Mamici din Grecia (9)
Raspunsuri - Pagina 19
Ioannoula spune:
Alex, am vazut si eu pozele,dupa cum ti-ai dat seama. Ai fost superba!!!Iar Bia a fost si ea o superba mica printesa!!! Ai vazut? Iti faceai griji degeaba... Va pupacim muuult si duuulce!!!!
Esthera2011 spune:
LA MULTI ANI MARIA BIANCA!
Sa cresti mare copil frumos si sa aduci numai bucurii parintilor tai!
Cum bine a spus Anouk...cand ma vezi si pe mine Alex...trage-mi una in ochi pentru ca am uitat sa te felicitam pentru ziua fetitei!...as vrea sa vad si eu pozele de pe FB...dar nu stiu cum sa te gasesc (ce nick name ai??).
Felicitari pentru progresele lui Nick draga Anouk! E lucuru mare sa te intelegi cu un baietel care are doar 1 an si4 luni,nu?!!!!...si imi imaginezi cate de mandra esti!...si ai si pentru ce!
Fanu ce mai face draga Oana?...ca si-a ta e precoce foc!!..auzi la ea...sa se dea jos singura din pat!...
Auziti...am si eu o intrebare...are cumva legatura cu Grecia faptul ca toti copii grecotei sunt asa de isteti!!!?????..si-aici il mai includ si pe Stelios si pe Lucas!!!!
Noi suntem bine...sau binisor!
Azi am fost la doctor!...dureri mari in capul pieptului, nu puteam sa respir (am fost zilele astea suparata pe cineva din romanica si am fumat ca o serpoaica) la farmacie n-au vrut sa-mi dea un xanax...asa ca grecul m-a luat de minuta si am mers la doctoras!
Luat pulul, tensiune, electrocardiograma, consultat cu stetoscop plamanii si inima...si doctorul a ajuns la concluzia (fericita in cazul meu) ca sunt obstructionate caile respiratotii din cauza fumatului!...adevarul este ca noaptea inainte de culcare...suier!!!!
Luat grec medicamente, eu cu banii in buzunar sa-mi cumpar tigari...mi-a fost rusine de grec sa dau banii pe asa ceva!!!
...asa ca mai am de ;ars;...doar 5 tigari...si apoi incerc sa ma las!
Vin cu o intrebare catre voi!
Aveti idee...se gasesc in farmacii tigari medicinale???
Sper sa am rabdarea, vointa si puterea sa ma las de acest viciu!
Va pup!
lukasnicolas spune:
Salutare fete dragi!!Scuzati absenta indelungata dar munca ma omoara...off cica mai avem doar o nunta si scapam sa ma linstesc si eu ca nu mai pot.
Alex te rog din suflet sa ma ierti si pe mine dar nu am mai intrat de mult.Sa iti traiasca printesa mica sa iti aduca numai bucurii!!Vreau si eu poze de la nunta daca poti lasa nick-ul de pe FB sa ne ''imprietenim'' sa pot sa va vad si eu (eu sunt Pandia Andreea pe FB).Inca o data Byei.Anouk ai baiat mare gata!E super daca ati inceput sa vb aceeasi''limba'' si iti dai seama ce vrea.Tu te intelegi cu piticul de 1 anisor si ceva si eu cu domul Lukas nu ma mai inteleg delocAm avut azi un episod tare urat s-a enervat ca i-am inchis poarta de la curte ca sa nu iasa in stada pana urcam eu sus cu cumparaturile si a urlat o jumatate de ora.M-am spariat rau ca nu puteam sa il calmez deloc nici eu nici taica-su urla ,trantea tot ,venea sa dea in mine si nu stiam ce sa ii fac.Am incercat sa il iau in brate sa ii atrag atentia cu altceva dar nimic nu il linistea.Pana la urma si-a luat biberonul si a adormit in suspine.Mi s-a rupt sufletulDaca aveti vreo idee cum ar trebui sa reactionez eu in situatii d'astea va sunt recunoscatoare.Esthera multa putere si vointa iti urez in lupa cu lasatul tigarii.Eu m-am chinuit mult dar tot ce am reusit au fost ulimele doua luni de sarcina si opt luni de alaptat in total 10 luni dar m-am apucat din nou.Acum fumez cele mai slabe tigai de pe piata cu 1 nicotina dar tot fumezSper sa ai mai multa vointa ca si mine si sa reusesti sa le lasi definitiv.Habar nu am daca exista tigarile alea in farmacii aici.Theo tu unde ai disparut?Mergeti pana la urma in concediu si daca da treceti si pe la noi?lui Stelios.Pupam toate fetele si o noapte linistita sa aveti!
