Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***329***
Raspunsuri - Pagina 6
Bianca2503 spune:
daca va tenteaza, putem muta locatia, vorbesc cu managera si ne da reducere.
Ce ziceti?
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 daca va tenteaza, putem muta locatia, vorbesc cu managera si ne da reducere. Ce ziceti? |
Eeee pe mine m-ar tenta dar nu pt un wkd deoarece de noi nu e chiar la o aruncatura de bat
Iar intalneala trebuie musai in wkg 26-28 aug deoarece atunci vine Chatonel si nu vreau sa o ratez iar Mada are aniversarea vineri si iar nu trebuie sa ratam momentul
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Eeee pe mine m-ar tenta dar nu pt un wkd deoarece de noi nu e chiar la o aruncatura de bat Iar intalneala trebuie musai in wkg 26-28 aug deoarece atunci vine Chatonel si nu vreau sa o ratez iar Mada are aniversarea vineri si iar nu trebuie sa ratam momentul www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
daca vreti, cer o cotatie pentru acel weekend. daca sunt fetele participante de acord, sau daca va coafeaza si pe voi drumul!
Cum doriti...
bebe_shtrumf spune:
Salutare!
azi e zi mare-9 ani de vrajeala, 4 de casnicie...7.07.2007

niste tort din dotare si niste martini ca na se cere..sunt happy happy happy.
io n-am putut sa ma mobilizez la actiunea lui novus, sorry.
pozele lui mada sunt fomoase foc, bravo voua, v-ati racorit oleaka asa.
iar de intalneala sigur n-ajungem, in aug luam concediu si deja rudele din strainataturi isi vor face simtita prezenta, plus niste prieteni buni, si poate ajungem si noi olekuta la mare, neagra ca na e mai aproape, of of.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Floric spune:
Feteleeeeee, is disperata. Sigur am atras raul cu atata plans cand am plecat de acasa. Rares a tusit ieri din ce in ce mai mult si azi fost mama cu el la dr. Cand l-am auzit azi dimi in tel cum tusea si imi spunea sa vin acasa nu imi mai prieste nika aici.
Nu a stiut mama sa imi spuna exact ce medicamente i/a dat caci era pe drum dar mi-a zis de Klacid. Asta nu e antibiotic?
Iar fac crize...Pt o tuse...antibiotic. Cum sa ii treca tusea...HELP...Mai ales ca plecam la mare
Of, abia astept sa ajung acasa. Mama nu cred ca se pricepe sa ii faca aerosoli.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
novus spune:
Floric, Klacid e anitbiotic, nu te mai necaji 
Bebestrumf,
multi ani fericiti impreuna !!
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Feteleeeeee, is disperata. Sigur am atras raul cu atata plans cand am plecat de acasa. Rares a tusit ieri din ce in ce mai mult si azi fost mama cu el la dr. Cand l-am auzit azi dimi in tel cum tusea si imi spunea sa vin acasa nu imi mai prieste nika aici. Nu a stiut mama sa imi spuna exact ce medicamente i/a dat caci era pe drum dar mi-a zis de Klacid. Asta nu e antibiotic? Iar fac crize...Pt o tuse...antibiotic. Cum sa ii treca tusea...HELP...Mai ales ca plecam la mare ![]() Of, abia astept sa ajung acasa. Mama nu cred ca se pricepe sa ii faca aerosoli. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
o sa ii treaca si mucii si tusea la mare. Stiu ca suna ciudat, dar ti-am zis ca au am fost anul trecut cu Vladimri la mare tocmai pentru ca avea muci si a doua zi era ok.
Nu stiu ce sa-ti zic eu. daca vrei homeopate incearca siropuri si ce mai ziceau fetele pe aici. Gianina e experta in d-astea de plante.
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
o sa ii treaca si mucii si tusea la mare. Stiu ca suna ciudat, dar ti-am zis ca au am fost anul trecut cu Vladimri la mare tocmai pentru ca avea muci si a doua zi era ok. Nu stiu ce sa-ti zic eu. daca vrei homeopate incearca siropuri si ce mai ziceau fetele pe aici. Gianina e experta in d-astea de plante. |
Daaa si cand am fost noi acum la mare, toti picii au fost curati la nas chiar daca au venit muciosi deci sigur marea ii prieste in aceste conditii
Lasa ca o sa fie bine
bebe_shtrumf spune:
Apoi si BIoTUSS e bun, pt tusea expectoranta, acum nu stiu de care are Rareselul, si Ari a mers cu asta e mai scump dar ff bun, plikulete sunt, plus vitamina C si atat, ca muci nu mai avea, ii dadusem ibalgin o sapt ianinte. si cu 2 plikulete pe zi i-a mers.
dar asta nu e antibiotic. si Ariana vomitase d ela flegma din gat, toti mucisorii stransi acolo cred mai ales dimineata se intmapla chestia asta.
vezi si tu ce si cum Floricule, ce te panichezi mamika, asta e, cu tine sau fara tot tuseste, asa nu mai pleci nicaieri, stiu ca e greu ce zic, insa treb sa fii mai tare, pt binele tau dar si al lui.
hai nu te supara
am o prietena care are amandoi copiii cu varicela, 5 ani si nici 2 ani, d-aia naspa cu bube pline de puroi cu temp mare amandoi si innebunise de 2 sapt, regim m, plus ca ala mic se scarpina noaptea...asa ca mi se par mai nashpa astea, plus cu 2 e tam-tam nenika. iar alimentatia zero, ca era praf in gurite nu puteau inghiti.
deci...se poate mai rau.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
pisigri spune:
In principiu venim si noi la Moeciu.
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)