Aspirante optimiste> 20ani (699)
Raspunsuri - Pagina 23
MeAlex spune:
Draguta, as lua eu si branca, dar nu reusesc deloc, nu pot inghiti, ma stapanesc cu greu sa nu o scot....nu exista si sub alta forma in afara de tinctura, nu?
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
irmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MeAlex Draguta, as lua eu si branca, dar nu reusesc deloc, nu pot inghiti, ma stapanesc cu greu sa nu o scot....nu exista si sub alta forma in afara de tinctura, nu? Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru |
Eu am gasit sub forma de pastile. Ma gandesc ca sub forma de tinctura are efect mai puternic dar merita incercat si cu pastile.
viitoare

http://www.fertilityfriend.com/home/28714c
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui draguta a.3 cani de ceai/zi. dupa fiecare masa 1 cana, ceai obtinut din amestecul in partiegale de: naprasnic, sulfina, maces, roinita, frunze de nuc, coada calului, coada soricelului, urzica vie, cicoare, potbal, turita mare, rostopasca, sunatoare, pelin, anghinare, galbenele, cimbru si in cantitate dubla: cretisoara si salvie. Din acest amestec se pune 4 linguri/1 litru apa clocotita, infuzie 20 minute. b. Odata cu fiecare cana de ceai se va lua, conform prospectelor: BRANCA URSULUI cps. NAPRASNIC cps. EXTRACT/GEMO MLADITE DE ZMEUR EXTRACT/GEMO MUGURI DE COACAZ NEGRU TINCTUTA DE ARIN ALB EXTRACT MLADITE DE MUR ELIXIR DE FRUCTE DE SOC EVENING PRIMROSE CU VIT E b. FEMALE Hormone blend 100cps , producator Solary NONI TAHITIAN 60 ml/zi luat in doua prize, 30ml (2 linguri de supa) dimineata si 30 ml seara, inainte de masa. Produsul se poate obtine prin intermediul meu, pentru a fi sigura ca luati originalul. 2 sticle de cate 1 litru = 290Ron, cu plata ramburs, la curier. Am nevoie de cateva date pentru comanda. Te rog contacteaza-ma telefonic, la 0744487659. MINERALE TRASOARE COLOIDALE CU ACID FULVIC 10 picaturi/zi c. CARPICON ,,S"crema solida, producator Romdan srl, administrate intrarectal, 1 dimineata si 1 seara, din a 5 a in a 19 a zi a ciclului. Miha asta este tratamentul eu urmez totul mai putin socul |
Multumesc.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
draguta spune:
MeAlex este si sub forma de capsule, eu am preferat tinctura,m-am obisnuit cu ea desi la inceput mi se parea groaznica, sa nu va mai spun ce gust are ceaiul
gabyv spune:
Tocmai m-am intors de la eco, aparent e bine, dar inca nu am semn ca o sa am ceva foliculi luna asta. Dr a zis sa continui sa iau temp si sa fac teste de ov. si o sa-l sun cand se intoarce din concediu sau daca imi vine/sau am test cu II.
Miky, cand ziceam homeopane nu ma refeream la naturiste, cele din plante, care cred si eu ca sunt bune. Eu ziceam ce granulele alea care le gasim in borcanelele mici. gen: ovaria 5Ch si altele de genul, care trebuiau sa ma ajute la ovulatie dar nu au mers.
Draguta
o gramada de plante, te admir pentru rabdarea, curajul si tenacitatea ta.
Mihaelafalt spune:
Fetelor la mine sangerarea care era aseara azi s-a transformat in ceva maroniu inchis tare, nu abundent ca si cum ar fi o secretie dar cand am introdus degetul inauntru era destul de multisor si pare groasa ca si cum ar fi bucatele de endometru prin ea.
Oare elimin din trompa?Ca doar in uter nu mai am ce elimina, e normal sa nu se mai opreasca?Cu toate ca am intrebat vreo 4 doctori si au zis ca e normal dar sincer cum o sa imi vina menstra daca eu tot timpul patez? Am sangerat vreo 3 zile pana m-a chiuretat, dupa s-a linistit dupa ce am facut injectiile in a 4 zi iarasi sangerat o saptamana si cateva zile ca la ciclu si de atunci asa putin maroniu, rosu, maro inchis acum deja sunt in a 2 saptamana de cand patez asa cate putin.
Scuzati detaliile
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
cixinica spune:
| citat din mesajul lui draguta cixinica eu am luat totul de la plafar mai putin noni si mineralele care le-am obtinut prin intermediul doamnei dr. aaa, site-ul este ''Carpicorn'' |
draguta
multumesc, in cat timp ti-a raspuns d-na dr.Vintila?