Ioannoula spune:
Buna fetelor!! Nick-ul alexandrei e Alexandra Popa. Sper sa nu se supere pe mn ca l-am dat:D
Esthera, cred ca ti-ai face cel mai mare bine sa te lasi de fumat. Eu nu am fumat niciodata, si ma deranja mereu fumuk sotului meu. Acum ca s-a lasat....sunt o fericita. Nu mai miroase in casa, nu-mi mai miros hainele, nu mai miroase in masina, o usurare. Cum s-a lasat, i-am zis ca daca nu se lasa el, ma apuc eu, si am luat tigare sa o aprind. Mi-a smuls tigarea, si din clipa aia nu a mai fumat. Asa zice el... Bine, eu eram gravida, dar nu stiam, si eram nervoasa, si ma deranjau toate. Mult succes la lasat de fumat. A...sa ai grija, ca de obicei astia care lasa tigarea se razbuna pe mancare...si se fac tancuri. Sotul meu asa a facut.
LucasNikolas ce sa zic? si Fanu a mea mai are momente d-astea...si tare mi-e teama, ca daca acum face asa, ce-o sa faca mai incolo?.Sa faca ce vrea ea, sa ia ce vrea ea. In rest, merge pe mobila...arunca tot ce prinde, si pe urma tipa dupa ele...si mananca non stop. Daca te vede samanaciceva, chiar daca e satula tipa na ma na...Cum deschid usa la sifonier arunca tot ca mergem mvu...cam atat de zapaceala mea...Va pup pe toate muuult si dulce!!!
anouk3 spune:
Buna ziua, fetele!
E mai liniste pe aici, dar dupa masa iar am puradei, asa ca dau cu scrisul acum.
Esthera, ai grija, draga mea, cu tigarea, mai ales ca vrei sa faci si un bebe. Iti doresc din tot sufletul sa ai taria sa te lasi! Din cate am vazut pe la prieteni de-ai mei (eu nu fumez, deci nu am o parere), cei care au reusit sa se lase au facut-o la modul categoric: de azi nu mai fumez! Nici o tigare, nici un fum. Va fi mai greu daca fumeaza si grecul, dar esti puternica si ambitioasa (stiu eu asta) si o sa reusesti. Stiu ca e foarte important sa nu fumezi in perioada sarcinii, mai ales in primele saptamani cand se formeaza bebele (si cand de obicei habar n-ai ca esti insarcinata )
Andreea, ma bucur ca mai treci si tu pe aici. Te inteleg ca te muncesc aia, dar mai ai numa' un pic si se linistesc apele. Sper
De Luka ce sa-ti zic? Stiu numai ca la varsta asta copiii incearca limitele si va incearca pe toti sa vada pana unde se intinde coarda. Ai facut foarte bine ca l-ai lasat sa planga pentru ca ar fi fost periculos pentru el sa iasa in strada fara voi, deci asta face parte din categoria "e periculos, deci faci cum am zis eu si gata!". Nicolas de acum are crize d-astea, dar el e inca micut si cu muuuuulta rabdare poti sa-i distragi atentia. Peste vreun an cer eu sfaturi de la tine
Oana, imi place de Fanu de mor! Zgubilitica si frumoasa! Asa erai si tu bebe?
De noi, ce sa va mai zic? Nicolas zice cuvinte doar pe greaca. Ne stie si ne striga pe toti corect: mama, baba, nana (sora-mea), nono (se uita la calculator pe Skype cand vorbeste cu cumnatul meu), gaga (fegari), koko (kota), gala-gala (galopoula) si ultima lui achizitie care ne-a lasat masca: "no-no" si face si cu degetul. Am crezut ca bebeii zic mult mai tarziu pe 'nu', dar uite si exceptia si tare greu e o data ce l-au invatat pe NU. Daca nu vrea sa faca ceva, iti baga 'no-no' si gata! s-a terminat discutia pentru el.
I-am dat smochine acum cateva zile ca sunt plini smochinii pe aici. Si a hlapait-o de nu s-a vazut! Mi-a fost teama sa-i dau mai mult ca era prima data.
