Mamici din Grecia (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Casa de piatra, Alex, si sa fiti o familie cel putin la fel de frumoasa si fericita ca pana acum! Felicitari!!!

asa creste Nica fara frica

Mergi la inceput

Bine ai revenit acasa, Oana! Las' ca le aranjezi tu pe toate, important e ca ai langa tine parintii si nepotica. Nu gelozeste Fanoula?

Mergi la inceput

Hai ca tot eu revin ca mi-s singura care bantui duminica pe net.. Au plecat nitel nebunii, deci ma relaxez.

Sa va zic..
A venit ieri dupa masa la noi nepotica noastra (fetita fratelui lui Apostolis) de 4 ani jumate si a ramas la noi pana seara tarziu cand s-au intors parintii ei de la munca. Desi o cunoaste de cand s-a nascut, l-au apucat niste pandalii si niste maraieli pe Nicolas de-mi venea sa o trimit pe fetita acasa. L-a apucat gelozia! Probabil pentru ca era pe terenul lui, cine stie?.. Ii smulgea fetei totul din mana! Ii lua mancarea din farfurie desi avea si el exact acelasi lucru in farfuria lui), agitat peste masura.. In fine, depaseste intr-un final momentul si devine foarte dragastos cu ea, dar atat de dragastos ca nu mai vroia sa doarma! Adoarme el vreo ora pe la 8,30 seara, dar se trezeste si nu mai adormea neam! Cred ca stia ca mai era inca fetita la noi si s-au apucat iar de joaca. La un moment dat, s-a lungit fetita pe canapea sa o ia somnul, Nicolas nu si nu! ca sa se scoala sa se joace cu el. Il duc in camera la el sa adoarma ca era de necontrolat si-mi trage niste plansete disperate de nu l-am mai auzit niciodata in halul asta! Nu era plans alintat sau de nervi.. era pur si simplu disperare, suspine, tristete ca l-am luat de langa verisoara lui. As fi adus-o sa doarma langa el, dar ar fi tras de ea sa o scoale si era rupta biata de ea. In fine.. dupa multe suspine si plans cu sughituri si lacrimi uriase a adormit pe la 12..
Cu siguranta trebuie sa mai repetam experienta ca sa mai taiem gelozia.

Si vreau sa va zic ca am avut si un strop de "cum ar fi viata cu 2 copii" si.. nu-i deloc usor. Nu cred ca am nervi pentru asa ceva. Vorbeam si cu sora-mea si ziceam ca de-aia e bine sa faci copii la tinerete cand ai putere, parca treci mai usor peste probleme. Sora-mea a facut copilul la 22 de ani si spunea ca i-a fost incomparabil mai usor decat ii este acum cu Nicolas (e drept ca nepotul meu a fost si un copil extrem de ascultator si linistit).
Ideea e ca mi-ar place sa aiba Nicolas frati apropiati ca varsta (surorile cele mari sunt mult prea mari..), dar raman doar cu dorinta ca ceasul bate tic-tac pana ne punem nitel pe picioare..

Hai ca am monologat destul..
Va pupic!

PS. Am mai pus cateva poze la semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Buna seara

Iete ca azi m-a dus d/j-ul la picnic!
...si nu picnicul pe care-l stiam eu in romanica...la munte sau langa un riu!
Am fost la picnic la mare!...aceiasi dar cu banci si pomi umbrosi!
Pregatit merinde, prosoape, reviste...si-am poposit din nou la mare!
Per ansamblu...experienta a fost placuta!
Aseara am fost cu niste prieteni de-ai d.j-ului la o pizza (am mincat pizza si in Italia si-n Grecia...dar jur ca cea mai buna pizza tot in ormanica am mancat-o!)...si ne-am etalat verghetele .
Eu, mai timida, am tinut pana sub masa pret de cateva minute! Grecul meu se tot scarpina in ureche. batea cu degetele in masa chipurile sa vada cat de puternic e geamul, imi lua mana (cea cu vergheta) si mi-o saruta!!!...ei bine, prietenii n-am spus nimic...dar am vazut cum privirea lor aluneca pe degetul...cu pricina!
Dis de dimineata am inceput sa-l sune pe d.j. prieteni si sa-l felicite pentru casatorie!...Deci...radio sant functioneaza si aici!!!
Acum suntem acasa eu pe Pro TV la ;serviti va rog;...grecul pe net!!..a vazut reclama cum ca incepe iar ;Romanii au talent;...si este foarte entuziasmat!

Oana bine-ai revenit pe taramuri elene!...pupici Fanulei. Sa stii ca in acea discutie te-am incurcat cu Andreea.
Anouk...smecheros rau de tot Nicolae al tau!...si frumos foc!

