Licurici de ianuarie-februarie 2009 (147)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Vladut deja a inceput sa fie mai atras de bebici, el care inainte nici nu-i baga in seama. Ieri, mi-a povestit maica-mea ca atata a mangaiat o bebelusa care dormea in carucior ca intr-un final a reusit sa o trezeasca
Aseara se juca cu tati cu un Mos Craciun si tati ii zice sa-i spuna Mosului ce sa-i aduca, iar Vladut raspunde "cadou pe bebe" Ne-am topit amandoi cand l-am auzit. Este adevarat ca i-am zis acum cateva saptamani ca o sa-l aducem pe bebe acasa cand o sa vina Mod Craciun si uite cum a procesat mintisoara lui

Crisspy, saracul tati, cred ca e obosit dupa o astfel de noapte de-a lui Razvi. Eu dorm inca cu Vladut, nici nu vrea sa doarma fara mine, nu stiu cum o sa ma descurc cand o sa vina si bebe. Tu cum te mai simti? Eu am o durere de burta jos, de ieri, dar doar cand stau in picioare, nu pot sa merg, nu stiu de la ce o fi
Bee, eu nu cred ca e o problema cu vorbitul Alexiei, o fi auzit pe cineva facand asa si i s-a parut interesant, o sa-i treaca!
Cristi, ce scump e Carol, un super fratior! Ce bine ca bebelicu e linistit, asa sper sa am si eu noroc cu al doilea
Miere, cum mai e Aidan?

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 17+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Anna in general imi e bine...insa mai mult seara ma mai apuca durerile de burtica, asta si pt ca seara sunt cu Razvi si ma solicita destul de mult.

Nu prea mai pot dormi bine din cauza burtii si ma trezesc destul de obosita...insa ma gandesc sa savurez si orele astea putine ca dupa ce vine bebelina nu stiu daca o sa mai dorm eu atat .

Imi e groaza de week-end-ul asta calduros...trebuie sa merg acasa ca avem pomana lui tati si imi e groaza de drum si de nervii lui Razvi care nu mai are deloc rabdare .

Crisspy, fericita de Razvi si 33 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Miere sanatate multa lui Aidan. Mor de invidie cand ma gandesc la cosuletul ce l-ai pus la odisee si mai ales la pretul lui. Si mie mi-ar place asa ceva, mai ales ca avem aceeasi problema ca nu stim cum o sa dormim, dar aici sunt prea scumpe sa le folosesc 2-3 luni.

Bee si eu cred ca e doar o faza.

Crisspy imi pare rau ca nu a dormit bine Razvan. Poate e de la caldura si se rezolva. Si sunt sigura ca o sa fie afectuos cu surioara lui dulce.

Sdcristian bine ca doarme bebe bine, poate ne zici care e secretul

La noi de vreo 2 zile Marius are febra, nu mare tare, undeva in jur de 38 si un pic, si de ieri parca si tuseste. Sper sa ii treaca ca astazi pleaca cu mama mea la Suceava pentru 2 saptamani. Ieri noapte s-a trezit pe la 3 si a adormit abia pe la 7 fara ceva. Am fost nauca ieri la munca. Pe la 13 m-a luat cu lesin si m-a salvat doar faptul ca am baut o cafea mica, cred ca mi-a picat tensiunea.
Duminica as vrea sa merg pana la unguri sa iau cate ceva pentru bebe si pentru Marius. E drept ca am majoritatea lucrurilor ramase de la Marius dar ma gandesc totusi sa ii iau si la bebe ceva nou. Un pic mi se pare cam devreme dar am vandut masina si de luni nu o mai avem. Si pana vine in august cea noua si mai are si numere rosii, imi creste burta prea mare...vedem noi

O zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

Sdcristian bine ca doarme bebe bine, poate ne zici care e secretul

icter

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Aidan e bine, nu stiu de a fost cu puseul ala de febra.

Multa sanatate si lui Marius!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Tiny baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Miere ce bine ca ati scapat de febra

Paula asta va doresc si voua sa scapati de febra sa nu plece Marius cu bunica bolnav. Spor la cumparaturi . Ce masina v-ati luat?

Vrem si noi sa schimbam masina ca nu o sa avem loc 5 persoane in ea, dar acum ducem lipsa de finante rau de tot...poate la anu'

Crisspy, fericita de Razvi si 33 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare feteleeeeeeeeee

lisa felicitari draga mea
aveti un baietel mareeeeeee
refacere rapida
abia astept sa ne spui cum a fost nasterea

miere legat de somn
eu am facut o greseala
cu antonia
am dormit cu ea pana am nascut
ca imi era atat de draga si nu ma puteam desprinde de ea
si cand am venit acasa
si am cu;lcat-o si in alta camera
si doar cu sotul
mare mare chin
se trezea noaptea si plangeaaaaaaaaaa
mult mult
acum
la 3 luni
e deja mai bine
da imi pare rau ca nu am inceput schimbarile mai devreme
ca pt ea au fost toate deodata
si venirea surorii acasa
si schimbarea de camera
si de companie de somn
acum insa e f apropiata de sot
de cand dorm impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cami, e bine ca s-a acomodat pana la urma.

Eu voi incerca sa dorm cu amandoi , daca nu merge ma voi muta in alt dormitor cu pitica macar pt primele luni si il voi lasa pe A. cu sotul in dormitorul mare, asta ca sa nu-l mut pe Aidan in alata camera. el are dormitorul lui cu patut si restul, doar ca acolo nu mai este loc pt un alt pat de adult.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Tiny baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

pozici noi

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

pozici noi

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/

blog

Pup eu un piciorus mic E superb bubu mic, iar Carol e minunat cum sta langa Patrick

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 17+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput