Licurici de ianuarie-februarie 2009 (147)
Raspunsuri - Pagina 21
miereamara spune:
Irina draga, cu copilul numarul doi, lasa-te in voia valului:)), dupa ce il faci pare totul mai simplu si cale de intoarcere nu mai este:))
Si sotul zicea la fel, ca el nu mai face alt copil pana cand nu ne luam casa, well...in ritmul in care suntem acum...cred ca asteptam mult si bine...ne-am adaptat din mers...si s-au aranjat oarecum finantele, inca mai avem datorii dar incet, incet le platim.
Pentru bebe numarul doi am primit o gramada de chestii pana acum, pompa, scaun, doua sacose cu hainute...nu am cheltuit nimic, decat analizele medicale...tinem totul la minim, probil investitia cea mai mare va fi patutul si dupa aia vom ajunge la sapa de lemn cu doi copii in daycare![]()
Tiny baby gator
Baby gator
alinuk spune:
Miere da, se prinde direct in centurile masinii.
Cel chicco care avea si centuri proprii e incomod acum pt Andu, am obs ca transpira mai mult in el. Asta e mai aerisit.
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">cronica unei sarbatori marca DC
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
flowerbee spune:
Si mie mi s epare ca Ale transpira f tare in scaunul de masina pe care il avem. Este un Maxi Cosi Tobi parca si cand l-am cumparat m-am uitat mai mult la chestiile de siguranta si nu la materialul din care e facut. Ar trebui sa cumpar o husa de bumbac.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
crisspy spune:
Am venit de la echo: bebelina e in parametri, are 2,270kg
. Am programat si cezariana in principiu pe 27 august
...sper sa nu vrea mai devreme ca pt mine data asta e perfecta
Crisspy,
fericita de
Razvi si
34 sapt
Andra - Maria
bpaula spune:
Imi propusesem sa scriu si eu mai mult in seara asta, sa va iau pe fiecare in parte. Dar sunt terminata de la caldura. Ma oboseste teribil, mi-a crescut si senzatia de greata, ba chiar am si vomitat in dupa amiaza asta desi ramasesem de vreo 6 saptamani doar cu vomitatul dimineata. La aerul conditionat sunt cam sensibila, acusi ii dau drumul, acusi il opresc ca simt ca mi se face rau si de la el. Vreau racoare 
Irina nu stiu sincer cum rezisti, iti doresc multa putere si sanatate, iar cu bebe 2 sa fie cum va doriti si puteti si voi!
Anna speram sa aflam maine de la tine ce ascunzi in burtica. Eu treabuie sa sun la prima ora la clinica sa fac programare la doctor pentru 2 august. Cred ca e ultima saptamana cand imi mai poate face morfofetala, pana atunci e in concediu.
Contractii mai am si eu, parca si la Marius am avut dar mai tarziu. De fapt atunci am si primit recomandare de stat mult la pat in ultimele 3 luni.
Scaun de copii nu mai cumpar, bebe o sa stea in scoica ce a ramas de la Marius si el inca incape in scaunul ce il are ( e pana la 18 kg). Nu are isofix ca nici masina nu avea. Masina noua o sa aiba dar nu cred ca avem de unde investi acum in scaun nou. Ma gandeam sa il las pe el pe laterala si pe bebe la mijloc. Eu am cam stat in spate cu Marius cand nu era bunica.
Cand despre cum o sa fac fata cu 2 ramane de vazut. Cam la 2 saptamani dupa nastere, daca totul e bine, o sa plece mama la casa ei. Sper sa intre si la pensie si sa se descurce financiar.
Crisspy sper sa stea bebelina la caldurica din burta pana la data programata. Poate ar fi cazul sa intreb si eu medicul daca are idee de cum o sa nasc. As incerca si de data asta natural dar mi-i frica de deznodamantul de data trecuta, atatea ore de travaliu infernal si la final cezariana si copil vanat (macar am fost sanatosi amandoi).
Va las ca m-am incins si mai rau la calculator, cred ca incerc sa vad daca in parc printre copaci nu o fi mai respirabil.
Sot n-am acasa, mama si copil nu ca sunt plecati la Suceava...eu si bebe trebuie sa rezistam eroic ![]()
micola spune:
Hello, hello
Am auzit ca m-a strigat cineva ![]()
Porumbita, mersi de intrebare, suntem bine, ne "luptam" cu olita, si, ca si David, cu cele cateva cuvinte invatate. Parca e intr-o pauza de ceva timp. are cuvintele lui, peste 20, pe care le foloseste si atat. La olita nu mai vrea, desi nu-i mai pun pampers decat la somn si la drumuri lungi. La joaca si prin casa sta cu chilotei cu mingiute pe care il tot rog sa nu le ude... de cele mai multe ori degeaba...zice:" mamiiii", exact cand face si no. 1 si no. 2...nu-i place ud sau murdar apoi, dar tot nu cere olita..i-am luat si colac de wc pt copii, dar ii e frica sa stea, probabil e prea sus si mai vede si apa din wc...Cred ca inca nu realizeaza dinainte, nu mai zic ca nu se poate abtine pana l-as duce eu pe olita...
Cu jobul sunt semnale ca sa inceapa lucrari de la 1 august. sper, ca mor acasa!
Crisspy,
ai grija de tine si de puiuta mica! Sanatate lui Razvi
! Vroiam sa te intreb, se mai joaca cu masinuta smoby? ca Alex nu iese fara ea din casa, si afara toti copiii sunt gramada pe ea..daca il rog frumos ii lasa, zice:" upic" (un pic). De ieri i-am legat o ata de sub volan si il trag dupa mine,el tine picioarele sus, langa volan, e f incantat
Irina, ce ma bucur ca mai scrii si tu! ce face Andrei? mama lor de datorii si de bani....
Anna, sa vii maine cu vesti bune, in primul rand ca e bine bb, conteaza mai putin ce e, importanta e sanatatea
Ledi, lasa copilul in pace din moment ce are ceva cuvintele in vocabular, e clar ca nu are probleme si ca va vorbi tot mai bine!
Lisa, frumos ai povestit de comorile tale 
Veronica, daca nu vrea lapte, las-o o perioada. nu insista prea mult ca poate nu-l mai vrea deloc...
flowerbee spune:
Buna fetelor,
Ne hotarasem sa mergem cu Ale la Mamaia insa am vazut ca sunt f multe alge si ca miroase f urat (oamenii stateau cu masca pe plaja ceea ce mi s-a parut oribil, ca doar mergi la mare si pt aerosoli), asa ca ne-am schimbat optiunea catre Neptun - Olimp. Aveti idee daca acolo sunt alge? Dar despre Cocor Spa Hotel stiti ceva?
Nu mai am chef de nimic, vreau doar vacanta.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!