Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***329***
Raspunsuri - Pagina 10
Floric spune:
Multumesc pentru urari .
Am ajuns cu bine, ne-am cazat acum ne hodinim.
Vremea e minunata. Abia astept sa testez apa.pacat ca trebuie sa ma abtin putin ca sunt cu armata rosie

dar trece si asta si apoi sa te tii baldabac
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Ilinca_M. spune:
La Multi Ani fericiti, FLORIC!
Dada, tufete, vrem sa venim si noi la Moeciu, sper sa veniti cat mai multe la intalnire
In rest nu mai zic mai multe ca nu sunt "in the mood"; ma chinui sa invat pentru sesiune, mai am cateva zile, timp as avea macar 3 ore zilnic cat doarme Phiphi, dar imi zboara gandurile, greu ma concentrez
Edit: nu pot sa cred ca scrisesem "m-ai multe", va dati seama, m-am dilit!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
chatonel spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui simonapro La multi ani fericiti FLORIC![]() Multe si ![]() Distractie placuta tuturor ![]() Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
la multi ani si de la noi

Balaceala placuta!
ramona7575 spune:
Multa liniste pe forumul nostru, toata lumea plecata la munte, mare... o sa iesim si noi mai pe seara, acum e mult prea cald...
Am pus si noi niste poze pe facebook
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.215965705114794.56702.100001040991444&l=0a920d8619
Monnvas spune:
Cu intarziere, la multi ani, Floricule!
Eu maine incep lucrul cu o ucenica, deci vacanta is over :(( si nici macar n-a inceput...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
Floric spune:
SAlutare de la mare....
Sa va fac pofta...va spun ca aici e o vreme super...nici cald nici frig, nici cu soare mult nici cu vant....apa e cam rautacioasa cu noi mai ales dimineata, dar o infruntam...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
ramona7575 spune:
Fetelor,
Cum pot avea internet wireless prin laptop (nu pe telefon)? Iti trebuie router sau numai un USB?
Se poate prin abonament orange? Eu am deja abonament orange si nu l-as schimba... M-am uitat un pic pe site=-ul lor dar nu am inteles mare lucru...
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramona7575 Fetelor, Cum pot avea internet wireless prin laptop (nu pe telefon)? Iti trebuie router sau numai un USB? Se poate prin abonament orange? Eu am deja abonament orange si nu l-as schimba... M-am uitat un pic pe site=-ul lor dar nu am inteles mare lucru... |
Pai Ramona, daca e wireless e fara fir adica. Daca vrei sa te plimbi cu laptopul prin casa fara sa il tot mufezi iti trebuie router.
Daca vrei internet mobil iti trebuie stick USB (probabil cum ai de la Orange) dar asta te limiteaza la trafic si nu prea are viteza.
Bianca2503 spune:
Si, buna seara.
Am fost la mare, am stat la cort, a fost ok.
Vremea beton, apa bunicica...mergea de balaceala, mancare si berea scumpe, cazarea la cort, Vladimirul fericit!

La multi ani fericiti FLORIC
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)