Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***329***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Sper sa considerati ca a meritat asteptarea:
https://picasaweb.google.com/adelamarisastroie/AlexandrosPalace?authkey=Gv1sRgCJn-2Jiv8JSgJQ&feat=email#5626149943811599058

M-a luat un aer de vacanta de nu va puteti inkipui... nu s-ar zice ca nu de mult am venit din concediu.

Denisa-Madalina fericita de http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042" target="_blank"> Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank">http://www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

A meritat, da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Am ajuns cu bine. Doar eu am plans de dimi...Rares nu. Sa vedem mai pe seara.

Petrecere frumoasa la mare.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

ma faci sa rad. Cica: doar eu am plans, Rares nu.
Foarte bine! si tu de ce ai plans? Ti-a trecut? te-ai linistit? Du-te la piscina ca mi se pare ca au la Mara:)

Sunt cu rusii dupa mine.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Tufete vreau va multumesc inca o data pt sprijinul acordat la actiunea de pe mail-ul comun

Multumiri initiatoarei Chatonel precum si Andiaroro, Symplianna, Adrisimo, Anaan, Olga, Pisik, Floric, Dodo-pui, Simonapro, Ramona75, Monnvas, Anamariame, Denisamada, Gina, Bianca, Carla28, Cristinaus, Mihaelacq, Aditapop

Mai este o persoana care trebuie inclusa in lista dar nu am numele si nici nu am primit PM

Mii de multumiri

stai stai, mai stai putinel ca ca ma prezint si eu maine intarziatul intarziatilor pe lita. dau PM maine.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Am privit cu drag toate pozele de la mare, copii superbi, paritni fericiti, minunat... Desi eu nu prea postez commenturi, acum am lasat cateva la albumul Adelei :)

Si... daca denisamada a fost prima pt lista de august-septembrie, inseamna ca eu tot prima sunt, ;), stie novus de ce :)), sper sa venim si noi, mai ales ca.. parca doar eu o stiu pe chatonel, so.. trebe' sa va fiu ghid :)

Va pupam!

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 10 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Va multumesc inca o data pentru felicitari

Fetelor eu sunt in perioada aia de uit tooooot. Am si uitat cum e. Eram deja ingrijorata ca ieri si azi pana la pranz nu mi-a mai fost deloc rau, mi se parea un pic ciudat zici ca nici nu eram gravida Dar in seara asta mi-am revenit asa ca stau si zac in pat, caci mi-e greata de nu mai pot. Am fost la cumparaturi si m-am oprit si la Supermarket sa iau ceva de mancare pentru maine si mi s-a facut rau de la toate mirosurile de-acolo.

Maine avem zi grea. Mergem la Deva cu trenul, caci o sa fim nasi in weekend. Cristi a plecat deja, eu nu am curaj sa conduc caci mi-e somn si nu prea mai am reactii la volan, asa ca nu ne ramane decat aceasta varianta. O sa facem vreo 9 ore si 20 min. Cred ca o sa turbez Daca eram singura era ok, dar sa vad cum ii distrez pe copii.

Maine la 13.30 am tren si eu inca nu mi-am luat rochia caci nu era gata, am asa emotii, sper sa fi iesit ok. Nici bagajele nu mi le-am facut, caci si astazi am colindat prin magazine si acum sunt cam obo. Sper sa am timp sa le fac maine pe toate.

Ma bucur ca facem intalnire cu Chato, sper sa ajungem de aceasta data, acci avem programata o croaziera cam prin august, septembrie, inca nu stim sigur. Asteptam oferte.

Floric bucura-te de zilele libere. Raresel e baiat mare si se descurca mama ta cu el.

Va pup pe toate!!!

Olga, mamica lui David iepurasul si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Va urez intalneala placuta si distractie maxima(desi asta stiu ca va fi SIGUR)
Floric prima data e mai grea despartirea

...dispar la poze desi am vazut toate pozele ce au fost postate pana acum....de fiecare data admir alta "mutrita".Ma bucur alaturi de voi.
Las cafa

...o zi minunata tuturor!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Olga, te asteptam cu vreme buna !! abia astept sa ne vedem

Excursionistele vesele, astept cat mai rapid confirmarea participarii pt ca dupa cum v-am spus cam toate pensiunile sunt ocupate in acea perioada si trebuie sa am confirmarea cate camere ne trebuie pt ca riscam sa nu gasim atatea intr-un loc

Asadar in perioada 26-28.08.2011 mergem la munte in zona Bran-Moeciu !!

Participante anuntate pana acum : Novus, Chatonel, Anca Nicolae, Denisamada, Anaan, Olga, Pisik
PS- Ilinca si tu mi-ai promis ca veniti , da ?!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete

Ce matinale sinteti azi

Olguta, ce curajoasa esti, sa pleci pe tren atita drum Sper ca o iei si pe Chitzi sa te ajute cu David, macar sa il ocupe ...

Dodo, merci pt cafea

Anca, mai povesteste si tu ceva, ce faci, cu ce te ocupi de nu mai intri pe-aci???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Neata!

Monica, din pacate, noi nu putem veni. Suntem la Mangalia de pe 21 pe 31 august... Asa ca, cel mai probabil, ne vom vedea la intalnirea de iarna.

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

neata,

Nici noi nu cred ca mergem la Moeciu pentru ca as vrea sa merg la Nessebar la un suuuper hotel (care a fost inchis pentru renovare) in perioada 2-4 septembrie.

Adica asta: http://www. nessebarpalace.com/en/

Este fix pe insula, am mai stat la el, e o curatenie de lingi pe jos si camera dubla costa 39 eur cu micul dejun inclus (are 4 stelute).

Mergi la inceput