luca draga Andreea si bafta si rabdare la dentist!!..eu am trecut prin niste dureri cumplite dar in final....am un zambet...super sexy!!!

Pupici si cate-o la celelalte fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Esthera2011

Salut voios la fete!!!

Caldura mare mon chere ami....asa deci si prin urmare...grecii merg cu toti la mare!
Ete cum vb in versuri..banuiesc ca de la caldura mi se trage!!
Aici, la noi, totul este linistit! si-mi place
Noutati nu am...caci eu nu ma pregatesc de nunta draga Oana! O sa fie cununia civila urmata de o masa la restaurant cu cativa prieteni (ai D.J.-ului)caci eu nu am prieteni aici!!!
...deci...fara pampoane,papion sau paiete!
Banuiesc insa ca emotii pentru nunta, alegerea rochii de mireasa si cate si mai cate emotii...le traieste Mamitza Alex! Si imi mai imaginez ce emotii vor fi si pe dulcea Bianca care este destul de maricica, deci va intelege si-si va aminti toata viata!
Iti doresc o nunta ca-n povesti!!!!
Oi avea tu parul des Anouk draga dar il ai frumos si se pare si ca dl. Nickolas te mosteneste!! (Super poza cu "balaceala" in noroi).
Pupici lu Luca draga Andreea si bafta si rabdare la dentist!!..eu am trecut prin niste dureri cumplite dar in final....am un zambet...super sexy!!!

Pupici si cate-o la celelalte fete!

Atunci imi cer scuze iubita, dar tot un fel de "nunta" e:P tot pregatiri cere nu? Nici eu nu am avut multa lume la masa la nunta, 4 familii care erau neamul meu, si care sotul meu mi-a facut o gura...de nu vreau sa-mi amintesc. Caldura mare si pe la noi. Ne-am topit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Sarut mina fetelor
am ajuns cu bine acasa...a treia operatie va fi dupa 15 sept.
totul e bine va pup pe toate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmaw

Sarut mina fetelor

Ma bucur mult ca ai trecut cu bine si bine ai venit acsa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioannoula

Citat:
citat din mesajul lui carmaw

Sarut mina fetelor

Ma bucur mult ca ai trecut cu bine si bine ai venit acsa!!!

Multumesc si pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Carmaw, ma bucur mult ca ai trecut cu bine primele hopuri si recuperare usoara iti doresc!
La care 'acasa' te-ai intors? In Grecia? Ca tu esti tare plimbareata..

Esthera, tu cand ai nunta? sa stim sa zicem si noi o casa de piatra, sa ne bucuram si noi pentru tine..

pozici Nicolas cel Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

salutare fetelor,ce faceti?va balaciti in mare?pe caldurile astea va cred si eu...pe noi azi ne-a sarit randul dar maine ne ducem in mod sigur,ca ne topim in casa nu alta

esthera,casa de piatra oricum,nu conteaza cate persoane ai invitate,important e sa fiti fericiti.eu am emotii nu gluma,poi cine a mai vazut mireasa care isi ia rochia cu 10 zile inainte de nuntacine?decat eu,asta e,sper sa gasesc rochita cat mai repede.fiemea deja mi-a is ca ea vrea rochita lunga si oja sa faca unghile si la maini si la picioare si ruj sa faca buzele si parfum si sa faca ochii frumosi(nici nu are pretentii)
asa noi sambata seara plecam spre romanica,deabea astept,parca trece timpul in reluare,nici somn nu am nici foamne nu-mi mai e...
carmaw,multa sanatate!!!
anouk3,ce mai face nick?cum mai esti cu somnul?
ioanoula,ai plecat in ro?sau urmeaza?pupici fanoulei
theo,ce mai faci/ce face stelios?
ei fetelor,la noi a fost bazarul o sapt,am facut vreo 3-4 ture prin el,azi e ultima zi,am luat tot felul de prostii,dar sunt cam scumpe si nu se merita,mai bine cumperi din magazin.azi am smotrui prin casa ca era ca in cocina nu alta,sper sa se mentina macar 2 zile,am facut o supa mai mult pt fimea,dar si ea nu prea mananca(la ciocolata nu zice ba,doar la mancare),in rest bya e tare capoasa,uneori ma aduce la disperare,sunt momente cand ma inteleg cu ea fara mari batai de cap,dar are alte momente cand imi vine sa ma duc in lume,nu alta.
va pup pe toate,o seara placuta!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamitza_alex