V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Buna la fetele mele frumoase!!! Ana,chiar e geloasa fata mea. Si daca in tara o batea nepoata-mea, acum s-au schimbat rolurile... De e pe teritoriul ei.Am avut si eu in tara experienta asta cu doi copii...tare e greu. Una sa fuga, alta sa vrea si ea si sa cada ca nu poate...sa se bata pe jucarii...sa iei pe una in brate sa planga ailalta...Nu-mi mai trebuie alt copil...
Esthera ma gandeam eu ca m-ai incurcat, dar nu eram siguradragut grecul tau ca te-a scos la picnic
Andreea si eu zic ca esti norocoasa.
Lukasnikolas, scum puiutul tau cu dialectul lui.Lasa ca-i mai bine mai scurt parul. pe caldurile-astea..
Theo pup si voua. Noi suntem acum singurele la magazin. Fani mi-a facut ploconul si tre sa ma duc sa o spal. In tara a fost frumos. Nu am facut plaja ca era apa foarte murdara. Ti-era scarba sa te apropii. Am fost la o serata greceasca unde m-a invitat un foarte bun prieten de-al meu cantaret, (Ionut Galani) daca ati auzit de el, fata mea dansa si se uitau toti la ea... Am dansat si eu,cu fetele care am fost in trupa de dans cu ele, a fost suuuper. Parintii mei au fost incantati. Doar ca a trebuit sa plecam devreme ca plecam spre Grecia dimineata. Un linc catre cantaret..http://youtu.be/J53quf70s-g ; http://youtu.be/fStcG1q-bJc Cam atat. Va pupacim duuuulce dulce de tot pe toate!!!!

Mergi la inceput

Esthera, am pierdut eu episoade? Te-ai maritat deja?! Ca pana acum ziceai ca ai actele pregatite in sertar..
Foarte simpatica faza cu verighetele si prietenii..

Oana, nasol cu geloziile cu astia mici. Iar pitica ta pare foarte bataioasa si apriga. Ce-mi place!..
Il stiu si eu pe Galani, are o voce foarte frumoasa pentru cantece grecesti.
Cum e cu barbatul acasa? Nu ti-a comentat ca ai venit cu parintii si cu nepotica sau s-a mai dat pe brazda?

Theo, vroiam sa te intreb: i-ai facut lui Stelios ROR-ul? (daca ai mai zis, scuzati Alzheimer-ul..)
Ce zice dl sot? Veniti pana la urma pe insula lu' peshte?

Moro, tu pe unde mai umbli? Te topesti la soare?

Andreea, spor la munci si un pupic dulce celui mai smecher si simpatic Luka!

Carmaw, esti bine? Iuuuuhuuuuu..

Alex, esti in luna de miere prin Bahamas?.. Asteptam cu nerabdare poze..

Va pup dulce pe toate si o saptamana super sa aveti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anouk3

Cum e cu barbatul acasa? Nu ti-a comentat ca ai venit cu parintii si cu nepotica sau s-a mai dat pe brazda?
[/url]

Stai ca nu e acasa barbatul meu. Am fost noi ieri la el, dr nu a comentat nimic. Il vad mai bine...vedem cand s-o intoarce. Asa de departe e asa bine...

Mergi la inceput

Esthera, am uitat: multumim de complimente la adresa lui Nicolas
Oana, bine ca esti mai linistita cu barbatul personal.

Sa va zic de Mr. N:
De dimineata il mai las fara pampers, la fundul nud, sa umble pe terasa. Azi cred ca a asteptat momentul sa-i scot pampersul si tusti! in gradina. O data-l vad ca incepe sa sadeasca cate un kktel pe la rosii, altu' pe la vinete.. Daaaar, la un moment dat, a calcat in propria creatie si cum i s-a parut de o textura moale.. a vrut sa verifice cu mana ce este acea materie.. Si l-a luat in mana! si l-a plimbat si prin mana cealalta ca sa se asigure ca nu-l scapa.. In fine, la terminarea trebii, il iau de-o aripa, il duc la baie, il las un minut pe jos sa-i potrivesc apa sa-l spal.. si mai trage niste poadoabe si pe gresie! Pe care, evident, le calca. Cu picioarele goale de asta data..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Seara buna....

..si Nickolas...in timp ce ;modela; cacatelul...nu strmaba din nasuc???.
Recunosc ca n-am putut sa-mi stapanesc rasul...dar si cat am mai strambat din nas.....
...oricum si rosiile si vinetele au avut parte de ingrasamant natural 100%.
Pe aici bate vantul...dar este cald si mananc bataie de la grec!
...la table!!.
Aouk n-ai pierdut nici un episod...actele sunt in birou, grecul in casa dar verghetele...pe degetele noastre... Maine merge sa le inscriptionesze.

Pupici...racorosi de vara!

Mergi la inceput

Anouk scumpic foc flacaul tau. A mea l-a facut la oala si pe urma a bagat mana printre picioare si l-a luat:D Si eu o las pe Fanulik mea fara pampers si imi lasa caca peste tot...spal toata ziua dupa ea..

Esthera pupici si tie, cand o sa ai bebe tau nu o sa mai strambi din nas, si o sa razi toata ziua de traznaile care le face.la fiecare minut ceva nou.
Fanu a mai facut rost de 2 dinti sus, si-i mai sparg si cei de langa, si cei de jos...dar nu mai e maraita. Mananca toata ziua, dar vrea sa manance numai singura...doar e domnisoara, nu? Cam atat. Va pupic muuult si dulce pe toate!!!

Mergi la inceput