Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***329***
Raspunsuri - Pagina 9
novus spune:
Hello !!!
Eu am intrat in wkd de astazi pt ca mi-am luat liber pur si simplu, sefu ma intreba de ce
? na uite asa ca sa nu-mi ies din mana ![]()
Ne-am intalnit cu Olga, care are o rochie mega ultra bestiala asa ca sigur va fi atractia nuntii, am tras cu ochiul la pregatirile pt nunta in timp ce Doughie batea la tobe
!!
Maine suntem si noi la petrecere, plecam la munte asa ca ne vedem iar duminica cu nuntasii sa vedem cum a fost darul ![]()
Fetelor nu uitati sa faceti sedintele de familie pt Intalneala verii de la Moeciu din 26-28 august
Pana acum avem asa : Novus, Chatonel, Denisamada, Pisigri, Anca Nicolae, Pisik, Olga, Anaan, Monnvas , Ilinca?
Ela, au si camere single dar te poti cupla cu Monnvas care poate vine tot sungurica ![]()
Oricum daca veniti singure platiti doar pt 1 pers si daca nu se ocupa camerele stati in cate o camera
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Tufete vreau va multumesc inca o data pt sprijinul acordat la actiunea de pe mail-ul comun ![]() Multumiri initiatoarei Chatonel ![]() precum si Andiaroro, Symplianna, Adrisimo, Anaan, Olga, Pisik, Floric, Dodo-pui, Simonapro, Ramona75, Monnvas, Anamariame, Denisamada, Gina2008, Bianca, Carla28, Cristinaus, Mihaelacq, Aditapop Mai este o persoana care trebuie inclusa in lista dar nu am numele Mii de multumiri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Am descoperit si cine era undercover : Gianina
si mai multumesc si lui Dyanna
Inca o data multumiri tuturor

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
NOVUSELU'
stii tu de ce. Io inca nu-s sigura in ce formula vin, amu' imi zise consortu' ca un weekend si-ar rupe pt o iesire...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
Eu azi am facut o sauna pe cinste, am produs briose cu visine, ca afine n-am gasit
ILINCOOOO mai esti prin zona? Cum iti mai e?
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
Si va mai recomand o lectura de weekend. La "in unul sau in doi", subiectul cu bataia. Eu inca ma mai intreb daca e real sau e proza.
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
olishka spune:
Am intrat sa vad ce faceti caci nu prea avem somn. Ne-am trezit pe la 7 din somnul de pranz 
Multumesc frumos Ela
Fetelor sa va distrati la mare
Abia astept sa mergem si noi iarasi.
Novuselu ma bucur ca-ti place rochia
Abia astept sa o port maine 
Fug sa-l culc pe David. Nu stiu daca-mi iese, dar macar incerc.
Va pup!!!
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
7+
chatonel spune:
neata tufete ![]()
Olguta, abia astept sa vad si eu rochita, m-a facut novus tare curioasa ![]()
aici se anunta un sfirsit de saptamina calm, cu iesiri in doi, profitam de faptul ca sintem parinti fara copil 
![]()
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Si va mai recomand o lectura de weekend. La "in unul sau in doi", subiectul cu bataia. Eu inca ma mai intreb daca e real sau e proza. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 |
io cred ca e real, daca vb de cei care s-au batut parte-n parte
chatonel spune:
| citat din mesajul lui novus Hello !!! Eu am intrat in wkd de astazi pt ca mi-am luat liber pur si simplu, sefu ma intreba de ce |
asa da

Fetelor nu uitati sa faceti sedintele de familie pt Intalneala verii de la Moeciu din 26-28 august Pana acum avem asa : Novus, Chatonel, Denisamada, Pisigri, Anca Nicolae, Pisik, Olga, Anaan, Monnvas , Ilinca? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
se anunta bine intilneala

simonapro spune:
La multi ani fericiti FLORIC
Multe
si 
Distractie placuta tuturor 
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)