Va pupic acum si va doresc o zi super extraordinara!
asa creste Nica fara frica
Ioannoula spune:
[quote]citat din mesajul lui anouk3
Oana, imi place de Fanu de mor! Zgubilitica si frumoasa! Asa erai si tu bebe?
Da cica eu eram un pic mai rea:d ma tineau legata sa nu fug. Eu am mers de la 7 luni, si cum se intorceau, o taiam pe strada sa dirijez masinile, sau in baltoaca, sau mancam furnici...si ce gaze mai gaseam prin gradina...si plangeam, de nu se apropia nimeni in afara de parintii mei de mine. Si asta o are fanu. sa nu se apropie nimeni de ea. Numai mami si tati. Acum in ultima perioada, avem slabiciune la tati, ca ii face toate poftele. Degeaba spun eu nu si nu...ca tati..lasa fatasi nu ma mai inteleg cu ea.Cat era el plecat, ii ziceam nu, si stia, asculta. Acum....nimic. O mai iau de manute, si se supara si se lasa in jos...da cu fundul de pamant si plange...
Da o dau eu pe brazda. de inteles intelege, pentru ca azi de exemplu, ii dadeam sa manance, si ea sa plece..sa se catere..si i-am zis ca daca se suie pe marginea patului, ma supar si nu-i mai dau sa manance. S-a pus in fundulet frumos, si a papat. Bine nu a stat cuminte...tot a mozolit papusa...si ce mai avea ea pe langa ea.
Smochine ii dau de cand au aparut. Ne aduce un mos de-aici mari si dulci, si mananca cate 2-3 o data... Cam atata de a mea. Al tau e suuper istet. Trebuie sa invatam sa ne impunem ca altfel...or sa ni se urce in cap. A mea cand ma impun, rade, sau spune tot felul de bebelistice, ca si cum s-ar rastii si ea la mine..si ma bufneste rasul.
mamitza_alex spune:
seara buna fetelor,multumesc de urari,sunteti toate niste scumpe,va pupacim pe toate!!!si va cinstesc virtual cu ce vreti voi
.acum sa va povestec despre rochita de mireasa...de cum am ajuns a doua zi am plecat in cautari,am ajuns la bucuresti.am colindat prin dragonu rosu apoi am fost pe lipscani,am intrat in ficera magazin am probat cred ca peste suta de rochii si nimic.apoi ne-am dus la craiova,unde dupa alte sute de probe am gasit-o la o casa de moda,am dat 20 de mil pe ea,tot de la craiova si-a luat so soata costul ,iar ba eu am vrut alta rochita dar nu m-am inteles cu nemtii si pana la urma am luat-o pe aia.am plan la biserica can a incepu preotul sa ne cante la multi ani,am lacrimat putin si la dansul mirilor ei am avut si eu cateva emotii,dar si nervi pe care au reusit sa mi faca cateva rude la care sincer nici nu ma steptam.per tottal a fost fumos,obositor..dar frumos.apoi am plecat la munte,am vazut castelul bran,sfinxul,babele,cheile gradistei..dar am avut o paree cam proasta..ei dar mie personal mi-a placut peisajul si m-as intoarce acolo oricand.in tara nu am avut o zi in care sa ne odihnim si noi cum trebuie,dar am timp acum...am venit cu gandul sa ma apuc de scoala de soferi,sa vad daca reusesc,caci altefl rameanm acasa.ziua biei am vacut-o vineri pana sa plecam,cu un tortulet,sampanie pt copii suc,cateva rude si cam atata.ea a fost bucuroasa ca am cantam la multi ani,de cateva zile isi canta singura.
Esthera2011 spune:
Buna dimineata dragutelor
Cum bine zice Oana...mare liniste pe-aici!...ce nostalgii traiesc odata cu inceperea scolii!!!....si mai ales ca o asociez cu venirea toamnei!!
Draguta foc rochia Alex..iar scumpa foc Maria!!
Hai iubitele...mai spuneti ceva!
Pupici si-o zi calma!
anouk3 spune:
Buna ziua, fetele!
Ca de obicei intru pe fuga. Numar zilele pana termin munca: 19 adica. Mi-e dor sa stau cu Nicolas de nu mai pot! Stiu ca o sa ma faca cu nervii, dar nu mai conteaza. Va am pe voi sa ma plang
Revin mai pe dupa masa.
asa creste Nica fara frica