salutare fetelor,ce faceti?va balaciti in mare?pe caldurile astea va cred si eu...pe noi azi ne-a sarit randul dar maine ne ducem in mod sigur,ca ne topim in casa nu alta
esthera,casa de piatra oricum,nu conteaza cate persoane ai invitate,important e sa fiti fericiti.eu am emotii nu gluma,poi cine a mai vazut mireasa care isi ia rochia cu 10 zile inainte de nuntacine?decat eu,asta e,sper sa gasesc rochita cat mai repede.fiemea deja mi-a is ca ea vrea rochita lunga si oja sa faca unghile si la maini si la picioare si ruj sa faca buzele si parfum si sa faca ochii frumosi(nici nu are pretentii)
asa noi sambata seara plecam spre romanica,deabea astept,parca trece timpul in reluare,nici somn nu am nici foamne nu-mi mai e...
carmaw,multa sanatate!!!
anouk3,ce mai face nick?cum mai esti cu somnul?
ioanoula,ai plecat in ro?sau urmeaza?pupici fanoulei
theo,ce mai faci/ce face stelios?
ei fetelor,la noi a fost bazarul o sapt,am facut vreo 3-4 ture prin el,azi e ultima zi,am luat tot felul de prostii,dar sunt cam scumpe si nu se merita,mai bine cumperi din magazin.azi am smotrui prin casa ca era ca in cocina nu alta,sper sa se mentina macar 2 zile,am facut o supa mai mult pt fimea,dar si ea nu prea mananca(la ciocolata nu zice ba,doar la mancare),in rest bya e tare capoasa,uneori ma aduce la disperare,sunt momente cand ma inteleg cu ea fara mari batai de cap,dar are alte momente cand imi vine sa ma duc in lume,nu alta.
va pup pe toate,o seara placuta!!!

Maria-Bianca.3.09.2008

off emotii de mireasa....Sor-mea si-a luat rochia in saptamana nuntii asa ca stai lini:D ce scumpa e fata ta Noi plecam joi seara spre Romanik eu as pleca si acum, dar nu ma lasa sotul, a zis sa mai tinem 2 zile magazinul deschis,desii e pustiu...nu calca nimeni. Toti sunt in concediu. Stai lini ca o sa creasca si o sa se cuminteasca sper. Ce sa-ti zic, drum bun si tie in tara. De unde erai tu? ca nu mai tin minte. Scuze dar in ultimul timp, nu mai tin minte nik. Va pupacesc si pe u si pe micuta ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

' Neata la fete!

...sau nu!...caci tare as mai trage un pui de somn!

De cateva saptamani sunt "incatusata" Grace Hospital din Seattle...deci savurez din plin Grey's Anatomy.

In rest aici este calm si liniste! Deocamdata

Ieri a mers D.J-ul cu actele mele la primarie sa vada daca mai am nevoie de ceva! Vedeti de-aia iubesc eu Grecia....birocratia imi aduce aminte de romanica!
...si se intoarce D.J-ul meu bosumflat (eu eram in hiper market) si-mi spune ca as mai avea de nevoie de nu stiu ce incuvintare de la Ambasada din Atena!!!!
...l-am intrebat daca nu cumva cei de primarie au nevoie si de incuvintarea familiei mele si-agale, ca doar e vara, ne-am reintors la primarie!!
O doamna vizibil nervoasa si obosita(mai tot timpul a stat cu capul in acte),plictisita probabil de oamnei care mai vor sa se casatoreasca, tot incerca sa-i explice D.J-ului ca nu sunt bune actele (cu gesticulariele de rigoare).
Si mi-am adus aminte!!!! Brusc!!!
Mi-am adus aminte de tatal meu care recurge la oaresce trucuri cand da peste o functinara asa de acra!!!!
Asa ca mi-am "indulcit vocea"(mai mult decat natural) si am abordat-o direct in limba lui Shakspeare!!!
....si i-am spus ca o doamna atat de frumoasa ca ea, cu ochi atat de calzi si senini e pacat sa nu-i arate si celorlalti...cu mandrie!!!!
Si???

He...he..he...a mers!!!!
A ridicat ochii, m-a privit, a zambit (o castigasem)!!!...se uita iarasi prin acte,o abordez cu mai mult curaj si ai spun doamnei ca vin tocmai din romanica sa ma marit in Grecia...chit ca e criza!!!...rade zgomotos.....si...

Gata!!

Gata...adica actele sunt bune, ne-a dat o cerere s-o completam, sa platim o taxa, sa publicam anuntul in ziar....si sa ne intoarcem cu toate actele depuse intr-un dosar!

Actele sunt pe bar, mai trecem pe langa ele, mai tragem cu coada ochiului...dar ne vedem linistiti de viata!!....

Asa ca draga mea Anouk am sa te anunt cand am sa trec oficial in randul doamnelor casatorite!!!!

O mireasa adevarata...care este in cautare unei rochite perfecte este Mamitza Alex!!!
Eu iti urez din suflet casa de piatra...multa, multa fericire, noroc si fie care toate visele sa devina realitate!!!
...inclusiv rochia de mireasa!

Pupici si-o zi racoroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

fetelor,ajutati-ma ,va rog.vrem sa venim in Creta in concediu.dar avem un bebe de 1 an.si nu stiu daca hotele de 4 x,all incllusive au aici mancare pt copii asa mici.noua ne plac vacantele active,vrem sa vizitam,nu putem sta numai in complex,cum e in Turcia.cand am fost acolo am iesit si ne-am plimbat.
multumesc

Mergi la inceput