Aspirante optimiste> 20ani (699)
Raspunsuri - Pagina 24
cixinica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui draguta poti sa pui intrebarea doamna doctor deja raspunde |
iti raspunde pe site, chiar daca tu pui intrebarea la tel? scuze, dar am intrat pe site si nu imi dau seama cum functioneaza intrebarea - raspunsul
draguta spune:
cixinica sub ''consultatii si sfaturi'' scrie subliniat formularul de contact, clik , completezi acolo datele in intregime si pui intrebarea care va aparea
daca nu merge ma mai intrebi
irmaria spune:
draguta eu traiam cu impresia ca o am in ziua 14 pt ca atunci ma dureau ovarele. O singura data am fost la ecograf in ziua 14 si mi s-a spus ca am folicul de 20mm si ca o sa se sparga a doua zi.
In seara aia am facut un test de ovulatie si s-a pozitivat, in aceasi seara am prestat, dar nu s-a prins nimic.
Sincera sa fiu nu stiu daca ovulez sau nu, adica daca se sparg foliculii sau nu. O sa aflu maine de dimineata cand ma duc iar la ecograf.
de tratament m-am apucat singura pentru ca eu la CM am niste dureri insuportabile si as vrea sa scap de ele. Luna asta e prima luna.
viitoare 
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c
lucianamoga spune:
Fetelor scuzati ca am disparut , dar sunt cu seful pe cap , si am reusit doar sa intru sa va urez un week end superb , asa cum il doriti.

la toate fetele dragi
MeAlex spune:
Mihaela, eu am avut 2 pierderi de sarcina si la ambele a fost nevoie de chiuretaj. Prima oara am sangerat o zi, s-a oprit o saptamana si apoi am sangerat 3 saptamani (f mult, cheaguri cat degetul mare) si s-a oprit de la sine, iar menstruatia a aparut la vreo 30 de zile de la chiuretaj. A doua oara am sangerat 2 saptamani, iar menstruatia a aparut la aprox 40 de zile de la chiuretaj.
Si eu am avut problema cu iritatia din cauza umezelii, tocmai pentru ca am avut sangerari un timp asa indelungat. Aveam mancarimi groaznice si am ramas si acum cu o iritatie pe linia chilotului dar doar intr-o parte...am folosit Pimafucort, Canesten (pt ca am descoperit la analize ca exista Candida in zona, doar extern, nu si intern), crema cu marar si o crema de bebei contra iritatiilor (Sudo Crem)...nu mai e ca atunci, cand plangeam si nu puteam dormi din cauza mancarimilor...acum tin cat de cat in frau problema, dar nu a trecut...
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui MeAlex Mihaela, eu am avut 2 pierderi de sarcina si la ambele a fost nevoie de chiuretaj. Prima oara am sangerat o zi, s-a oprit o saptamana si apoi am sangerat 3 saptamani (f mult, cheaguri cat degetul mare) si s-a oprit de la sine, iar menstruatia a aparut la vreo 30 de zile de la chiuretaj. A doua oara am sangerat 2 saptamani, iar menstruatia a aparut la aprox 40 de zile de la chiuretaj. Si eu am avut problema cu iritatia din cauza umezelii, tocmai pentru ca am avut sangerari un timp asa indelungat. Aveam mancarimi groaznice si am ramas si acum cu o iritatie pe linia chilotului dar doar intr-o parte...am folosit Pimafucort, Canesten (pt ca am descoperit la analize ca exista Candida in zona, doar extern, nu si intern), crema cu marar si o crema de bebei contra iritatiilor (Sudo Crem)...nu mai e ca atunci, cand plangeam si nu puteam dormi din cauza mancarimilor...acum tin cat de cat in frau problema, dar nu a trecut... Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru |
Sper sa imi treaca repede, am crezut ca doar la rochii, fuste patesc asa ca am mai patit si in ceilalti ani cand era foarte cald si a 2 zi luam pantaloni si se rezolva problema dar acum nu suport nici pantaloni, nici fuste , nici chiloti, doar sa stau cu piciorele cracanate, aseara m-am amuzat ca a venit sotul acasa si a avut parte de o priveliste foarte frumoasa.Si asa e dorit ca de atata timp nu a mai avut parte de nimic si eu cracita in fata lui, saracul imi e mila de el
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
dana0000 spune:
| citat din mesajul lui irmaria draguta eu traiam cu impresia ca o am in ziua 14 pt ca atunci ma dureau ovarele. O singura data am fost la ecograf in ziua 14 si mi s-a spus ca am folicul de 20mm si ca o sa se sparga a doua zi. In seara aia am facut un test de ovulatie si s-a pozitivat, in aceasi seara am prestat, dar nu s-a prins nimic. Sincera sa fiu nu stiu daca ovulez sau nu, adica daca se sparg foliculii sau nu. O sa aflu maine de dimineata cand ma duc iar la ecograf. de tratament m-am apucat singura pentru ca eu la CM am niste dureri insuportabile si as vrea sa scap de ele. Luna asta e prima luna. viitoare ![]() http://www.fertilityfriend.com/home/28714c |
Irmaria sa ne zici si noua ce zice medicul. Si eu banuiesc ca nu se sparge foliculul in fiecare luna. Nu mi-am monitorizat ovulatia mereu dar mucusul l-am simtit intotdeauna la mijlocul lunii si tot nu am ramas insarcinata de un an si jumatate.

Pregyl se dadea celor cu stimulare sa se sparga si sa elibereze ovulul,parca? Sau am inteles eu gresit?
Hai sa vina
si la noi.
http://lt2m.lilypie.com/kQr6p3.png
gabyv spune:
Dana, asa e, Pregny sau Ovitrelle, depinde de schema. Desi am auzit ca Pregnylul mai da si rateuri.